ELPOLLTV

Div18102019

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

La secció local d’ERC i la confluència municipalista CUP-ALTERNATIVA per Llagostera han arribat a un acord de Govern a Llagostera per al proper mandat 2019-2023 a partir dels següents principis:
1. Els resultats de les passades eleccions municipals expressen la voluntat de la ciutadania de capgirar l’àmplia majoria que en els tres darrers mandats ha governat Llagostera i anuncien la possibilitat de conformar un govern plural i d’esquerres, amb voluntat de ruptura amb el règim del 1978 i per la construcció de la República Catalana.
2. Aquesta nova etapa política a Llagostera es basarà en una acció de govern fonamentada en la proximitat, l’accessibilitat, la transparència, la participació i el diàleg obert, constructiu i respectuós amb la resta de formacions polítiques.
3. L’acord de govern es basa en les àmplies coincidències dels programes municipals de les dues formacions signants i en les complicitats trenades a partir dels consensos a l’entorn de les prioritats i mesures polítiques que cal impulsar durant el mandat.
5. L’acord de govern es fonamenta en el compromís i lleialtat amb un projecte comú per a Llagostera, però també en la pluralitat i en la preservació dels espais polítics de cada formació.
6. L’acord contempla el compromís d’una acció de govern que quedarà definida en un programa de govern acordat entre totes dues formacions a l’inici del mandat 2019-2023 i previ a l’aprovació del cartipàs municipal.
Aquest acord de govern suposa investir Antoni Navarro Robledo com a Alcalde de Llagostera per al mandat 2019-2023 i un repartiment equilibrat de les responsabilitats de govern entre ERC i CUP-ALL que es materialitzaran en el cartipàs municipal de què es donarà compte en el primer ple municipal del nou mandat. Igualment, ambdues formacions polítiques redactaran un pla de govern conjunt per als propers 4 anys.
Finalment, es crearà una comissió de seguiment paritària que vetlli pel bon funcionament dels acords signats.


Aquest cap de setmana, la CUP-Alternativa per Llagostera i ERC han arribat a un principi d’acord, pendent de signar, que permetrà a Toni Navarro (ERC) ser el proper alcalde de Llagostera. Amb aquest pacte, s’esvaeix la possibilitat de compartir alcaldia entre Junts per Llagostera i la CUP-Alternativa , que va proposar la setmana passada la formació liderada per Pilar Aliu. Segons ha confirmat el cap de llista de la CUP-Alternativa per Llagostera, Enric Ramionet, l’acord es signarà i comunicarà públicament en els propers dies.

El Ple de constitució del nou ajuntament tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a les 12 del migdia.


Dilluns, 10 Juny 2019 07:20

Lliurament dels premis de Llagostera en Flor

Publicat per

Llagostera en Flor, ha repartit els premis del 29è Concurs- Exposició de Flors, Plantes i Aparadors. La Fleca Arbusé ha guanyat el primer premi del concurs d’aparadors i la Farmàcia Coll s’ha endut un accèssit.

Enguany el Concurs organitzat per Llagostera en Flor, ha comptat amb 160 aportacions. L'acte ha tingut lloc a l'església. La presidenta de l'entitat, Teresa Puertolas, ha llegit una carta de la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la llagosterenca, Mariàngela Vilallonga, que ha rebut un dels premis, però no ha pogut recollir-lo personalment.

Podeu consultar la relació de guanyadors des d'aquí.

La segona nit de concerts ha estat un èxit absolut, on han passat pel polivalent unes 3000 persones al llarg de la nit. Com era d’esperar els fidels seguidors de Di-versiones van omplir de gom a gom el polivalent, fins al punt que hi va haver gent que no va poder entrar fins al cap d’una estona.

Durant el concert de Di-versiones el primer equip de la Unió Esportiva Llagostera va pujar a l’escenari per celebrar el seu recent ascens a Segona B. Grup i jugadors varen cantar i ballar d’himne del club.

Després del show dels Di-versiones va ser el torn d’Albercocs, un grup que fa versions de cançons de dibuixos animats i programes de televisió. La connexió amb el públic va ser instantània i va fer que en polivalent estes ple a vessar fins molt tard.

L’encarregat de tancar la nit va ser el DJ “Te jodes i bailas” que com molt bé indica el seu nom, va fer ballar als valents que aguantaven fins a altes hores. A les 6 en punt del matí sonava la darrera cançó i s’acabava la nit.

El Grup Excursionista Bell-Matí ha lliurat aquest matí els premis de la 50èna edició del Concurs de Dibuix Ràpid de Festa Major.

