ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 23 Juliol 2017 20:22

El Festival'ERA ho peta

Publicat per
Amb Manel com a cap de cartell i un públic completament entregat, el Moritz Festival'ERA ha omplert de bon ambient l'entorn de la masia Can Gascons de Llagostera. Han estat 12 d'hores de concerts, de gran i petit format, amb una dotzena d'artistes nacionals i internacionals, que han iniciat les actuacions a partir de les cinc de tarda i s'han allargat fins ben entrada la matinada.
Dimarts, 18 Juliol 2017 18:41

Localitzen 1.230 plantes de marihuana a Llagostera

Publicat per
Els Mossos d’Esquadra, amb el suport de la Policia Local han intervingut un total de 1.230 plantes de marihuana a Llagostera. Els fets van tenir lloc ahir a la tarda a l’interior de l’antic restaurant Mas Tarrè, ubicat al veïnat de Pocafarina. Segons han informat fonts de la Policia Local, al lloc s’hi han trobat diversos aparells d’aire condicionat, làmpades, ventiladors i un home de 60 anys de nacionalitat espanyola.

Els llagosterencs Soufyan El Khattabi, Nouhaila Sadek i Kissima Sillah, alumnes de l’Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera han acabat el Graduat en Educació Secundària(GES).

En Soufyan és el primer alumne que fa la formació del GES íntegrament al Reaprèn. Va començar el gener del curs 2014-2015 i ha acabat el març del curs 2016-2017. Els altres dos alumnes han fet algunes assignatures que tenien pendents després d’haver passat per una escola d’adults.

En un futur no gaire llunyà, a en Soufyan li agradaria poder estudiar cuina, però actualment porta l’empresa familiar. Si tot va bé, el curs següent la Nouhaila farà el cicle formatiu de Gestió administrativa a Sant Feliu de Guíxols i en Kissima farà Cures d’auxiliar d’infermeria a Girona. Per a més informació sobre l’oferta formativa de l’Espai Educatiu Reaprèn podeu consultar el web www.llagostera.cat/reapren/


Dimarts, 18 Juliol 2017 07:38

Èxit del Cabaret eròtic i literari a Llagostera

Publicat per
Amb lectures de textos pujats de to dels autors David Herbert Lawrence, Pitarra i Marc Romera, els llagosterencs Oriol Cortés, Joan Frigola, Pep Pico, Montse Masdevall, Montse Vila i Ruth Verd s'han ocupat d'escalfar l'ambient entre les actuacions musicals de Number Jazz i la projecció de l'obra eròtica de Nabil M'Rabet.
Dilluns, 17 Juliol 2017 17:22

Caçat a 197 km/h per la C-35 a Llagostera

Publicat per
Els Mossos d'Esquadra han caçat un conductor circulant a 197 km/hora per la C-35 al seu pas per Llagostera. Els fets van passar el passat 27 de juny, quan va ser detectat per un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 98,9 d’aquesta autovia on la velocitat màxima permesa és de 100 km/h. El conductor, un home, de 43 anys veí de Sant Feliu de Guíxols, ha estat denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.


Dilluns, 17 Juliol 2017 23:30

10 anys de la Fira del Batre

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest dissabte la desena edició de la fira del batre. Les activitats s'han iniciat amb la cercavila de la colla gegantera i la demostració de fer el paller a càrrec del col·lectiu de segadors i segadores del municipi davant l'espectació de molts curiosos que s'han apropat per veure el funcionament de la maquinària que s'utilitzava per separar el gra de la palla.
Dijous, 13 Juliol 2017 18:18

Comença la Cuina del Batre

Publicat per

En el marc de la Fira del Batre, prevista per aquest proper dissabte, l'Associació de Restaurants posa en marxa una nova edició de la Cuina del Batre. Fins al 23 de juliol, els restaurants associats ofereixen La Cuina del Batre, amb menús que oscil·len entre els 23 i els 60 euros. Els restaurants que participen en aquesta campanya gastronòmica són, Ca la Maria, Els Tinars, Can Cassoles, El Carril, Cal Degollat, Ca l'Artau, Mas Roure i la Taverna d’en Pou. Podeu consultar els menús des d'aquest enllaç.


Diumenge, 09 Juliol 2017 18:12

Nit blanca a Llagostera amb la Unió de Botiguers

Publicat per
La Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat aquest divendres la nit blanca amb parades, música i sobretot molt bon ambient.
Dissabte, 08 Juliol 2017 18:52

Sant Fermí amb xupinassu i encierro a Llagostera

Publicat per
Original celebració de Sant Fermí a Llagostera amb la participació d'uns 200 Joves del Gironès.
Llagostera ha celebrat aquesta setmana la Junta Local de Seguretat anual on s’han presentat les dades policials de juny del 2016 a maig del 2017.

Segons ha informat l'Ajuntament, durant aquest període, el global de robatoris amb força produïts al municipi ha disminuït de 93 a 70, xifra que representa un 24,7% menys que l’any anterior. On més ha disminuït aquest tipus de delicte és en els domicilis passant de 41 a 24". Tot i aquesta bona dada, s’ha registrat un repunt en els robatoris amb força perpetrats en empreses passant de 6 a 9 i en robatoris a l’interior de vehicles passant de 9 a 10. Els robatoris en establiments comercials s’ha mantingut en 12.

Tant l’acalde de Llagostera, Fermí Santamaria com el sergent de la Policia Local, Joan Linde, han destacat que “la bona i estreta relació i col·laboració amb els Mossos d’Esquadra permet fer moltes actuacions conjuntes amb un elevat grau de resolució”.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni han passat de 266 a 236 amb una variació de (-11,3%); els delictes contra les persones han passat de 62 a 41 (-33,9%) mentre que els delecites contra la seguretat viària s’han vist incrementats en un 50%, passant de 18 a 27 sancions i els delictes contra la salut pública s’han vist incrementats un 33,3%. Pel que fa al nombre de detencions, durant el juny del 2016 i el maig del 2017 se n’han produït un tatal de 31, les mateixes que durant el mateix període de l’any passat. D’aquestes, el 55% han estat realitzades per la Policia Local i la resta pels Mossos d’Esquadra.

La Junta de Seguretat Local ha tingut lloc aquest dilluns 3 de juliol a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera on hi han assistit el Director del Serveis Territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta, els responsables de l’Àrea Policial de Girona, de la Policia Nacional, de la Guardia Civil, el sergent de la Policia Local, Joan Linde i l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria.