ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dissabte, 02 Setembre 2023 19:26

Comença la temporada de caça major

Publicat per
Aquest diumenge, 3 de setembre, comença la temporada de caça major. Amb l'objectiu de prevenir riscos la Federació Catalana de Caça ha llançat una campanya informativa que té com a principal objectiu conscienciar, tant al col·lectiu caçador com a altres usuaris del medi natural, sobre el fet que la seguretat durant les jornades de caça, és una tasca de tothom.

Ahir va començar el XX Festival de Música del País a Campllong que s'allargarà fins al 2 de setembre. Va obrir el Musicant una producció pròpia del mateix festival centrat en la figura d'Isabel Cinc Hores. Isabel Vila, que va viure a Llagsotera part de la seva vida, va ser sindicalista, activista social i pedagoga. A més, és coneguda per la seva lluita social i laboral i per reivindicar les cinc hores en la jornada de treball infantil. Va assistir a l'espectacle l'alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs. 

El musical en format concert ha comptat amb el guió de Toni Strubell, l'adaptació teatral de Kim Planella i la música d'Antoni Mas i Marc Mas.

Durant les dues hores de concert i amb una graderia a vessar, es va fer un repàs pels moments més rellevants de la vida de Vila combinant un monòleg intern de la sindicalista personalitzada per Isabel Rocatti i les cançons interpretades per Indira Ferrer, Mar Esteve, Josep Fadó i Lluís Sintes que complementaven la història. Un cop acabat l'espectacle, el públic es va posar dempeus i va ovacionar als artistes durant més de cinc minuts.

Aquest vespre, serà el torn del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Aquest farà el seu penúltim concert a Campllong on presentarà el Cançoner català contemporani que agrupa cançons de pobles i racons d'arreu del nostre país.

El dijous 31 d'agost canviant de registre amb Quico El Célio, El Noi i El Mut de Ferreries. Venen a Campllong dins la seva gira 30 anys "Es cantava i es canta". El divendres 1 de setembre, Neus Mar pujarà a l'escenari per fer un homenatge a les dones del mar acompanyada de la ballarina Montse Canals, i els músics Sònia Zurriga, Emilio Sánchez, Pep Rius i Enric Canada. I finalment, tancarà la 20a edició del Musicant l'actuació de Marc Parrot. Parrot farà el seu últim concert de presentació del seu nou treball acompanyat per Dani Ferrer i Lluís Cartes.

Els concerts tindran lloc a les 21.30h a la Plaça Catalunya de Campllong. En cas de pluja, es farà al Pavelló Municipal. Les entrades dels concerts tenen un preu de 12€ si s'adquireix l'entrada anticipada i de 15€ si es compra a taquilla. També s'ofereix un pack especial per poder anar a veure els 5 concerts per 50€.

Demà dijous a partir de les 14 h l'antic Bar Can Toni ubicat al C/ Músic Aguiló,18 de Llagostera torna a obrir les portes amb una nova direcció.

Es tracta d'un nou Bar Doner Kebab pizzeria que obrirà cada dia de manera interrompuda de dilluns a diumenge de 12 h del migdia a la 1 h de la nit.

Podràs degustar tota mena de plats combinats i tapes. Com kebabs, hamburgueses, aletes de pollastre, nuggets, calamars, peix, amanides i també una llarga carta de pizzes. A més de poder menjar en el local, també tenen servei a domicili gratuït a partir de 10 €.

Per a més informació i reserves podeu trucar al telèfon 699 17 19 51.

També els podeu seguir al seu Instagram @hussainpizzeria18.

