ELPOLLTV

Dis18052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Emmarcat dins el pla d'accions del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible de Llagostera (PAES), aquest mes de maig es finalitzarà la instal·lació d'un punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics. Les obres han començat aquest dilluns a la plaça Catalunya.

El cost total de l'actuació serà de 15.279,42 €, dels quals 3.000 € estan subvencionats per la Diputació de Girona a través del projecte Del Pla a l'Acció.

El punt de càrrega que s'instal·larà és del tipus 'semi-ràpid'. El seu funcionament serà d'accés lliure i gratuït per aquella gent que disposi de vehicle elèctric i disposi de la targeta corresponent per accedir al punt de càrrega.

L'actuació se suma a les accions de foment de l'ús del vehicle elèctric i la mobilitat sostenible impulsades per l'Ajuntament de Llagostera.


Pilar Aliu ha estat escollida, per unanimitat, cap de llista del PDeCat per a les eleccions municipals de Llagostera. La candidata ha rebut un ampli suport, recollint el triple d’avals necessaris per presentar-se al procés de primàries del PDecat de Llagostera.

L’acte de proclamació ha comptat amb la presència de Fermí Santamaria, alcalde de Llagostera i de Maria Senserrich, portaveu nacional del PDecat.

Pilar Aliu ha agraït el suport rebut per els associats del PDecat de Llagostera, destacant l’orgull de la feina feta amb l’equip de Fermí Santamaria al capdavant de l’Ajuntament i ha desgranat els eixos del seu projecte, remarcant la importància d’estar al costat de la gent i comprometent-se a treballar per tal que “Llagostera sigui un poble net, verd, endreçat, participatiu i segur i que continuï essent un referent a la comarca del Gironès”.


Dimecres, 23 Maig 2018 07:13

Tomeu Penya posa punt i final a la Festa Major

Publicat per
El cantautor mallorquí ha omplert el teatre de la seva peculiar veu, la música i l’humor que el caracteritza.

Al llarg de les gairebé 2 hores de concert ha repassat els seus temes més mítics fent que tot el públic cantés amb ell. No han faltat les seves històries, batalletes i bromes pujades de to. El públic s’ha desfet en riures i aplaudiments.

Aquest ha estat l’últim acte de la Festa Major d’enguany. Després de 5 dies de festes i concerts s’acaba la festa, ara toca descansar i en 4 dies començar a pensar en la de l’any següent.


Davant la previsió de pluja anunciada per aquesta tarda, l’Ajuntament ha decidit traslladar l’espectacle infantil i la xocolatada al local polivalent. L’acte estava programat a les 17 h al parc de la Torre. L’espectacle anirà a càrrec de la companyia Cirquet Confetti i la xocolatada del Casal Parroquial Llagosterenc
Dimarts, 22 Maig 2018 06:45

Nit de clònics al polivalent

Publicat per
Des de fa uns anys el diumenge de Festa Major és sinònim de clònics. Grups que imiten a les grans bandes de la història de la música, no només cantant les seves cançons sinó treballant la mateixa posada en escena. Aquest any han passat pel Polivalent Els Beatles i The Credeens.

Els clònics de la banda anglesa varen ser els primers a pujar a l’escenari. Atrezzo i escenografia igual que els originals i fins i tot amb les presentacions en primera persona. Parlant de com varen composar les cançons i què va passar al llarg de la seva història.

Després d’ells va arribar el country de The Creedence. Repassant els temes més emblemàtics de la banda i més representatius de la seva carrera varen fer cantar i ballar a tot el públic assistent.

Un any més, la nit dels clònics va ser tot un èxit i va aplegar un bon públic al polivalent. Són una molt bona manera de veure en directe a aquells grups que han marcat la història però que ja han desaparegut.

Veurem quines mítiques bandes venen a Llagostera l’any que ve.


Dimarts, 22 Maig 2018 07:37

Ball de gala de Festa Major

Publicat per
La nit de dilluns és nit de ball de gala. De que les senyores treguin els talons i el senyors les corbates. I com ja és tradiccio el ball l’obren l’hereu i la pubilla, que aquest any són en plural! Així que l’alcalde ha necessitat l’ajuda del regidor de cultura Josep Aliu per obrir la nit acompanyats de les seves respectives senyores.

La Clara i l’Alba Rusiñol i l’Albert i en Marc Turón han repartir els braçalets de flors i els clabells a tota la gent que ha anat omplint el polivalent.

Després del primer vals la pista s’ha omplert de parelles que han ballat fins gairabé les 2 del matí al ritme de l’orquesta Maravella.


La segona nit de polivalent ha començat amb l’Orquestra Maribel dalt l’escenari fent saltar i ballar a les més de 1.000 persones que omplien la sala. La banda de versions ha fet sonar alguns dels temes més mítics de la història de la musica, fent gaudir al màxim a tothom les més de 2 hores de concert.

Després d’ells ha estat el torn de La Masovera Barbuda. De nou, versions a l’escenari que varen mantenir el nivell de festa amb el que començava la nit.

Passades les 4 del matí li ha estat el torn d’Animal Show. Els temes més sonats a la ràdio del últims anys han sonat al polivalent i fet ballar als valents que quedaven. A més de posar música els Animal Show porten tot un desplegament de flotadors i pilotes inflables que les seves dues mascotes es dediquen a repartir entre el públic. Per això no era estrany veure marxar gent del polivalent a les 6 del matí amb un flotador gegant.

La segona nit ha estat un èxit amb un polivalent igual de ple que el divendres.


L'alcalde Fermí Santamaria i el regidor de Cultura Josep Aliu, han inaugurat aquest migdia, l’exposició de treballs de punta al coixí que es podrà visitar durant tots els dies de la Festa Major al local social de La Caixa. L’exposició romandrà oberta els matins de 12 a 14 h i de 18 a 21 h.
Dilluns, 21 Maig 2018 11:57

Floreixen les broques del campanar

Publicat per
Una de les novetats destacades de l’exposició de Llagostera en Flor, és la utilització de les broques del campanar, per fer una de les composicions florals. El treball es pot visitar al soterrani de Ca les Artigues, a la plaça del Mercat.
Diumenge, 20 Maig 2018 22:53

Baixada de carretons amb algun ensurt

Publicat per

Un any més la baixada de carretons ha aplegat centenars de persones al llarg del recorregut, des de la Plaça de Castell fins al Passeig Pompeu Fabra. Un total de 11 carretons hi han participat juntament amb el carretó de la Comissió de Festes. Tot i que s’han registrat algunes topades i bolcades cap persona ha resultat ferida. El premi al carretó més ràpid, ha estat per Enric Pedraza, Marc Gener, Jose Santamaria i David Vilalta, el premi especial pels germans Rusiñol i Berta Peyrecave i el premi a la millor posada en escena ha estat pel carretó dels Cremats de Cassà de la Selva.

Podeu veure una galeria d'imatges des d'aquí.