ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 12 Agost 2016 10:28

Canvi de targetes de la zona blava

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera informa que degut al canvi d’empresa que gestiona la zona blava, a partir del proper 1 de setembre de 2016, l‘actual targeta dels parquímetres per als propietaris de l’àmbit de zona blava de Llagostera, deixarà de funcionar. Els propietaris poden canviar-la per la nova al Servei d’Atenció Ciutadana, situat a la planta baixa de les oficines de l’Ajuntament, de 8 a 15h.


Diumenge, 07 Agost 2016 11:17

Activat el nivell 2 del Pla Alfa

Publicat per
El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, ha activat per aquest diumenge 7 d‘agost, el nivell 2 del Pla Alfa a diverses comarques gironines, entre elles el Gironès, la Selva i el Baix Empordà. El risc d‘incendi és molt alt i cal extremar les precaucions. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha fet una crida al sentit comú i a la col·laboració ciutadana per tal d’evitar qualsevol tipus d‘incendi. En cas de detectar fum o conductes negligents que puguin ocasionar un incendi cal trucar al 112 o bé al telèfon de les Policia Local, 972805580.
Dissabte, 06 Agost 2016 11:30

L'Ajuntament de Llagostera emet certificats IdCat

Publicat per
L'Ajuntament de Llagostera és, des del passat mes de juliol, entitat de registre dels certificats IdCat que emet el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC). L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Aquest tipus de certificat permet operar amb diferents administracions, entre elles l'ajuntament, assegurant la integritat de les dades que s'envien, així com la seva confidencialitat. També permet fer altres operacions, com ara signar correus, documents electrònics i formularis web. El regidor de noves tecnologies, Sergi Miquel, ha recordat que 'sense la signatura electrònica els tràmits telemàtics no tenen validesa, ja que la xarxa electrònica no ofereix el nivell de seguretat necessari per garantir l'autenticació de les dades que es transmeten'. Per obtenir l'IdCat els ciutadans poden dirigir-se a les oficines de l'Ajuntament de Llagostera, de dilluns a divendres de 8 a 15h amb el DNI vigent. Segons ha informat l'Ajuntament, és aconsellable prèviament, haver omplert el formulari de sol·licitud que hi ha disponible a www.idcat.cat.
Dimecres, 03 Agost 2016 07:55

El Butlletí número 35 ja és a la venda

Publicat per

El Butlletí número 35 ja és a la venda amb una estiuenca portada il·lustrada amb un dibuix de Robert Juanola, alumne de segon de l'Escola Lacustària. La llagosterenca i filòloga Mariàngela Vilallonga, és la protagonista del reportatge i Laura Canaleta ens explica la seva vida a Kerlingarfjöll (Islàndia) des de la secció Llagosterencs arreu del món. En aquest nou exemplar de la revista local hi trobareu, a banda de les seccions d'actualitat i opinió habituals, l’estrena de "Modus vivendi", un nou espai a càrrec de Núria Vall-llosera.


Les llagosterenques Deborah Pinto i Anna Ródenas viatjaran a Tailàndia aquesta setmana després de guanyar el concurs organitzat pel popular aventurer i mediàtic Frank Cuesta, també conegut com a Frank de la Jungla. El concurs consistia en formar un equip de tres persones per sortir a recollir deixalles al bosc i enviar fotografies i vídeos de les zones netejades durant el mes de juliol. El sorteig s’ha celebrat aquest diumenge i el premi és una estada amb totes les despeses pagades al centre d’ajuda d’animals que Frank Cuesta té a Tailàndia. L’equip de Deborah Pinto i Anna Ródenas, també estava format per l’Ainhoa, la filla petita de la Deborah, tot i que ella no viatjarà amb elles. Deborah Pinto és assistent tècnica en veterinària i una apassionada dels animals, especialment dels rèptils i les serps. Des de fa molts anys dedica el seu temps lliure a cuidar i a recuperar animals amenaçats i a fotografiar-los, juntament amb la seva amiga Anna Ródenas. Totes dues ja tenen les maletes preparades per marxar avui al vespre i viure una experiència única de 7 dies envoltades d’animals i emocions al costat de Frank Cuesta.
Dissabte, 30 Juliol 2016 09:52

Activat el nivell 3 del Pla Alfa a Llagostera

Publicat per
El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, ha activat per aquest dissabte 30 de juliol, el nivell 3 del Pla Alfa a diverses municipis de Catalunya entre ells Llagostera, Cassà de la Selva, La Bisbal, Forallac, Calonge, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. En tots aquest municipis queden suspeses totes les autoritzacions d’activitats que poden generar perill d’incendi forestal. Pel que fa als treballs de sega de cereal, les màquines que treballin en aquests municipis hauran de comunicar l’inici de l’activitat i la seva situació al Cos d’Agents Rurals i caldrà que disposin de mitjans d’extinció d’incendis addicionals. A tot Catalunya hi ha 46 els municipis afectats pel nivell 3 del Pla ALFA. Protecció Civil ha posat en prealerta el Pla Infocat i demana extremar les precaucions davant l'elevat risc d'incendi durant tot el cap de setmana.
Unes 300 persones han participat aquest cap de setmana a la primera edició de l’AstroSwing, organitzat per l’Associació d’Astronomia de Girona i Drunken Sailors - Hoppers Girona. L’AstroSwing ha combinat ciència, astronomia, música i ball sota la llum de la lluna a les instal·lacions i exteriors del Centre Astronòmic Can Roig de Llagostera. Amanitzat amb música en directe del grup The Explosive Swing la vetllada s’ha allargat fins ben entrada la nit amb molt bon ambient refrescat amb cerveses artesanes del multipremiat mestre cerveser Pepe Cubillo.
Dissabte, 23 Juliol 2016 12:55

Nova edició de la Cuina del Batre

Publicat per

Amb l'estiu arriba una nova edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Batre organitzada per l'Associació de Restaurants i l'Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera. La campanya es podrà gaudir a 8 restaurants de Llagostera fins al dia 7 d’agost. Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Can Cassoles, Cal Degollat, El Carril, La Taverna d'en Pou, Ca l’Artau i el Mas Roure. Podeu consultar els menús des de www.restaurantsllagostera.cat

Dissabte, 23 Juliol 2016 00:00

Joan Sàbat abandona la travessa del Pirineu

Publicat per
Després de 26 dies ininterromputs de ruta en solitari pel GR11, que travessa els Pirineus, des del Cantàbric fins al Mediterrani, el llagosterenc Joan Sàbat s’ha vist obligat a donar la travessa per finalitzada. Aquest migdia ha patit un forta estrebada al bessó de la cama dreta que l’impedeix continuar. En Joan es trobava a Puigcerdà, encarant la recta final del seu repte que haurà de deixar per una altra ocasió. Des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació i una molt ben benvinguda a Llagostera.
Dimecres, 20 Juliol 2016 16:46

El Campus Esportiu visita el Club Petanca Llagostera

Publicat per
Els nens i nenes del Campus Esportiu de Llagostera han participat aquest matí, a una sessió magistral de petanca. Les explicacions han anat a càrrec dels membres del Club Petanca Llagostera. Els joves, distribuïts en varis equips, han après les regles bàsiques d’aquest joc que consisteix a llançar unes boles per a situar-les el més a prop possible del bolig.