ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dissabte, 09 Setembre 2017 20:44

Ensurt al camp de futbol

Publicat per
Un jugador de Club Base Llagostera ha estat evacuat aquesta tarda del terreny de joc en ambulància, després de caure desplomat, mentre disputava un partit amistós contra el Can Gibert. En un primer moment s’ha disparat totes les alarmes. Un helicòpter del SEM s’ha desplaçat fins a Llagostera i ha aterrat al mig del camp municipal. Finalment, el jove llagosterenc de 21 anys, ha recuperat la consciència i ha estat evacuat en ambulància, en mig d’aplaudiments del públic i jugadors. El partit ha quedat suspès.
La Policia Local de Llagostera, ha estat alertada de la presència de cables i/o filferros lligats entre arbres, que obstaculitzen el pas i poden provocar ferides a ciclistes, caminants i corredors. Un dels cables, que ja ha estat retirat, s’ha localitzat al corriol de Can Nadal per anar a Ridaura. La Policia Local no descarta que pugui haver-n’hi més i demana extremar la precaució. De fet, el sergent de la Policia Local Joan Linde, ha explicat, que aquest matí s’han retirat fins a 5 cables de la zona i que poden suposar “un greu perill per a les persones”. Els fets han estat posats en coneixement dels Agents Rurals i dels Mossos d’Esquadra.

Llagostera per la Independència informa que els autobusos que per desplaçar-se a Barcelona per celebrar la Diada de Catalunya està essent un èxit ja que no queden tiquets disponibles.
Així mateix, des de l’organització destaquen que a la tornada es repartiran domassos del “Sí” per la campanya del referèndum de l’1 d’octubre. El preu d'aquestes banderoles és la voluntat de cadascú i els diners recaptats aniran destinats a la caixa de solidaritat.

Podeu participar a la caixa de solidaritat al següent enllaç


Dimecres, 06 Setembre 2017 09:25

Es busca l'Hereu i la Pubilla Gold Edition de Llagostera

Publicat per
Per acomiadar l’estiu, la Comissió de Festes de Llagostera ha organitzat la Festa Petita, que tindrà lloc el proper 16 de setembre. Entra la programació, que es donarà en breu, hi ha l’elecció de l’Hereu i la Pubilla Gold Edition, on poden presentar candidatura tots els llagosterencs i llagosterenques de més de 70 anys. Les votacions seran presencials el mateix dia de la Festa Petita, durant el sopar popular. Els guanyadors rebran com a premi un sopar per a 2 persones.

Per participar-hi cal inscriure’s a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, trucant al 972 83 00 05 o enviant un correu-e a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. fins al dia 15.

Si tens un familiar, amic, conegut o veí que creus que seria un bon candidat, anima’l a participar-hi.


Dimarts, 12 Setembre 2017 08:04

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

Publicat per

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament ha preparat un trimestre més la programació de cursos i tallers ocupacionals.

La nova programació, inclou una vintena de cursos centrats en diverses àrees, entre elles, les noves tecnologies, la sanitat, la jardineria, l‘hostaleria, el turisme i el comerç així com la millora d’habilitats, el creixement personal i l’emprenedoria.

Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferència a les persones empadronades a Llagostera i a les persones en situació d’atur i inscrits a la Borsa de Treball de Llagostera. Tots els cursos han de tenir un mínim de 7 alumnes inscrits.

A partir d’avui podeu realitzar les inscripcions a l’Oficina de l’Estació.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.


Diumenge, 03 Setembre 2017 22:35

III Rally dels Carrilets

Publicat per
Una quarantena de vehicles han participat aquest dissabte a la tercera edició del Rally dels Carrilets, organitzat pels Amics del Motor de Llagostera. Vinguts d'arreu del país, els participants s'han aplegat al Passeig Pompeu Fabra on, durant tota la tarda, s'han fet les corresponents verificacions administratives i tècniques abans de la sortida que ha tingut lloc a les 8 del vespre.
Dissabte, 02 Setembre 2017 12:56

Nova edició del Mercat de la R

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest dissabte, la segona edició del Mercat de la R, on hi han participat una trentena de parades ubicades al Parc de l'Estació. El mercat, impulsat per Llagostera Solidària, pretén convertir-se en un punt de trobada de referència a la comarca on es potenciï l’intercanvi, la reutilització i el reciclatge d’objectes i articles de segona mà. De les deu a les dues, el mercat es repetirà cada primer dissabte de mes, on s'hi podran trobar des d'antiguitats, a llibres passant per joguines, roba i tota mena de materials recuperats o convertits en altres objectes. El mercat també està obert a entitats del tercer sector i compte amb una zona infantil de jocs i tallers.

