ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 13 Març 2017 11:55

Nova edició dels tallers de memòria

Publicat per

Un any més l’Ajuntament de Llagostera i el Consorci de Benestar Social Gironès – Salt organitzen els Tallers de Memòria, adreçats a persones majors de 65 anys o prejubilades.

L’objectiu principal d’aquests tallers és realitzar accions que fomentin la promoció de la salut i l’autonomia a fi de contribuir a un envelliment actiu.

Els tallers començaran el dia 27 de març i es realitzaran al local de la Farinera, les inscripcions estan obertes fins el dia 20 de març.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Dones d’Arreu va organitzar ahir en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora un maridatge de gastronomies i cultures, un concert i un sopar. Les activitats van ser un èxit aplegant un centenar de persones al Centre Cultural Can Roig.

L'organització vol agrair l'assistència a totes les persones que van anar a la trobada.


Dimecres, 08 Març 2017 07:52

La Colla Gegantera busca gent

Publicat per
Vols portar gegants, portar un capgròs o tocar la gralla? La Colla Gegantera de Llagostera busca gent de totes les edats que vulguin formar part de l’entitat. Les persones interessats poden posar-se en contacte enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al 645883896.

Des de l’Escola de Música i Dansa de Llagostera s’ofereix el programa d’Aula Oberta, amb un ventall de tallers per a nadons, joves i adults. A partir d’aquest dissabte 11 de març fins el 22 de maig, podreu endinsar-vos al món de la música. S’ofereix un taller de música per a nadons de 2 mesos fins als 3 anys, i un taller de guitarra + anglès per a persones a partir de 16 anys. Aquest dissabte 11 de març, de 17:30h a 20:00h, s’ofereix una Masterclass gratuïta oberta a tothom, al teatre del Casino. Per a més informació i matrícules, us podeu dirigir a la secretaria de l’Escola de dilluns a dijous de 17:15h a 20:00h.


L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Llagostera ha convocat el concurs de cartells de Festa Major que enguany tindrà lloc del 2 al 6 de juny.

Les bases preveuen una única categoria amb 600 € de premi, sotmesos a retenció d‘IRPF. El termini de presentació de propostes finalitzarà el 4 d’abril de 2017 a les 23:59 h.

Podeu consultar les bases des d’aquí.


 

Dilluns, 06 Març 2017 19:39

Neix l'Associació Llagostera Gats

Publicat per

Recentment s’ha creat al poble una nova associació, Llagostera Gats.

Llagostera Gats es una associació sense ànim de lucre que pretén dignificar els gats de carrer, controlar-ne el creixement descontrolat i sobretot promoure’n l’adopció.

Fins ara la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament es feia càrrec del control de les dues colònies existents. A partir d’ara serà l’Associació Llagostera Gats qui realitzarà les tasques de CER (Captura, Esterilització i Retorn al carrer), donarà menjar als gats i en procurarà el benestar.
Per això necessiten col·laboració ja sigui de suport econòmic, material, pinso etc.. com de socis i/o voluntaris que puguin acollir gats després del procés d’esterilització.

Per a més informació podeu adreçar-vos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


 

A partir del proper dia 13 de març està previst que s’iniciïn les obres de tractament superficial asfàltic a diversos camins del veïnat de Bruguera, Gaià i Panedes.

Aquests treballs, fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona, tindran una durada aproximada de 10 dies. 

Podeu consultar el plànol amb els camins afectats a continuació.


Dilluns, 06 Març 2017 17:26

XXII Concurs literari de Sant Jordi

Publicat per

Aquesta setmana finalitza el termini de presentació d’obres al XXII Concurs literari de Sant Jordi.

Les bases contemplen 3 categories de temàtica lliure: Infantil, Juvenil i Adults.

Pel que fa als premis s’estableix un únic premi cedit per l’Ajuntament per a cada categoria i especialitat. En la categoria Infantil es preveu un lot de llibres, en la categoria Juvenil un eBook i en la categoria Adults 600 € (sotmesos a la corresponent retenció de l’IRPF). Les bases contemplen també un concurs de piulades de mircrorelats per a joves de 16 a 35 anys amb l’etiqueta #CLV17. El guanyador/a rebrà un eBook.

Els treballs es podran presentar a la Biblioteca Julià Cutiller fins el divendres 10 de març.

El veredicte de les totes les categories es farà públic el dia 23 d’abril dins els actes programats de la Diada de Sant Jordi.

Podeu consultar les bases del concurs des d’aquí.


Diumenge, 05 Març 2017 21:19

Prop de 40 colles a la rua de carnaval de Llagostera

Publicat per
Prop de 40 colles han participat aquest diumenge a la gran rua de carnaval que ha circulat per diversos carrers de Llagostera en mig d’un immillorable ambient festiu. Les colles llagosterenques Els Caçafantasmes, El porró que no pari, Dit i fet i No hi som per festes, han estat els encarregats de tancar la rua.

El grup municipal d’Alternativa per Llagostera considera que hi ha “irregularitats” en la subvenció concedida per part de l'Ajuntament a l'entitat organitzadora del Festival'Era. Així ho va manifestar el portaveu d’Alternativa per Llagostera, David Parron, en el transcurs del darrer ple celebrat el passat 22 de febrer i aquesta setmana mitjançant un comunicat on s'assegura, que la subvenció de 4.000 euros “no estaria justificada d'acord amb les condicions establertes pel mateix Ajuntament”. Segons Parron, un cop consultat l’expedient ha comprovat que els ingressos del festival són de 24.000 euros (20.000 de fons propis i 4.000 de la subvenció) i que les despeses justificades són de 5.806,55 euros. En aquest sentit des d’Alternativa per Llagostrera “‘en cap cas els ingressos de l’activitat més la subvenció de l’Ajuntament podran superar el 100 % del cost de l’activitat’ ja que els ingressos superen amb escreix les despeses”. Segons Parron, l'“Ajuntament no hauria d'haver concedit aquesta subvenció i reclama a l'equip de govern que rectifiqui i exigeixi a l’entitat que la retorni. El fins ara regidor de joventut, Sergi Miquel, considera que la justificació que es demana a les entitats és amb factures per valor igual o superior a la subvenció atorgada.