ELPOLLTV

Dij28032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46
Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Dilluns, 04 Agost 2014 09:22

El Llagostera empata a La Jonquera

Publicat per

Només un dia després de jugar contra l’Espanyol, l’equip llagosterenc es va tornar a calçar les botes per jugar contra la U.E. La Jonquera el diumenge 3 d’agost a les 19h. A la primera meitat, l’equip va jugar amb quatre jugadors del filial que varen començar molt bé; al minut 7 Mesa va marcar el primer i únic gol dels llagosterencs. Al minut 42, Èric de La Jonquera va empatar el partit i no hi va haver més gols.
El Llagostera va dominar força el partit però li va costar molt arribar a porteria. Tot i tenir la possessió de la pilota, als blaugranes se’ls notava el cansament.

Font: U.E. Llagostera

El Llagostera va jugar contra l’Espanyol el seu primer partit al Palamós – Costa Brava el dissabte 2 d’agost. Tot i perdre per 1 gol a 2, l’equip llagosterenc va demostrar que està en plena forma pel seu debut a la Lliga Adelante.
L’Espanyol va començar el partit guanyant, però Querol fou capaç d’empatar el partit al minut 73. Tot i això, al minut 79 Mattioni va marcar el gol de la victòria pel rival.
El proper partit de la U.E. Llagostera és el diumenge 3 d’agost a les 19h contra La Jonquera a La Jonquera.


Font: U.E. Llagostera

El Llagostera ha presentat l’acord de patrocini amb l’empresa de fabricació i manteniment d’ascensors, CityLift. A la roda de premsa, que s'ha dut a terme a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roi, hi ha intervingut Cayetano Pérez, director general de CityLift i nou membre de la junta directiva del club. Pérez ha explicat els canvis que afecten a la nova imatge del club: nou escut, nova campanya de màrqueting, nova web i altres aspectes de l’àmbit de la comunicació.
Seguidament, cinc jugadors del primer equip (Rios, Imaz, Sergio León, Barnils i Ratti) han exercit de models de les noves equipacions de joc i de porter per la nova temporada 2014/2015.
L’acte ha finalitzat amb la presentació de l’spot de captació de socis sota el lema #HoSomiemHoFem que podeu veure en aquest enllaç.

Font: U.E. Llagostera

Divendres, 01 Agost 2014 17:17

El Llagostera estrena patrocinador, Citylift

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha arribat a un acord amb Citylift, pel qual l’empresa d’ascensors gironina serà el principal patrocinador de l’equip la propera temporada. L’empresa de fabricació i manteniment d’ascensors es converteix en el nou espònsor que tots els conjunts de la U.E. Llagostera lluiran a la samarreta la propera temporada.
El dissabte 2 d’agost a les 12h es presentarà l’acord davant dels socis, aficionats i mitjans de comunicació a la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera.

 

Font: U.E. Llagostera

Dimecres, 30 Juliol 2014 10:14

El Llagostera guanya a Peralada

Publicat per

Dimarts 29 de juliol al vespre, la Unió Esportiva Llagostera va disputar un nou partit de pretemporada contra el Peralada (tercera divisió)  al Municipal d’aquesta població. 
Els llagosterencs, varen dominar força el partit, que van guanyar per 2 gols a 0, ambdós de Sergio León. La defensa blaugrana es va mantenir molt segura durant tot el matx .
El proper partit de la Unió Esportiva Llagostera serà el dissabte 2 d’agost a les 20h a La Jonquera .

Font: U.E. Llagostera

L’equip llagosterenc ha engegat una campanya per aconseguir més seguidors, als pobles del voltant i d’arreu de Catalunya.
Per això, a partir d’ara, aquells que ho vulguin es podran fer socis del club en alguns comerços de Llagostera i d’altres pobles de la Costa Brava com Tossa de Mar, Palamós, Palafrugell o Sant Feliu de Guíxols entre altres.
A més a més, sempre hi haurà l’opció de fer-se soci a través se la seva web www.uellagostera.com.
Per més informació cliqueu al següent enllaç.

La U.E. Llagostera es comença a preparar pel seu debut a la Lliga Adelante. Avui a les 18h faran el seu primer entrenament un total de 24 jugadors amb Santi Castillejo, el nou entrenador del club.
A les 17h, Castillejo farà una valoració prèvia a l’inici d’aquesta nova etapa.

 

Font: U.E. Llagostera

Dilluns, 14 Juliol 2014 18:07

Llagostera celebra Sant Cristòfol, patró dels conductors

Publicat per

Un any més, el dissabte més proper a la festivitat de Sant Cristòfol, Llagostera ha celebrat la festa del patró dels conductors amb una de cercavila de vehicles pels carrers del municipi. 

El primer equip de la Unió Esportiva Llagostera jugarà la temporada vinent a l'Estadi Municipal de Palamós. Així ho han confirmat aquest matí en una roda de premsa conjunta totes les parts implicades. L'acord és per a 5 temporades. 

Dimarts, 08 Juliol 2014 08:27

Acord definitiu per jugar a Palamós

Publicat per

El primer equip de la U.E Llagostera jugarà els partits com a local al camp municipal de Palamós la propera temporada a Segona A. Ahir es va tancar l’acord definitiu entre totes les parts. Avui a les 13 h es presentarà l’acord en roda de premsa a l’Ajuntament de Palamós.