ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Comerç

Comerç

Dimecres, 24 Febrer 2016 20:15

Tot a punt per a la Firarebaixa 2016

Publicat per
Aquest cap de setmana arriba a Llagostera la Firarebaixa 2016, organitzada per la Unió de Botiguers. Dissabte els botiguers sortiran al carrer i diumenge es traslladaran a la Plaça Catalunya on també hi haurà un mercat de segona mà obert a particulars.


 

Dijous, 18 Febrer 2016 12:09

Un sopar amb màgia a Ca la Maria

Publicat per

El restaurant Ca la Maria ha organitzat pel proper dissabte 27 de febrer un sopar amenitzat pel mag Danie’ls.


El restaurant ha preparat un menú degustació especial per l’ocasió:


Crema de carbassa i tòfona
Calçots i romesco suau
Garotes gratinades

Amanida de formatge de Sant Galderic madurat amb vinagreta de taronja i mostassa
Arròs de l’Estany de Pals amb espardenyes, cansalada i alls tendres

Peix d’escata amb terrina de trinxat i oli d’alls
Pilota trufada amb mongetes del ganxet

Pastís de formatge del Mas Borni de Llagostera amb melmelada de mòres
Xocolata i taronja en textures

FOSC Finca Parera DO Penedès cultiu ecològic
STARS Brut reserva Castell de Peralada DO Cava
Aigua Sant Aniol

Petit fours
Cafè ecològic Flor de Santos

Preu del menú: 50€.
Podeu reservar la vostra taula al 972 83 13 34 o a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

A gaudir d’un bon sopar amb un bon espectacle!


Divendres, 29 Gener 2016 08:59

Cuinats el Bon Gust celebra 4 anys

Publicat per

Per celebrar els 4 anys de Cuinats el bon gust, des del dia 20 de gener fins el 17 de març, es rifaran 4 butlletes premiades amb diferents menús. Les butlletes s’obtenen efectuant compres en el mateix establiment.

Els premis consisteixen en una paella per a dues persones, un conill a l’ast amb patates al caliu, dues galtes amb patates fregides i calamars i dues galtes amb ensalada russa i esqueixada.

Els guanyadors seran publicats el dijous 17 de març a El Poll TV.

Molta sort a tots els participants!

Dijous, 24 Desembre 2015 07:59

Pauher School desitja Merry Christmas

Publicat per

Com cada any, l’escola d’idiomes Pauher School ens presenta el seu vídeo de felicitació per aquestes festes de Nadal i Any Nou.

El vídeo està realitzat íntegrament pels alumnes de l’escola i la direcció de l’escola vol donar les gràcies per la seva participació.

L’elaboració del clip està fet amb poemes i cançons sobre el Nadal en diferents països del món.

Pauher School vol desitjar a tots els seus alumnes i amics que passin unes bones festes i un bon any nou 2016.

Podeu veure el vídeo des d'aquí.

La Peixateria Rosa posa a disposició dels seus clients un gran assortit de peix i marisc per gaudir d’unes bones festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.

A peixateria Rosa s’hi pot trobar tot tipus de peix fresc i els productes més selectes com el llobregant, les ostres i el bou de mar sense encàrrec, tot i que es recomana encarregar.

A part dels productes habituals que sempre disposa la peixateria, també disposen de salmó fumat, brandada de bacallà, carpaccio de bacallà, bacallà remullat, coquetes casolanes i producte congelat com els tradicionals llagostins.

La Peixateria Rosa es troba al carrer Cristòfol Colom, 7 i l’horari és de les 8:30 h a 13 h i de 19 h a les 21 h. Els dissabtes de 8:30 a 14 h. Aquest dijous dia que 24 l’horari és de 8:30 h. a 19 h.

Per més información i encàrreca podeu trucar al 972 83 13 16 o bé al 639 293 328.

Dilluns, 14 Desembre 2015 21:03

Carns Esteve escalfa motors per Nadal

Publicat per

Si aquest Nadal no teniu ganes de cuinar a Carns Esteve hi trobareu opcions per tots els gustos. Si voleu carn hi trobareu pollastres farcits, canelons i ànec amb peres entre d’altres. Si sou més de peix, podeu provar els calamars farcits, el salmó fumat o les vieires farcides de marisc. Feu un cop d’ull a la carta a continuació.

A més a més, a Carns Esteve hi podeu trobar lots de productes de gran qualitat per fer regals. Aquest Nadal, demaneu als reis productes artesans fets a Llagostera, segur que us agradaran! I si no podeu esperar als reis, també realitzen paneres i lots per a totes les butxaques.

L’entrepà és l’esmorzar o berenar més saludable i fàcil de preparar per a la mainada. Per això, Carns Esteve posa a la disposició dels seus clients sobres amb embotits de tota mena tallats i envasats al buit. D’aquesta manera, podem fer un entrepà amb un tres i no res!
I no només els nens mengen entrepans a l’escola, molts adults també s’enduen un entrepà a la feina, ja sigui per esmorzar o per berenar, l’entrepà sempre és una bona opció!
Carns Esteve ens ho posa més fàcil: sobres de fuet, catalana, pernil, formatge.. tot fet per ells de manera tradicional i natural. Passeu a descobrir el nou raconet amb productes ja tallats per preparar un bon entrepà!


 

 

Dijous, 05 Novembre 2015 17:54

17 anys de la Barberia Josep

Publicat per
La Barberia Josep, regentada pel llagosterenc Josep Verdaguer celebra avui el seu 17 aniversari. Situada al número 28 del carrer Migdia des de l’any 1998, la Barberia Josep ofereix tot tipus de talls, coloracions i productes pel cabell.

L’empresa Piscines Sant Feliu participa amb un estand propi a la 54ena edició de la Fira de Mostres de Girona del 28 d’octubre al 1 de novembre. L’empresa presenta i exposa diversos productes amb importants descomptes en aparells de climatització de piscines i hidromassatges, entre d'altres. 

Per més informació podeu consultar el seu web http://www.piscinassantfeliu.com/

Dijous, 10 Setembre 2015 09:00

Aprèn idiomes al teu ritme amb Pauher School

Publicat per

Un altre any escolar comença, donant pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes . A PAUHER SCHOOL ofereixen diferents opcions d’Anglès,  Francès i Italià d’acord als interessos i disponibilitat dels alumnes, en grups diferenciats d’adults, joves o nens. Sigui quin sigui el tipus de curs que es busqui: regular, extensiu , classes a mida…segur que a PAUHER SCHOOL hi trobareu el vostre curs ideal.

A Pauher School tenen una amplia experiència de 25 anys que els avala, oferint un ensenyament presencial i personalitzat amb classes dinàmiques centrades en la pràctica i en el desenvolupament de les quatre competències lingüístiques: comprensió i expressió oral i escrita.

Aposten per un aprenentatge vivencial  a totes les edats posant en practica situacions del dia a dia, fent un seguiment acurat de l’aprenentatge i mantenim una comunicació oberta amb els alumnes i els pares sobre els progressos adquirits.

Cada any elaboren un programa d’estiu que inclou casals, intensius, colònies i estades a l’estranger i cursos específics de preparació d’exàmens oficials.

Per més informació pots consultar el cartell adjunt a continuació.

La matrícula és gratuïta i com a novetat aquest any, tothom que es matriculi abans del del 30 de setembre participarà en un sorteig d’un curs gratuït.Per apuntar-te o rebre més informació visita’ls al Carrer Constància,1 • Baixos per assessorar-te de forma personalitzada. Si ho desitges, també pots trucar al 972 80 51 63 o escriure’ls aAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">.