ELPOLLTV

Dij04032021

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimecres, 17 Febrer 2021 09:43

Curs subvencionat d'auxiliar d'estètica

Publicat per

Si ets una persona jove d’entre 16 i 29 anys, actualment no estàs cursant cap mena de curs acadèmic i estàs sense feina, la Cambra de Sant Feliu de Guíxols i l’Ajuntament de Llagostera ofereixen durant els mesos d’abril i maig un curs d’auxiliar d’estètica. Està subvencionat en el context de Garantia Juvenil i en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, que pretén garantir una formació als joves amb l’objectiu de facilitar-los la incorporació al mercat laboral.

El curs serà els matins, amb classes de dilluns a divendres 9 a 14 h. Les places són limitades i el termini d'inscripcions finalitza el 26 de març. Per a més informació, us podeu posar en contacte l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament, trucant al número de telèfon 972 83 19 95 o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Diumenge, 14 Febrer 2021 22:28

Junts per Catalunya la força més votada a Llagostera

Publicat per

Junts per Catalunya, amb el 34,90% dels vots ha estat la força més votada a Llagostera seguida d’ERC amb el 23,64% i del PSC amb el 12,86%. La CUP ha obtingut el 8,91%, el PdeCat el 5,54% i VOX el 4,46%. Podeu consultar els resultats oficials provisionals a www.resultats.parlament2021.cat.

La participació ha estat del 50,79%.

Al conjunt de Catalunya el PSC ha sigut el més votat però ERC, Junts i la CUP sumen 74 escons i l’independentisme supera per primer cop el 50% dels vots.

Diumenge, 14 Febrer 2021 19:46

Els membres de les meses es protegeixen

Publicat per
Tal i com s’estableix en el protocol de seguretat de la Generalitat de Catalunya a les 19 h ha començat el torn recomanat de votació per aquelles persones en quarantena ja sigui perquè estan contagiades de COVID19 o siguin contactes estrets d’algun familiar i o amistat. Els membres de les meses han fet servir els equips de protecció individual per poder garantir el dret a vot d’aquest col·lectiu i l’alhora garantir la seva pròpia seguretat.

Fins ara la jornada electoral a Llagostera ha transcorregut amb normalitat sense cap incidència. A les 20 h es tancaran les portes del col·legi electoral i començarà l’escrutini dels vots.


Es confirma la caiguda de la participació en les eleccions al Parlament de Catalunya. A Llagostera, si a la una del migdia la participació era 10,50 punts inferior a la registrada l'any 2017, a les 18 h la davallada és de -23,26 punts, situant la participació en el 43,38%. El col·legi electoral tancarà les portes a les 20h. Durant la darrera hora s’extremaran les mesures de seguretat i els membres de les meses utilitzaran equips de protecció individual per poder garantir el dret a vot del col·lectiu de persones en quarantena.
Diumenge, 14 Febrer 2021 13:28

La participació a Llagostera és del 20,65% a les 13h

Publicat per
A les 13 h han votat a Llagostera un total de 1.211 persones. Amb aquestes dades la participació s’ha situat al 20,65%, 10,50 punts inferior a la registrada l'any 2017 a la mateixa hora. La jornada electoral s’està desenvolupant amb normalitat a Llagostera. A partir del migdia s’han format les primeres cues per accedir al local polivalent.
Diumenge, 14 Febrer 2021 10:03

Totes les meses constituïdes a Llagostera

Publicat per
A les 9 del matí ha obert amb tota normalitat el col·legi electoral de Llagostera, habilitat al local Polivalent per poder complir i adaptar-se a totes les mesures de seguretat anti Covid-19. Les 9 meses s’han constituït i els suplents han pogut marxar a casa quan faltaven pocs minuts per a les 10 del matí. Els primers votants, la majoria considerants grups de risc, han començat a votar seguint les indicacions dels responsables del col·legi electoral i de cada una de les meses. Comença així una jornada electoral atípica per escollir els representants del Parlament de Catalunya. Es podrà votar fins a les 20 h. Des del Govern de la Generalitat es recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori, si bé s’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

La distribució dels votants per franges és la següent:

• 09.00h a 12.00h: els col·lectius de risc.