Aquest estiu s'està celebrant la segona edició del Mediterranean Flowers Festival del Med Street Art.
Aquesta acció es basa en pintar flors amb un somriure a unes 25 bales de palla. Al Càmping Ridaura una cinquantena de nens d’entre vuit i tretze anys han estat els encarregats de pintar aquestes flors amb dos convidats molt especials, l’Anna Vives i El Xupet Negre. L’Anna Vives és artista i dissenyadora que entra altres coses ha dissenyat la seva pròpia tipografia. Amb síndrome de down, l’Anna està completament entregada a aportacions culturals o a l’obra social BOX21 entre d’altres.
El Xupet Negre és un conegut artista grafiter barceloní caracteritzat pel seu logo (un xumet negre) el qual l'ha il·lustrat arreu del país, a Holanda, el Marroc, a Alemanya i a les ciutats de Miami, NY, LA i SF.

Les bales de palla pintades estan en un camp a peu de la Via Verda de Girona entre Llagostera i Santa Cristina d'Aro i la canalla s’ho ha passat d’allò més bé pintant-les.


Divendres, 18 Agost 2017 12:53

Cinc minuts de silenci davant de l'Ajuntament

Publicat per

L‘Ajuntament de Llagostera s‘ha afegit a les mostres de rebuig i condol per l’atemptat terrorista a Barcelona amb la convocatòria de cinc minuts de silenci davant de l’ajuntament que han tingut lloc avui 18 d’agost a les 12h. 


L'Ajuntament de Llagostera emet aquest manifest davant l'atemptat comès a Barcelona i Cambrils ahir dia 17 d'agost de 2017.

Davant l’atemptat comès a Barcelona i Cambrils ahir dia 17 d’agost de 2017, des de l’Ajuntament de Llagostera manifestem:

• El nostre més enèrgic rebuig a l’atemptat que el grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat a la ciutat de Barcelona, i que de moment compta amb 13 víctimes i més d’un centenar de ferits. Així com amb les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar i l’intent d’atemptat terrorista a Cambrils de les darreres hores.
• El nostre suport, escalf i estima cap a les víctimes, els seus familiars i amics, així com a totes les persones que han ajudat en tot el que ha estat possible.
• El nostre més sincer agraïment a tots els cossos d’emergències, de seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats ciutadanes que han fet tot el possible en aquests difícils moments, així com totes les persones a títol individual que han ajudat, ajuden i ajudaran en tot el necessàri.
• La Rambla de Barcelona és l’artèria de vida de la capital del país, un lloc de trobada, de mestissatge, de respecte i de civisme, una mostra del què són els nostres pobles i ciutats, i ahir va ser tocada de mort. Però avui també ens refermem, en la voluntat de seguir construint uns pobles i ciutats, on imperi el respecte, la llibertat i la pau.
• Abans de Barcelona, han estat moltes les ciutats que han patit la barbàrie del terrorisme, sempre ens hem solidaritzat amb totes. Ara ens ha tocat més aprop, i seguirem lluitant units, amb totes les ciutats i països del món que defensem la democràcia, la llibertat i la pau. Contra la por, sense por.
• El terrorisme vol amenaçar la societat de convivència de Catalunya, Europa i gran part del món. Nosaltres no permetrem posar en crisi el nostre model de pau i llibertat. Ni el Yhadisme, ni cap de les mostres de terror podran canviar la nostra ferma voluntat de viure en unes ciutats i pobles oberts, tolerants, i respectuosos amb totes les formes de pensar.

Avui, centenars de milers de persones ens trobem davant dels nostres ajuntaments, de la plaça de Catalunya de Barcelona, i tants altres punts arreu del món, perquè junts som més forts, perquè junts serem invencibles davant el terror que provoquen aquests atemptats, i perquè avui és un bon moment per refermar el nostre compromís granític vers la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau.

Llagostera, 18 d’agost de 2017