ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 19 Setembre 2017 08:04

#Empaperem Llagostera

Publicat per

“Si la policia prohibeix que s'enganxin cartells, empaperem els carrers. La resistència col·lectiva és imparable”. Aquest és el lema de la campanya #Empaperem i aquesta nit és el que precisament s’ha fet a Llagostera. Per aquest dimarts 19 hi ha convocada una segona emparedada. a les 21:30 h a la Plaça Catalunya per enganxar cartells a favor del referèndum! Els cartells es poden descarregar des de www.empaperem.cat


Diumenge, 17 Setembre 2017 18:30

L'Hereu i la Pubilla Gold Edition s'estrenen a Llagostera

Publicat per
En Xico de Cal Degollat i la Maria Roget han estat escollits aquesta passada nit com a Hereu i Pubilla Gold Edition de Llagostera. En el marc de la Festa Petita, organitzada per la Comissió de Festes de Llagostera la flamant parella competia entre 6 pubilles i 3 hereus de més de 70 anys que havien presentat la seva candidatura. El nomenament ha tingut lloc al local polivalent en el transcurs del sopar on hi han participat unes dues centes persones.

Els organitzadors han valorat molt positivament aquesta primera edició de la Festa Petita i ja han començat a treballar en l’edició de l’any vinent.


Divendres, 15 Setembre 2017 10:40

Inici de campanya amb identificacions a Llagostera

Publicat per
La Policia Local de Llagostera ha identificat algunes de les persones que han participat en l’inici de la campanya del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, convocat pel proper 1 d’octubre. La identificació s’ha fet a la Plaça Catalunya, sense cap incident i sense requisar cap tipus material.
Divendres, 15 Setembre 2017 13:22

Renovació de la recollida de residus

Publicat per

La recollida de residus a Llagostera s’actualitza amb nous vehicles, una tecnologia més avançada, nous sistemes de seguiment i control, renovant també els contenidors comercials, els contenidors de les àrees dels veïnats i les urbanitzacions, la senyalització i els cubells per la recollida porta a porta domiciliària del nucli i Llagostera Residencial. Una de les novetats importants, serà la incorporació de xips electrònics en els cubells que permetran fer un seguiment dels residus que genera cada habitatge per tal de poder aplicar bonificacions econòmiques a les llars que facin una bona gestió.

El proper dimecres dia 20 de setembre a les 19h es realitzarà una xerrada informativa al teatre municipal oberta a tots els veïns.

El nou calendari de recollida porta a porta entrarà en funcionament el dilluns 25 de setembre, amb la utilització d’uns nous cubells, que es podrà passar a recollir gratuïtament a partir del proper dilluns 18 fins al 24 de setembre, a la nova Oficina del Servei de Recollida de Residus ubicada al número 1 del carrer Ferrer. Durant aquella setmana, de dilluns a dissabte, l’horari serà de 10 del matí a 1 del migdia i de 17 a 20 h i el diumenge de 10 a 13 h.


ERC de Llagostera donarà el tret de sortida a la campanya del referèndum, convocat pel proper 1 d'octubre, amb una penjada de cartells. L’acte tindrà lloc a la Plaça Catalunya, a les 12 de la nit. Des de la formació política, s’ha fet una crida a la ciutadania a participar-hi.
Dimarts, 12 Setembre 2017 14:35

Dia a Cavall a Llagostera amb Cavall de Mar

Publicat per

El proper dissabte 16 de setembre se celebrarà, a les comarques de Girona i Osona, el Dia a Cavall. Es tracta d’una jornada lúdica i festiva oberta a tothom on 18 centres eqüestres, entre ells Cavall de Mar a Llagostera, obriran les seves portes de manera gratuïta. Durant aquest dia en horari de 10 a 13 hores es realitzaran diverses activitats per donar a conèixer el món del cavall. En aquest sentit s’han programat passejades, tallers, xerrades i demostracions. Per a més informació podeu consultar el web d'Adrinoc, organitzadors del Dia a Cavall.


Llagostera, Caldes de Malavella, Tossa de Mar i Vidreres han refermat el seu compromís de suport a la convocatòria del referèndum previst pel proper 1 d’octubre.
Dissabte, 09 Setembre 2017 20:44

Ensurt al camp de futbol

Publicat per
Un jugador de Club Base Llagostera ha estat evacuat aquesta tarda del terreny de joc en ambulància, després de caure desplomat, mentre disputava un partit amistós contra el Can Gibert. En un primer moment s’ha disparat totes les alarmes. Un helicòpter del SEM s’ha desplaçat fins a Llagostera i ha aterrat al mig del camp municipal. Finalment, el jove llagosterenc de 21 anys, ha recuperat la consciència i ha estat evacuat en ambulància, en mig d’aplaudiments del públic i jugadors. El partit ha quedat suspès.
La Policia Local de Llagostera, ha estat alertada de la presència de cables i/o filferros lligats entre arbres, que obstaculitzen el pas i poden provocar ferides a ciclistes, caminants i corredors. Un dels cables, que ja ha estat retirat, s’ha localitzat al corriol de Can Nadal per anar a Ridaura. La Policia Local no descarta que pugui haver-n’hi més i demana extremar la precaució. De fet, el sergent de la Policia Local Joan Linde, ha explicat, que aquest matí s’han retirat fins a 5 cables de la zona i que poden suposar “un greu perill per a les persones”. Els fets han estat posats en coneixement dels Agents Rurals i dels Mossos d’Esquadra.

Llagostera per la Independència informa que els autobusos que per desplaçar-se a Barcelona per celebrar la Diada de Catalunya està essent un èxit ja que no queden tiquets disponibles.
Així mateix, des de l’organització destaquen que a la tornada es repartiran domassos del “Sí” per la campanya del referèndum de l’1 d’octubre. El preu d'aquestes banderoles és la voluntat de cadascú i els diners recaptats aniran destinats a la caixa de solidaritat.

Podeu participar a la caixa de solidaritat al següent enllaç