• 12.00h a 19.00h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.

• 19.00h a 20.00h: els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d‘alta seguretat. Se’ls hauran de posar entre les 18.40 i 19.00 per torns, quedant sempre dos membres en custòdia de l’urna i per seguir amb el procés electoral.


Dissabte, 13 Febrer 2021 09:13

Tot a punt per votar a Llagostera

Publicat per

Un total de 5.865 llagosterencs i llagosterenques estan cridats a les urnes aquest diumenge 14 de febrer. L’Ajuntament ha adequat el local polivalent com a col·legi electoral amb la voluntat de garantir els protocols i les mesures de seguretat en el marc de la Covid-19. Per fer-ho s’han creat uns circuits i identificat les meses amb un sistema de colors que permet saber ràpidament on dirigir-se per així evitar dubtes, cues i aglomeracions. Per saber a quina mesa heu de votar podeu fer-ho introduint el vostre document d’identitat a http://meses.llagostera.cat.

Des del Govern de la Generalitat es recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori, si bé s’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

La distribució dels votants per franges és la següent:

• 09.00h a 12.00h: els col·lectius de risc.

• 12.00h a 19.00h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.

• 19.00h a 20.00h: els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d‘alta seguretat. Se’ls hauran de posar entre les 18.40 i 19.00 per torns, quedant sempre dos membres en custòdia de l’urna i per seguir amb el procés electoral.

Per a més informació podeu accedir al web www.parlament2021.cat


Dimecres, 10 Febrer 2021 19:57

Operatiu dels Mossos contra el tràfic de marihuana

Publicat per
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat diverses plantacions de marihuana en una operació contra el tràfic de drogues a diverses poblacions, entre elles Llagostera.

Segons fonts policials una vintena de persones han estat detingudes en l'operatiu. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.


Dimecres, 10 Febrer 2021 09:35

Nou agent digital a Llagostera

Publicat per

Si tens dificultats per realitzar tràmits digitals a la seu electrònica de l’Ajuntament de Llagostera, ara pots comptar amb un servei d’assessorament que ofereix el mateix consistori. Gràcies a un conveni amb el Consell Comarcal del Gironès, l’Ajuntament de Llagostera ha incorporat un agent digital que portarà a terme tasques de suport i orientació en l’ús de l’administració digital i la realització de tràmits electrònics, com ara demanar un certificat digital, inscriure’s a l’atur o demanar algun ajut o subvenció, entre altres.

A Llagostera, el servei s’ofereix els divendres de 9.30 a 15 h a la Casa de les Vídues (plaça Llibertat, 1). S’ha de sol·licitar cita prèvia trucant al 972 011 667 (ext 504) o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .


Dimecres, 10 Febrer 2021 09:37

Procés de micromecenatge per Animàlia

Publicat per

ANIMÀLIA bestiari amb ànima és un projecte de pare i filla. Enric Ramionet i Mohana Ramionet han obert un procés de micromecenatge a través de la plataforma Verkami amb l’objectiu de poder tirar endavant un llibre de poemes il·lustrat en el qual s’uneixen, en perfecta simbiosi, el dibuix i la ploma.

Els poemes, en forma d'endevinalla, descriuen un animal que apareix en la il·lustració que l'acompanya. No és estrictament un llibre infantil, però pot ser-ho. És per a lectors de totes les edats. O perquè els adults el llegeixin als petits.

El calendari previst del procés de micromecenatge va començar ahir i durarà fins al 21 de març. Les aportacions han de permetre la publicació del llibre a principis d’abril. De moment, en tan sols un dia, ja han recaptat més de 800 € dels 1.800 que els permetria arribar a l’objectiu.

Podeu entrar al Verkami a través del següent enllaç.


FACEBOOK