ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Dimecres, 31 Agost 2022 06:00

Inauguració de l’Estudi Fotogràfic Paula Nuell

Publicat per

Aquest dijous 1 de setembre a les 20h tindrà lloc la inauguració del nou estudi fotogràfic de la llagosterenca Paula Nuell, situal al número 20 del carrer Panedes.

Per assistir-hi és imprescindible omplir un formulari que trobareu aquí.

Dissabte, 07 Maig 2022 16:16

El Llimonet de Can Planet arriba a Ca la Maria

Publicat per

El Llimonet de Can Planet de Tossa de Mar ja es pot prendre al Restaurant Ca la Maria de Llagostera. Es tracta d’un producte km0 elaborat amb llimones collides i pelades a mà sense productes químics ni additius, amb un cultiu 100% ecològic, que lliga perfectament amb la filosofia del Restaurant Slow Food Llagosterenc.

El Llimonet de Can Planet està distingit amb la Medalla d'Or del prestigiós Concurs Internacional de Lyon com a millor beguda espirituosa d'Espanya dels que participaven a la competició.

Així doncs ja ho sabeu, després d’un bon àpat a Ca la Maria podreu demanar un Llimonet.

Promotora immobiliària de Llagostera necessita incorporar un perfil administratiu fent tasques administratives, comercials i d'atenció al públic. Cerquem una persona proactiva, organitzada, responsable, amb capacitats comunicatives, amb ganes d'aprendre i amb capacitat de treball en equip.

Es requereix formació en estudis finalitzats FPI/FPII Administració o similar.

Requisits: Coneixements del paquet office, valorable experiència en llocs similars, comptabilitat, idiomes.

S´ofereix: Incorporació immediata. Bon ambient de treball. Jornada completa o mitja jornada. Salari segons conveni. Interessats enviar currículum a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 11 Març 2022 08:03

“The Frankfurt” està d’aniversari

Publicat per

Aquest cap de setmana “The Frankfurt” celebra el seu primer aniversari d’obertura a Llagostera. Ho farà dissabte 12 de març amb moltes sorpreses i la visita d’uns personatges molt especials.

Per a més informació consulteu el seu perfil a Instagram.

El telèfon per fer comandes és el 872 99 33 18 i tenen servei a domicili.

Globalimar Europa, l’empresa amb seu a Llagostera especialitzada en l’elaboració, importació, comercialització i exportació de productes del mar congelats, inicia una etapa de creixement en la qual abordarà una nova línia de productes del mar refrigerats, que permetrà la creació d’uns 30 nous llocs de treball.

Per a dur a terme el seu ambiciós projecte, l’empresa ha adquirit recentment les instal·lacions de Hunter Douglas, on antigament hi havia hagut l’empresa de distribució alimentària Independent Grocers Alliance (IGA).

En un comunicat Globalimar Europa ha explicat que afronta, com a estratègia pels pròxims anys, un procés integral d’innovació, que permetrà ampliar i diversificar la gamma de peix, marisc i productes del mar, amb una atenció creixent cap a l’impacte ambiental, tant en la producció com en els formats de comercialització.

Per a Joan Mestres, president de l’empresa, “aquest és l’inici d’un projecte en el qual estem molt entusiasmats, que ens permetrà un creixement important, per a continuar expandint els beneficis de consumir productes del mar, sota el criteri de la qualitat i de la sostenibilitat, adaptant-nos als nous hàbits socials i de consum”.

En aquest mateix sentiu el CEO, Jordi Martí, considera que” aquesta nova etapa aportarà més valor al nostre model d’empresa i a tota la nostra gamma de productes, i ens permetrà continuar potenciant la introducció de solucions innovadores al mercat. Amb la nova planta, serà possible, així mateix, optimitzar els processos de producció i millorar el nostre nivell de competitivitat”.

Actualment Globalimar té seu a Llagostera, Las Palmas de Gran Canaria, Pontevedra, Colorno (Itàlia) i Miami (Globalimar USA). L’empresa importa els seus productes, majoritàriament, del sud-est asiàtic i del nord d’Europa i, en menor mesura, del continent americà. Els transforma a la seva planta del Bruc (Barcelona), els comercialitza i els exporta.

La seva oferta de productes se centra en una gamma especialitzada de varietats concretes de crustacis, peixos variats, surimis, cefalòpodes i bivalves, que comercialitza sota tres marques: Aligator, Amura i Amatsu. Des de 2018, en col·laboració amb Fundació ALiCIA, ha desenvolupat un projecte pioner, Cook&Ready to eat, de productes del mar envasats amb la tecnologia skin pack de Globalimar.

Dijous, 16 Desembre 2021 12:08

Ca la Rossita reobre com a Rossita Concept Store

Publicat per

Coincidint en el centenari de la mítica botiga de Ca la Rossita aquest mes de desembre ha reobert com a Rossita Concept Store, de la mà de la llagosterenca Anna Rosa Roca. En aquest nou format de botiga, situada al número 5 del carrer Álvarez de Castro s’hi poden trobar productes de perfumeria, roba i complements, decoració, parament de la llar i regals. Rossita Concept Store ofereix marques de productes de proximitat i sostenibles.

El passat 6 desembre va fer-se la inauguració.

Trobareu més informació a Instagram @rossitastore_

Divendres, 10 Desembre 2021 17:30

Girofoc obre nova botiga a Llagostera

Publicat per
Girofoc, empresa especialitzada en instal·lació, subministrament i manteniment d’aparells, equips i sistemes de protecció contra incendis a Girona, ha inaugurat una nova botiga de roba laboral i equips de protecció individual a Llagostera. Concretament, al carrer Ponent número 8 del Polígon Industrial del municipi.

A la botiga es pot trobar una gran varietat de roba laboral, sabates i EPIs, com cascos, ulleres, guants, entre altres complements. Com també extintors i equips de protecció contra incendis per a particulars, empreses i comunitats de veïns.

S'ofereix també un servei de personalització de roba, tant serigrafiat com brodat.

L'horari de la botiga Girofoc és de dilluns a dijous de les 8h a les 18h, i els divendres de 8h a 16h

Divendres, 03 Desembre 2021 19:30

El Racó de l'Ànima es trasllada a Platja d'Aro

Publicat per

La botiga El Racó de l'Ànima que s'ubicava al carrer Àngel Guimerà de Llagostera, s'ha traslladat a Platja d'Aro. Concretament a les Galeries Albatros, número 15, local 3.

Es va celebrar la inauguració el passat dissabte 20 de novembre.

El Racó de l'Ànima continua oferint el seu ampli catàleg de productes i serveis per guarir el cos, calmar la ment i purificar l'ànima. Es poden trobar espelmes, encens, làmpades de sal de l'Himalàia, llibres del món espiritual, atrapa-somnis, minerals, pèndols i tarots. També ofereixen tota classe de teràpies: reiki usui, reiki kundalini, cristalls etèrics, tapping, meditació guiada, radioestèsia, registres akashicos, pèndol hebreu, cursos, i també tarot.

L'horari de botiga de venda al públic és de dijous a diumenge de 11h a 13.30h i de 17.30 a 20h.

Horari per teràpies sempre amb cita prèvia, trucar a 641 300 685.

Podeu seguir El Racó de l'Ànima a Instagram i a Facebook.

Dimarts, 09 Novembre 2021 11:03

Primer aniversari de Can Forns

Publicat per

Can Forns ha celebrat aquest cap de setmana el seu primer aniversari amb una jornada plena d’activitats i bon ambient. Per l’escenari hi ha passat diversos grups musicals i d’espectacles familiars entre ells Sotrac, Keko Domènech i David Cray, la Buena Onda i Toni Cayena, i la companyia Rikus. 

Can Forns va obrir les seves portes l’any passat al carrer Garbí, 9. A Can Forns hi trobareu una àmplia varietat amb tot tipus de pans i pastes, pastisseria d’autor i també pollastres a l’ast i plats selectes per emportar.

Per encàrrecs podeu trucar al 630051212 i consultar el seu Instagram.

Divendres, 22 Octubre 2021 09:57

Loop Maxi Outlet obre les portes a Llagostera

Publicat per
Amb més de 300m2 d’exposició de roba multi marca aquest dijous, ha obert les portes Loop Maxi Outlet, situat al número 12 del carrer Fivaller de Llagostera.

Robert Cavalli, Armani, Tommy Hilfiger, Under Armour, Nasa, Lacoste, Guess, Gant... són algunes de les marques de moda que s’hi poden trobar a preus molt competitius. La nova botiga de roba, amplia l’oferta d’outlets que actualment hi ha al municipi.