Comerç
El Passeig de Llagostera participa en el Concurs de tiratge de cervesa Estrella Damm
Publicat per Marc SuredaEl Bar- Restaurant el Passeig de Llagostera participa en el Concurs de tiratge de cervesa Estrella Damm. Per donar-li suport cal ser major d'edat i votar el seu vídeo. Els participants entraran en el sorteig d'una visita per a dues persones amb tast de cervesa a la Fàbrica Estrella Damm del Prat de Llobregat. Les votacions estan obertes fins al 26 de març.
Podeu participar des d’aquí.
Molta sort.
Premi al dinamisme internacional per a Globalimar
Publicat per Marc SuredaEl premi, recollit pel president de Globalimar Europa, S.L, Joan Mestres, valora la trajectòria de la companyia, que ha apostat per productes de procedència de pesca sostenible i per la seguretat i la qualitat alimentària. També destaca que l'empresa s'ha caracteritzat per una innovació constant, un creixement continuat i que ha arribat a doblar la facturació en els darrers cinc anys. A més, el premi posa en relleu les inversions previstes per la companyia, que permetran augmentar la seva capacitat de producció, satisfer les necessitats de nous mercats llunyans i obrir noves línies de negoci.
Durant la gala dels Premis Cambra, es van lliurar també els premis a la Inversió Turística, al Dinamisme Comercial, a la Tradició Turística, a la Tradició Comercial, al Desenvolupament Sostenible, al Projecte Social i la Sostenibilitat Turística.
A l’acte hi ha participat l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro.
Nova obertura del Restaurant Ponent a Llagostera
Publicat per RedaccióEl Restaurant Ponent, ubicat al número 11 del carrer Ponent de la zona industrial de Llagostera, ha obert de nou les portes amb una nova direcció. Ofereixen esmorzars i dinars amb menú diari, plats combinats i també un ampli assortit de tapes, de dilluns a divendres.
Una de les seves especialitats són els arrossos, on cada dia s’ofereixen un de diferent.
Cada dia fan esmorzars de forquilla a 6,50€ on no hi falten les botifarres amb seques, els ous amb cansalada, el remenat de pernil, el cap i pota, la truita de patates, entre d’altres especialitats de la casa.
El seu horari és de dilluns a dijous de 7h a 19h. Els divendres de 7h a 21h. Els dissabtes de 7h a 12h i els diumenges romandrà tancat per descans del personal.
Per més informació i reserves podeu trucar als telèfons 972 19 92 37 o bé als mòbils 620 274 201 (Carme) 682 79 05 54 (Montse). També són presents a Instagram.
El Llimonet de Can Planet arriba a Ca la Maria
Publicat per Marc SuredaEl Llimonet de Can Planet de Tossa de Mar ja es pot prendre al Restaurant Ca la Maria de Llagostera. Es tracta d’un producte km0 elaborat amb llimones collides i pelades a mà sense productes químics ni additius, amb un cultiu 100% ecològic, que lliga perfectament amb la filosofia del Restaurant Slow Food Llagosterenc.
El Llimonet de Can Planet està distingit amb la Medalla d'Or del prestigiós Concurs Internacional de Lyon com a millor beguda espirituosa d'Espanya dels que participaven a la competició.
Així doncs ja ho sabeu, després d’un bon àpat a Ca la Maria podreu demanar un Llimonet.
Promotora immobiliària de Llagostera cerca perfil administratiu
Publicat per RedaccióPromotora immobiliària de Llagostera necessita incorporar un perfil administratiu fent tasques administratives, comercials i d'atenció al públic. Cerquem una persona proactiva, organitzada, responsable, amb capacitats comunicatives, amb ganes d'aprendre i amb capacitat de treball en equip.
Es requereix formació en estudis finalitzats FPI/FPII Administració o similar.
Requisits: Coneixements del paquet office, valorable experiència en llocs similars, comptabilitat, idiomes.
S´ofereix: Incorporació immediata. Bon ambient de treball. Jornada completa o mitja jornada. Salari segons conveni. Interessats enviar currículum a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquest cap de setmana “The Frankfurt” celebra el seu primer aniversari d’obertura a Llagostera. Ho farà dissabte 12 de març amb moltes sorpreses i la visita d’uns personatges molt especials.
Per a més informació consulteu el seu perfil a Instagram.
El telèfon per fer comandes és el 872 99 33 18 i tenen servei a domicili.
Globalimar inverteix 7 M€ i crearà 30 llocs nous de treball a Llagostera
Publicat per Marc SuredaPer a dur a terme el seu ambiciós projecte, l’empresa ha adquirit recentment les instal·lacions de Hunter Douglas, on antigament hi havia hagut l’empresa de distribució alimentària Independent Grocers Alliance (IGA).
En un comunicat Globalimar Europa ha explicat que afronta, com a estratègia pels pròxims anys, un procés integral d’innovació, que permetrà ampliar i diversificar la gamma de peix, marisc i productes del mar, amb una atenció creixent cap a l’impacte ambiental, tant en la producció com en els formats de comercialització.
Per a Joan Mestres, president de l’empresa, “aquest és l’inici d’un projecte en el qual estem molt entusiasmats, que ens permetrà un creixement important, per a continuar expandint els beneficis de consumir productes del mar, sota el criteri de la qualitat i de la sostenibilitat, adaptant-nos als nous hàbits socials i de consum”.
En aquest mateix sentiu el CEO, Jordi Martí, considera que” aquesta nova etapa aportarà més valor al nostre model d’empresa i a tota la nostra gamma de productes, i ens permetrà continuar potenciant la introducció de solucions innovadores al mercat. Amb la nova planta, serà possible, així mateix, optimitzar els processos de producció i millorar el nostre nivell de competitivitat”.
Actualment Globalimar té seu a Llagostera, Las Palmas de Gran Canaria, Pontevedra, Colorno (Itàlia) i Miami (Globalimar USA). L’empresa importa els seus productes, majoritàriament, del sud-est asiàtic i del nord d’Europa i, en menor mesura, del continent americà. Els transforma a la seva planta del Bruc (Barcelona), els comercialitza i els exporta.
La seva oferta de productes se centra en una gamma especialitzada de varietats concretes de crustacis, peixos variats, surimis, cefalòpodes i bivalves, que comercialitza sota tres marques: Aligator, Amura i Amatsu. Des de 2018, en col·laboració amb Fundació ALiCIA, ha desenvolupat un projecte pioner, Cook&Ready to eat, de productes del mar envasats amb la tecnologia skin pack de Globalimar.
Ca la Rossita reobre com a Rossita Concept Store
Publicat per RedaccióCoincidint en el centenari de la mítica botiga de Ca la Rossita aquest mes de desembre ha reobert com a Rossita Concept Store, de la mà de la llagosterenca Anna Rosa Roca. En aquest nou format de botiga, situada al número 5 del carrer Álvarez de Castro s’hi poden trobar productes de perfumeria, roba i complements, decoració, parament de la llar i regals. Rossita Concept Store ofereix marques de productes de proximitat i sostenibles.
El passat 6 desembre va fer-se la inauguració.
Trobareu més informació a Instagram @rossitastore_
A la botiga es pot trobar una gran varietat de roba laboral, sabates i EPIs, com cascos, ulleres, guants, entre altres complements. Com també extintors i equips de protecció contra incendis per a particulars, empreses i comunitats de veïns.
S'ofereix també un servei de personalització de roba, tant serigrafiat com brodat.
L'horari de la botiga Girofoc és de dilluns a dijous de les 8h a les 18h, i els divendres de 8h a 16h