ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dissabte, 23 Juliol 2016 00:00

Joan Sàbat abandona la travessa del Pirineu

Publicat per
Després de 26 dies ininterromputs de ruta en solitari pel GR11, que travessa els Pirineus, des del Cantàbric fins al Mediterrani, el llagosterenc Joan Sàbat s’ha vist obligat a donar la travessa per finalitzada. Aquest migdia ha patit un forta estrebada al bessó de la cama dreta que l’impedeix continuar. En Joan es trobava a Puigcerdà, encarant la recta final del seu repte que haurà de deixar per una altra ocasió. Des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació i una molt ben benvinguda a Llagostera.
Dimecres, 20 Juliol 2016 16:46

El Campus Esportiu visita el Club Petanca Llagostera

Publicat per
Els nens i nenes del Campus Esportiu de Llagostera han participat aquest matí, a una sessió magistral de petanca. Les explicacions han anat a càrrec dels membres del Club Petanca Llagostera. Els joves, distribuïts en varis equips, han après les regles bàsiques d’aquest joc que consisteix a llançar unes boles per a situar-les el més a prop possible del bolig.
Les obres d’urbanització de La Canyera podrien fer-se realitat en breu després que l’Assemblea General Ordinària, celebrada a principis d’aquest mes de juliol, aprovés, per àmplia majoria, la liquidació provisional per a l'execució de les obres d'urbanització i el calendari de pagaments així com l’autorització al Consell Rector, per a la formalització el contracte de les obres amb l’empresa constructora. Amb 146 vots a favor, 65 en contra i 3 vots en blanc, els propietaris de la Urbanització La Canyera van decidir tirar endavant amb les obres que han de posar punt i final a l’estat lamentable en que es troben la majoria dels carrers.

La voluntat de la Junta és poder licitar les obres abans que finalitzi aquest any amb un termini d’execució de 18 mesos. A l’assemblea també hi va assistir l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria que va es va mostrar disposat, des de l’Ajuntament, a fer tot el possible perquè les obres siguin una realitat. Segons ha pogut saber ElpollTV, el preu mig, que han d’afrontar els propietaris, és d’uns 30 euros per metre quadrat de parcel·la, això representa uns 18.000 euros per a una parcel·la de 600 m2.


Dimecres, 20 Juliol 2016 09:39

Nova zona de jocs infantils amb tirolina

Publicat per
Aquesta setmana han finalitzat els treballs d’instal·lació d’una nova zona de jocs infantils situada al Parc Ramon Trias Fargas, entre els carrers Amical de Mauthausen, Maria Gay, Fonollerons i l'Avinguda del Gironès. El nou espai inclou una tirolina de 20 metres de longitud, un multijoc de grans dimensions i un gronxador. “La tirolina era una de les reivindicacions de molts nens i nens de Llagostera que ens havien fet arribar durant els darrers processos de participació ciutadana i el Ple Infantil”, tal i com ha explicat l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Aquesta actuació complementa la zona de jocs situada en la zona verda adjacent, coneguda com a parc de l'elefant. La nova zona de jocs està pensada per a nens i nenes de 5 a 12 anys. El pressupost de l’actuació és de 24.221,78 €, segons ha informat l'Ajuntament.
Protecció Civil de la Generalitat manté la fase d’alerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT pel risc d’incendi forestal que es veu agreujat per l’onada de calor que està previst que s’allargui fins dijous. Amb motiu d'aquesta situació, es manté també l’alerta del Pla de Protecció Civil de la Generalitat PROCICAT, per onada de calor. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació manté activat el nivell 2 del pla Alfa a bona part de les comarques de catalanes, entre elles el Gironès.
Llagostera ha acollit, per tercer any consecutiu, la Fira del Llibre Prohibit carregada de novetats i amb un nou format que ha començat a la tarda i s’ha allargat fins a la nit.
Dimecres, 10 Agost 2016 06:28