Per commemorar els 50 anys d’organització del concurs, s’ha creat una categoria especial de més de 14 anys.

En la categoria de 5 anys els guanyadors han estat Victoria Triguero, Mónica del Monte, Cèlia Galan i Eva Manzano. En la categoria de 6 anys ho han estat Ferran Muñoz, Aina Navarro, Jordina Puig i Laia Bragulat. En la de 7 a 8 anys, els premiats han estat Júlia Miquel, Blai Comas, Ekain Esnaola i Ivet Comas. En la categoria de 9 a 11 anys els guanyadors han estat Núria El Hadj Taib, Mariona París, Laia Casas i Pau Ventura i en la categoria de 12 a 14 anys Mireia Puig, Núria Carmona, Mar Bonjuan i Isaac Garrido.

Pel que fa a la categoria especial de majors de 14 anys els premis han estat per Irene Martínez, Josep Casas, Ricard Grabulosa i Montse Mayol.

L’acte ha tingut lloc al Local Social on han quedat exposats tots els dibuix concursants així com una mostra de dibuixos guanyadors d’edicions pretèrites. Un total de 140 persones hi han participat, 118 d’infantils i 22 majors de 14 anys.

El jurat estava format per David Ventura, Joan Roca, Maribel Llobet, Josep Lloveras i Francesc Albertí.

Diumenge, 09 Juny 2019 07:15

Correfoc amb els Diables de l'Onyar

Publicat per
Un any més els Diables de l’Onyar han estat els encarregats de conduir el Correfoc de la Festa Major, des de la plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya, on ha tingut lloc el seu nou espectacle piromusical.
L'entrega de premis del 50è Concurs Infantil de Dibuix del G.E. Bell Matí serà a les 11:30 h al local social, i no a les 12:30h com s’indica en el programa oficial de la Festa Major. Seguidament, a les 12 hi ha previst un espectacle infantil al parc de l’Estació.
Dissabte, 08 Juny 2019 21:30

23ª Trobada de Gegants de Llagostera

Publicat per

Aquest dissabte a la tarda s’ha celebrat un any més la Trobada de Gegants de Llagostera que enguany ha arribat a la vint-i-tresena edició. Els gegants de Cassà de la Selva, Calonge, Sant Andreu del Palomar, Sant Hilari Sacalm, Santa Cristina d’Aro, en Pere Mata de Reus i els de Llagostera han fet una cercavila pels carrers del poble. Un cop acabada la ruta han fet els respectius balls a la Plaça Catalunya i han acabat amb un ball conjunt de tots els gegants, gegantes i capgrossos.

A continuació, a la zona del Carrer Jaume I de la Plaça Catalunya s’ha pogut gaudir de l’exhibició castellera a càrrec dels Castellers de les Gavarres i la colla convidada els Esperxats de l’Estany.

La primera nit de concerts de la Festa Major ha estat tot un èxit. A les 12 de la nit pujaven a l’escenari Germà Negre, un grup vingut de Banyoles que va fer saltar i ballar a tothom. Després d’ells apareixien Orquesta Maribel, amb les seves version d’ara i sempre que fan cantar i ballar a tot el públic, independentment de l’edat.

Els últims de la nit varen ser Somboits, un grup empordanès que va presentar els seus temes als valents que es varen quedar fins a tancar el polivalent.

Dissabte, 08 Juny 2019 16:14

Multitudinari Correvarans

Publicat per
El Correvarans de la Festa Major ha sigut tot un èxit, el més multitudinari de tots, on s'han venut 600 mocadors. L’edició d’aquest any va començar amb l'actuació de DJ Xirgu, que va ambientar la plaça del Castell. Passats alguns minuts de les 20:30 i després de la proclamació unilateral de la Republica Varanera va començar el pregó, a càrrec del vident Sandro Rey, qui va fer us dels seus poders endevinatoris per augurà un meravellós futur a la República.

Un dels moments més memorables de la tarda va ser quan es va demanar al públic si algú volia fer una consulta al vident. Va pujar una noia i en lloc d’això va demanar matrimoni a la seva parella.

Per celebrar-ho tot plegat en Sandro va cantar un dels seus mega hits. Un cop acabat tot, va sortir la xaranga i va conduir a les més de 800 persones cap als bars. El correvarans va acabar a la plaça del Modoni.

L’organització ja comença a rumiar com es celebrarà el correvarans de l’any vinent, coincidint amb el 5é aniversari.

FACEBOOK

Estació Meteorològica