ELPOLLTV

Dis04052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 27 Febrer 2018 07:43

Protecció Civil manté l'alerta del NEUCAT

Publicat per

Protecció Civil de la Generalitat manté activada l’alerta del pla d’emergències per nevades NEUCAT davant un nou episodi de nevades generalitzades, que arribaran segons la previsió a cotes baixes. Ahir al vespre, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, va convocar una reunió de coordinació amb la Policia Local, la brigada municipal, l’ADF, la Creu Roja i Serveis Socials per avaluar les afectacions que la nevada pugui tenir a Llagostera. Des del web municipal, s'han publicat diversos avisos i consells de seguretat a tenir en compte. Podeu accedir-hi des d'aquí.


Dilluns, 26 Febrer 2018 10:38

Curs de premonitors

Publicat per

L’espai jove Ca la Viudi juntament amb l’Ajuntament de Llagostera, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Esplai Girona – Mare de Déu del Mont organitzen un curs de premonitors de lleure del 27 al 29 de març a la casa de colònies “Els Arcs” de Santa Pau.

El curs, que val 90€ pels joves que tinguin carnet CLV i 120 pels que no, inclou l’estada, l’assegurança, el material i un certificat.

S’hi poden inscriure joves a partir de 16 anys o que els facin durant el 2018.

Per més informació i inscripcions podeu contactar al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


El proper divendres 2 de març finalitza el termini per participar a les votacions del procés de participació ciutadana impulsat per l’Ajuntament de Llagostera en el marc del pressupost municipal pel 2018. Establir una àrea de caravanes, construir un Pump truck asfaltat, instal·lar una estació meteorològica, il·luminar el tram fosc del costat del tanatori, millorar el cablejat elèctric del carrer Barcelona, ampliar el parc infantil entre carrer Costa Brava i el Puig del General, potenciar l’àrea comercial, instal·lar una taula de ping-pong exterior i habilitar una àrea de wifi gratuïta a la zona esportiva i skatepark, són les 9 propostes ciutadanes que es poden escollir. Les votacions es poden fer amb les butlletes que s’han repartit casa per casa, o bé telemàticament des de www.llagostera.cat/participa. Per poder votar cal estar empadronat a Llagostera i tenir 16 anys com a mínim.
La Policia Local de Llagostera ha recaptat un total de 1.588 € amb la campanya dels escuts solidaris #pelsvalents que lluita contra el càncer infantil.

Tots els diners s’han destinat íntegrament al Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer de Barcelona. 42 policies locals catalanes s'han adherit a aquesta iniciativa solidària impulsada pels cossos de Caldes de Malavella i Sant Celoni i que ja ha aconseguit recaptar més de 80.000 euros.


Joan Roura, autor del documental “Eugeni Gurnés, sumari obert”, s’ha endut el premi Carles Rahola en la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en televisió. El documental, emès per Televisió de Girona, es base la història de l’alcalde republicà de Llagostera afusellat pel règim franquista el 1943 a Girona.

El jurat dels premis n’ha destacat la recerca audiovisual i històrica que complementa la tasca de la família llagosterenca per la recuperació de la memòria d’Eugeni Gurnés Bou.

El premi va ser lliurat pel vicepresident de la Diputació i alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ahir al vespre a l'Auditori de Girona.

A l’acte van assistir-hi diversos membres i amics de la família d’Eugeni Gurnés que van rebre aquest guardó, amb molta emoció.

Els Premis Carles Rahola, estan organitzats per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.


El jutjat d’instrucció 3 de Girona ha absolt la propietària de la parcel·la on vivien els dos gossos pit bull que van atacar i malferir un home a Llagostera. La sentència sosté que no es pot concloure si la finca tenia les mesures de seguretat adients per tenir-hi gossos perillosos. Els fets van tenir lloc al carrer Aiguafina de la urbanització Selva Brava, l'11 de març de 2016.

Dimarts, 20 Febrer 2018 07:01

Vols formar part de la Colla Gegantera?

Publicat per
Vols sortir per la Festa Major amb la Colla Gegantera? T’agradaria portar xanques? Tocar el timbal i la gralla? Donar vida als caps grossos? La Colla Gegantera de Llagostera busca gent de totes les edats que vulguin formar part de l’entitat i participar de les seves activitats. Les persones interessades poden posar-se en contacte enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al 645883896.
Llagostera ha celebrat aquest diumenge la rua de carnaval on hi han participat un total de 37 carrosses. Entre els participants hi havia colles de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Palamós, Salt, Santa Cristina, Caldes de Malavella, Vidreres i Tossa de Mar. El porró que no pari i No hi som per festes han estat els encarregats de tancar la rua en representació de Llagostera.
Diumenge, 18 Febrer 2018 09:27

Sisena edició de la Marató de les Vies Verdes

Publicat per
Aquest diumenge al matí ha tingut lloc la sisena edició de Marató de les Vies Verdes seguint el traçat del Carrilet, des de Girona fins a Platja d’Aro. Els participants han pogut escollir entre 4 recorreguts: 42km des de Girona, 30km des de Cassà de la Selva, 21km des de Llagostera i 10km des de Santa Cristina d’Aro. Aquest ha estat el moment de la sortida des de Llagostera on hi ha participat el veterà llagosterenc Ramon Gurnés, coincidint amb el dia del seu 77 aniversari. Per molts anys!

L’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera, amb el projecte “Ampliem les nostres eines” és una de les tres escoles catalanes finalistes en l’edició d’enguany dels Mobile Learning Awards, en la modalitat d'Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals.

La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el proper 1 de març dins del marc de la jornada "Changing Education Together" del Mobile World Congress de Barcelona.

Per a més informació podeu consultar la resta de finalistes i projectes des d’aquí.