Llagostera es prepara pel Holi Festival

Publicat per

Llagostera es prepara per a celebrar el primer Holi Festival que tindrà lloc el 13 d’agost, a partir de les sis de la tarda, al pàrquing del pavelló. Organitzat per la colla carnavalesca “No hi som per festes”, el Holi Festival comptarà amb música i servei de bar. Les entrades es poden comprar al preu de 5 euros, a diversos establiments de Llagostera, Cassà de la Selva, Santa Cristina d’Aro i Caldes de Malavella. El preu de l’entrada inclou dos bosses de pols de colors. El Holi Festival preveu dos premis, un per al més pintat i un altre per al menys tacat. El Holi, també conegut com a festival dels colors i la festa de l'amor, s’inspira en antiga festa religiosa hindú que s'ha tornat molt popular entre els no hindús en moltes parts del món. Per a més informació i consultar els punts de venda podeu accedir a aquest enllaç. També podeu consultar el Facebook del Holi Llagostera.


Dijous, 14 Juliol 2016 12:00

Asfalten el carrer Fivaller i el carrer Cadí

Publicat per
Aquest dimarts s’han iniciat els treballs de reparació del paviment dels carrers Cadí i Fivaller de Llagostera. L’asfalt d’aquest carrers presentava molt mal estat degut al desgast i l’envelliment de la pavimentació en el transcurs del temps que ha provocat l’aparició de sots, flonjalls i desnivellaments a bona part del traçat d’ambdós carrers. Segons ha informat l’Ajuntament aquesta actuació té un cost total de 59.626,79 €, i forma part d’un projecte de reparació de varis carrers que es finança amb una subvenció de la Diputació de Girona.

Per tercer any consecutiu Llagostera acull el proper 16 de juliol, la Fira del Llibre Prohibit carregada de novetats, amb canvi de dia i de format.  

Enguany la Fira del Llibre Prohibit se celebra en ple estiu, en horari de tarda-vespre per a fer més agradable les estones a l'aire lliure. 

Les activitats començaran a les 17.00 h amb la trobada d'instagramers que participaran al II Concurs #InFLlibreProhibit16 i finalitzaran a mitjanit amb un concert a càrrec de Cesk Freixas.

La programació de la Fira del Llibre Prohibit inclou, a part de les parades de llibres prohibits, censurats i artesans, un vermut-tertúlia amb destacats personatges com Rafel Nadal, Josep M. Fonalleras, Jaume Figueras, Vicenç Villatoro, Marc Romera, Isabel-Clara Simó, Guillem Terribas i Cesk Freixas on els assistents podran conversar amb ells per a parlar de censura tot fent un vermut.

La programació d'enguany també inclou l'exposició CORAM POPULO dedicada a la literatura obscena recopilarà diversos llibres que han estat censurats pel seu contingut eròtic o obscè i la projecció dels finalistes i entrega de premis del I Concurs de booktrailers Llibres Prohibits, que s'ha dut a terme en col·laboració amb la biblioteca de la Universitat de Girona.

Finalment la Fira del Llibre prohibit oferirà un seguit de  Microconcerts a càrrec de Sotrac, Rusó Sala, Sílvia Comas, Dumpy Lobsters, Benisfri i Cesk Freixas.

La inauguració de la Firà tindrà lloc a les 18 h a la Plaça Catalunya, a càrrec de Carme Arenas, presidenta del PEN Català, Montse Vila, presidenta de l'entitat organitzadora Can Toni de les Eugues i Fermí Santamaria, alcalde de Llagostera.

Podeu consultar la programació de la Fira del Llibre Prohibit des de www.firadelllibreprohibit.com


Dilluns, 11 Juliol 2016 18:16

Agraïment i missa pel descans etern de la Germana Puig

Publicat per

El proper dilluns 18 de juliol a les 20 h, a la Parròquia de Llagostera s’oficiarà una missa pel descans etern de la Germana Coloma Puig. L’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona, la Comunitat del Centre Geriàtric Maria Gay y la Comunitat de Llagostera desitgen expressar el seu agraïment per les mostres d’efecte rebudes en motiu de la mort de la Germana Puig la setmana passada.