ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Els Ambaixadors per la Justícia Climàtica de la Fundació Plant-for-the-Planet han participat al KISS Barcelona promogut per la plataforma Green Meeting Point del Circuit de Catalunya, coincidint amb la celebració del Gran Premi Monster Energyde Catalunya de MotoGP.

L’acte ha consistit en la plantada d’un arbre on hi ha participat el pilot d’Honda Marc Marquez.

Els Ambaixadors de la Fundació Plant-for-the-Planet ue han participat a la plantada de l’arbre han estatFerran Tubert, Anna de las Heras, Iu Alegre i Yugratna Srivastava acompanyats per familiars i els responsables de la Fundació Plant-for-the-Planet a Espanya, Jordi Juanós i Xavier de Caso.

Amb aquest acte, la plataforma Green Meeting Pointdel Circuit promou un seguit d’activitats per conscienciar i sensibilitzar al públic assistent sobre la cursa i el respecte del medi ambient sota el lema de les 3 C’s de CirCuitCat “Consciència, Compromís i Coherència”.

Durant l’acte s’han donat a conèixer els objectius del desenvolupament Sostenible i mesures correctores encaminades a la reducció d’emissions contaminats a l’atmosfera que promou la Federació Internacional de Motociclime.

L’arbre escollit ha estat un lledoner que s'ha plantat prop de la rotonda del pàdoc del circuit català simbolitzant els valors de la sostenibilitat en l'esport.

Amb aquest acte s’ha donat el tret de sortida al KISS Barcelona 2017, la quarta edició consecutiva del projecte de la Fedetació Internacional de Motociclime promogut per la plataforma Green Meeting Point del Circuit.


Dimarts, 13 Juny 2017 07:48

Balanç de dos any de govern a l'Ajuntament

Publicat per
Aquest dimecres, 14 de juny a les 20 h tindrà lloc a la Sala de Plens, l’acte de balanç de dos any de govern a l’Ajuntament de Llagostera. La presentació anirà a càrrec de l’Alcalde, Fermí Santamaria i del regidor de Participació Ciutadana, Robert Montiel on també s’informarà del resultat del procés participatiu dels pressupostos.
Diumenge, 11 Juny 2017 19:37

Els caçadors recullen 20m3 de deixalles al bosc

Publicat per

El col·lectiu de caçadors de Llagostera ha recollit aquest diumenge un total de 20 m3 de residus abocats als boscos del municipi de Llagostera. Totes les deixalles recollides s’han dut a la deixalleria municipal degudament classificades. D'aquesta manera els caçadors de Llagostera s'uneixen a les activitats de la setmana del Medi Ambient.

Dissabte, 10 Juny 2017 08:13

Número guanyador del sorteig de Llagostera en flor

Publicat per
El número premiat al sorteig de l’ONCE del dia 6 de juny de 2017 va ser el 7508. Sí aquest número coincideix amb la tira de números de Llagostera en flor, poseu-vos en contacte amb els organitzadors trucant al 663051549 o al 636399474.

El cos sense vida localitzat aquest migdia correspon a la llagosterenca Anny Henry Marquès, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. La troballa ha estat possible gràcies a l’helicòpter dels bombers que participava en el dispositiu de recerca juntament amb la Policia Local de Llagostera i els Mossos d’Esquadra. El cos ha estat trobat sense signes de violència i caldrà esperar el resultat de l’autòpsia per determinar-ne la causa de la mort. Els Mossos d’Esquadra s’han ocupat de la investigació.


L’helicòpter dels Bombers, que participava en el dispositiu de recerca de la llagosterenca de 76 anys, ha localitzat el cos sense vida d’una dona que amb tota probabilitat podria tractar-se d’Anny Henry Marquès. El cos ha estat localizat en un camp entre Can Cateura i el bosc del cementiri, en una zona de molt bon accés. El cos ha estat trobat sense signes de violència i caldrà esperar el resultat de l’autòpsia per determinar-ne la causa de la mort. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.


Divendres, 09 Juny 2017 13:17

Desaparaguda una dona de Llagostera

Publicat per

La Policia Local, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat mantenen activat el dispositiu de recerca per localitzar la veïna de Llagostera Anny Henry Marquès de 76 anys. La dona va ser vista per darrera vegada ahir al mercat de Llagostera. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han difós un cartell amb la seva fotografia.


Dijous, 08 Juny 2017 08:13

Blaumut tanca la Festa Major

Publicat per

Dimarts es va posar punt i final a la festa amb un concert al teatre del Casino. Els Blaumut varen ser els encarregats de tancar els 5 dies de Festa Major.

La banda va presentar a Llagostera el seu darrer disc “Equilibri” davant d’un teatre pràcticament ple que es va deixar conquistar des de la primera cançó.

Un concert íntim i enèrgic a parts iguals que fins i tot va donar peu a que els músics fessin una improvisació o a cantar a capella en mig del passadís del teatre.

El públic, tan local com vingut d’altres llocs, va acabar ballant i cantant amb alguns dels temes més coneguts del grup.

Amb aquest concert es posa fi a 5 dies de festa i d’activitats al poble i ja es comença a pensar en la Festa Major de l’any que ve!


Dimecres, 07 Juny 2017 10:05

L'últim ball de Festa Major

Publicat per

Com ja és tradició per Festa Major, el dilluns el polivalent es va vestir de gala. A quarts d’11 tothom va començar a desfilar amb els millors vestits i ben empolainats. A la porta del polivalent s’hi trobaven en Joan Vall-llosera i la Clara Llinàs, els nous hereu i pubilla,  que posaven el clavell a la solapa dels senyors i el braçalet de flors a les senyores.

El primer vals de la nit el varen obrir l’alcalde del braç de la pubilla i l’hereu amb la senyora de l’alcalde.

Com ja és habitual, el polivalent es va omplir i la música i el ball va durar fins ben bé les dues de la matinada. Es notava que era la última nit de festa i s’havia d’aprofitar. 


Dimarts, 06 Juny 2017 13:40

Activitats manuals amb Llagostera en Flor

Publicat per

Llagostera en Flor ha organitzat aquest matí tallers i activitats manuals per a tots els públics a la Plaça del Castell.