ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Amb més de 65 anys d'història i experiència, Saballs Gestió disposa d'oficines a la Bisbal, on va ser fundada l'any 1955, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Girona i Llagostera.

L'arribada de Saball Gestió a Llagostera va produir-se l'any passat de la mà de l'Agència Ramionet.

Amb un equip humà de 14 persones distribuides pel territori, Saballs Gestió dona servei als seus clients, on la proximitat, la professionalitat i la confiança són el seu principal tret diferencial.

Dilluns, 20 Gener 2020 20:14

Piscines Sant Feliu premiada pel Grup Hidrosud

Publicat per
Piscines Sant Feliu, amb seu a Llagostera, ha estat reconeguda com a l’empresa que més ha facturat en productes de la marca del Grup Hidrosud durant el 2019. En representació de l’empresa, el llagosterenc Ivan Sánchez, ha recollit el premi en el transcurs de la trobada que ha tingut lloc a Saragossa els dies 15, 16 i 17 de gener.
Dilluns, 23 Desembre 2019 11:23

Moments, la nova Cafeteria & Gelateria de Llagostera

Publicat per

Aquest cap de setmana ha obert les portes la Cafeteria & Gelateria Moments a Llagostera. Situada al número 17 del Passeig Pompeu Fabra el local disposa d’una zona de jocs infantils. Entre les especialitats hi ha galetes gelats, gofres, xocolata calenta i cafè ecològic.

Dijous, 19 Desembre 2019 10:45

Nous productes a l'Agrobotiga de Llagostera

Publicat per
Si t’agraden els productes de proximitat, naturals, ecològics i respectuosos amb el medi ambient a l’Agrobotiga de Llagostera hi trobaràs una gran varietat de productes d’alimentació i ara també sabons, detergents i una àmplia selecció de colònies naturals a granel que et sorprendran.

Diumenge, 17 Novembre 2019 15:07

Nou autoservei de bugaderia a Llagostera

Publicat per
Aquest dissabte ha qeudat oficialment inaugurat el nou Autoservei de Bugaderia situat al número 10 del carrer Fivaller. El nou local comercial està equipat amb rentadores i assecadores d’última generació que permeten rentar i assecar la roba ràpida i econòmicament.
Divendres, 15 Novembre 2019 07:50

Inauguració de l’Autoservei de Bugaderia

Publicat per
Aquest dissabte 16 de novembre de 19:30 a 20:30 h tindrà lloc la inauguració de l’Autoservei de Bugaderia situat al número 10 del carrer Fivaller. El nou local comercial està equipat amb rentadores i assecadores d’última generació que permeten rentar i assecar la roba ràpida i econòmicament. La inauguració està oberta a tothom.
Com la pell, la biologia del cabell canvia i cal prevenir la caiguda amb tractaments adequats i professionals. A la perruqueria Pèl - Art Natural t’oferim el pack d’Erayba Zenactive, un tractament amb massatge per obtenir uns resultats molt eficients.

Truca ara al 636 616 421 per demanar hora per fer un tractament personalitzat i gaudiràs d'una infusió de Cool Tea.

L’empresa Piscines Sant Feliu ha quedat finalista als Premis Piscina & Wellness Barcelona Awards 2019, en la categoria de Piscina d’Ús Públic. Piscines Sant Feliu, amb seu a Llagostera, competia en aquest prestigiós certamen amb el projecte realitzat al Camping El Delfin Verde. Amb aquest premis, els organitzadors volen distingir els projectes que destaquin per la seva innovació, per l'aplicació de criteris de sostenibilitat i pel seu disseny. El lliurament de premis va tenir lloc a Barcelona el passat 15 d’octubre.

Divendres, 11 Octubre 2019 23:19

Cistell de plata per Carmen Valentí

Publicat per
La Unió de Botiguers de Llagostera ha distingit Carme Valentí amb el cistell de plata 2019. Roser Noguera, presidenta de l’entitat, li ha lliurat el premi aquest divendres al vespre al Teatre Casino Llagosterenc.
Dijous, 10 Octubre 2019 19:05

Melvys, la nova rostisseria a Llagostera

Publicat per

El passat 16 d’agost va obrir a Llagostera la Rostisseria Melvys, situada al número 11 del carrer Comte Guifré. Amb productes de proximitat ofereix una àmplia selecció de plats i menjars per emportar, menú diari i també servei professional de càtering per esdeveniments i aniversaris.

L’horari de la Rostisseria Melvys és de dimarts a diumenge de 10 a 15h. Hi trobareu des de carns a l’ast (pollastres, conills, cabrit,...) , botifarres a la brasa, amanides, escalivades, cargols, calamars, patates blaves, fins a peus de porc, bacallà, cues de rap, galtes i empanades de carn i de tonyina casolanes, entre d’altres. Amb motiu de la Fira del Bolet, tindrà diversos plats cuinats amb bolets. Per a encàrrecs podeu trucar al 872 993 143 o bé al 603 179 659.

També podeu consular el web www.melvys.es i a Facebook.