Rec Madral atribueix els problemes de subministrament a les urbanitzacions Selva Brava i Font Bona a la captació il·legal de 83.000 litres d’aigua diaris per part d’un abonat de la companyia situat al Mas Coll. Segons Rec Madral el propietari d’aquesta finca es dedicava a omplir la bassa de Can Boada durant 5 hores al dia cada nit, des de fa més d’un d'any i fent cas omís al decret de sequera. En un comunicat adreçat als veïns, Rec Madral assegura tenir proves d’aquest fets i que probablement acudirà a la via judicial per resoldre aquesta qüestió “per falta d’acord amb la propietat”. En declaracions a El PollTV els propietaris del Mas Coll han desmentit rotundament aquesta informació difosa per Rec Madral, assegurant que "és completament falsa i que ells també pateixen el pèssim servei que ofereix aquesta companyia d'aigües". A més a més, han assegurat que l'esmentada bassa no és propietat seva, tal i com es pot comprovar al Registre de la Propietat.

En el mateix comunicat Rec Madral recorda que els problemes en el servei venen derivats també del deteriorament de les canonades que tenen una antiguitat de 55 anys i que, segons la companyia, són propietat de l’Associació de propietaris de Selva Brava i que no s’han pogut obtenir els permisos pertinents per part de l’Ajuntament. Pel que fa als tall en el servei d’aigua potable que van afectar bona part dels veïns de les dues urbanitzacions, la companyia els ha informat que els descomptarà de la factura els dies que van estar sense servei.

Podeu llegir el comunicat aquí.


Obertes les inscripcions per apuntar-se a tota mena d'activitats i cursos a Llagostera durant el pròxim curs 2023 – 2024.

El programa que conté una àmplia oferta de cursos, tallers i activitats culturals, educatives i esportives per a tots els gustos i edats és una proposta que s'ha elaborat entre les Àrees de Cultura, Educació, Joventut i Esports conjuntament amb les entitats, clubs i empreses locals.

Les inscripcions per als cursos i activitats organitzades per l'Ajuntament de Llagostera (excepte les propostes de l'Espai Jove i de la Biblioteca) es realitzaran en línia a través d'un nou sistema de registre anomenat Panell del Vilatà en aquest enllaç.

En el cas de la Biblioteca, les inscripcions es poden fer presencialment, per telèfon (T. 972 83 00 08) o a través de l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Consulteu tots els cursos i activitats aquí.

Divendres, 25 Agost 2023 17:54

Accident frontal al carrer Camprodon

Publicat per
Tres persones han resultat ferides lleus en un xoc frontal entre dos vehicles. L’accident ha tingut lloc a primera hora de la tarda al carrer Camprodon, a l’alçada de l’Agrobotiga Brugulat. En l’accident s’hi ha vist implicats 2 Nissan Qashqai, un dels quals conduit per una senyora de 86 anys. Segons ha informat la Policia Local els conductors han donat negatiu en la prova d’alcoholèmia i de medicaments.

L'Ajuntament ha preparat una enquesta per conèixer l'opinió dels usuaris sobre el funcionament de les piscines municipals aquesta temporada d'estiu.

S'aborden temes com la neteja de les instal·lacions, el sistema d'inscripcions, el preu de les entrades, etc.

Es podrà votar fins al 10 de setembre.

Feu clic en aquest enllaç.

El passat 8 d'agost es va produir un robatori al pàrquing d'un restaurant de Llagostera de diversos objectes i joies amb un valor superior a 15.000€.

La setmana passada, la Policia Local de Llagostera, amb la col·laboració de la Joieria Català de Llagostera, va poder retornar a la víctima la majoria de les seves pertinences.

El passat dissabte 19 d'agost es va celebrar a Llagostera el XXIV Aniversari de l’Associació Astronòmica de Girona. Amb una caminada nocturna fins al Mas Roig II, la projecció de la pel·lícula "Marte" de Ridley Scott i l’observació amb tres telescopis.

Un total de 110 persones van arribar seguits de la banderola de l’associació. També es va menjar coca i brindar amb cava.

L’activitat va ser gratuïta i oberta a tothom.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat en fase d’Alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per calor molt intensa.

Per mitigar els efectes de la calor intensa l'Ajuntament de Llagostera ha habilitat com a refugis climàtics la Llar de Jubilats, 9 a 13h i de 16 a 19h, i la Biblioteca Julià Cutiller, de 14 a 20h.

Davant d'aquesta situació us recomanem seguir els consells de Protecció Civil que podeu consultar aquí.