ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat uns tallers destinats a millorar el benestar físic i emocional de les dones.

En total s’han programat 7 tallers, on es treballarà el benestar físic i emocional amb el ioga, el llenguatge del cos, el descobriment personal dels talents, la Dansateràpia, la Músicoteràpia, la Risoteràpia i la gestió de les emocions.

Els tallers són gratuïts i estan programats pels propers mesos de novembre i desembre i compten amb la col·laboració de l’Institut de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions es podran fer els dies 29 d’octubre i 3 i 4 de desembre de 2015, de 9h a 14h a l’Oficina La Farinera (Pg. Romeu, s/n).

Més informació a llagostera.cat

Dimecres, 28 Octubre 2015 07:32

Qui diu que no es fan bolets?

Publicat per

Segurament no estem davant la millor temporada de bolets, però de bolets se’n fan. Podeu preguntar-ho al llagosterenc Miquel Barceló que ens envia aquestes fotografies. Aprofitem l’ocasió per recomanar-vos el web Temporada de Bolets, de la Generalitat de Catalunya on trobareu consells i recomanacions per anar a caçar bolets. Podeu accedir al web des d'aquí.

Dilluns, 26 Octubre 2015 09:25

Els Bombers rescaten un gos de dins d'un pou

Publicat per
Els bombers de la Generalitat han rescatat aquest cap de setmana un gos que havia caigut a l’interior d’un pou a Llagostera. Els fets van passar diumenge al migdia, quan per causes que es desconeixen un gos, que passejava amb els seus amos, es va precipitar dins el pou de Can Carreras. Els propietaris del gos van trucar al 112 i els bombers van poder rescatar, sa i estalvi, el gos.

Diumenge, 25 Octubre 2015 07:59

L‘hora del Comú a Can Caciques

Publicat per
Coincidint amb el canvi d'hora, aquest cap de setmana s’ha inaugurat l’exposició "L’hora del Comú” a l’espai d’exposicions temporals del Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques. Es tracta d’una mostra que gira al voltant de les maquinàries dels dos primers rellotges que van fer sonar les hores al municipi.

El muntatge es complementa amb un audiovisual que conté el testimoni directe de Josep Puig, Alcalde de Llagostera l’any 1985, quan es va canviar el rellotge del campanar.

Per complementar l’exposició diumenge 13 de desembre a les 11, hi ha prevista la xerrada “Comptant el temps des del campanar”, a càrrec del rellotger gironí Carles González, per descobrir la història, la mecànica i l’emplaçament original del rellotge del campanar de Llagostera.

A les 12 h, a l’Església Parroquial, es farà una visita a la sala del rellotge i a la sala de les peses del campanar.

Aquesta activitat és gratuïta i d’aforament limitat. Cal fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al 972 83 00 05.

Dijous, 22 Octubre 2015 16:44

Comencen els nous cursos ocupacionals

Publicat per
Aquest mes d'octubre s'han iniciat els cursos ocupacionals de tardor-hivern 2015-2016, organitzats per l'Àrea de Promoció Local i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera. En total s'ofereixen 13 cursos entre els mesos d'octubre del 2015 i gener del 2016. Una de les novetats d'aquest any, és el curs d'ajudant de cuina de 26 hores que inclou classes teòriques i pràctiques. Les classes teòriques es porten a terme a una aula de les dependències municipals i les classes pràctiques al Restaurant Panedes.

Amb motiu dels treballs de neteja del dipòsit d’aigua potable de la Urbanització Mont-Rei, l’empresa Aqualia ha informat que el proper dijous 22 d’octubre de 9 a 14 h es tallarà el subministrament d’aigua als carrers Ginesta, Jardí, de la Pineda, de l’Alzina, del Roure, Avinguda del Bosc i Avinguda d’Espanya. Disculpeu les molèsties.

Font: Llagostera.cat

Dimecres, 21 Octubre 2015 07:38

Llagostera Mix també participarà a la Trailwalker

Publicat per

Llagostera tindrà un segon equip a la Trailwalker 2016. Es tracta de Llagostera Mix, format per Gerard Orellana, Eva Tarrés, Pol Figueras i Raquel Fumadó amb el suport d’Anna Maria Johé i Francesc Conde. Properament us informarem de les actuacions que Llagostera Mix i Llagostera Walkers faran per poder aconseguir els 1500 euros respectius que es necessiten per poder participar. Tota la recaptació va destinada a projectes solidaris de l’ONG Intermón Oxfam.


Aquest dilluns s'ha procedit a connectar el col·lector central de la carretera entre els carrers Camprodon i Panedes, just davant la benzinera. Els treballs han suposat tallar l’accés al carrer Sant Feliu durant unes hores mentre han durat els treballs. Els veïns han pogut accedir al carrer Sant Feliu per la travessera del carrer Sant Feliu, tal i com ha informat el sergent de la Policia Local, Joan Linde.

Un any més s’ofereix el 50% de descompte en el preu del Bus Nit per anar a les Fires de Girona els dies 23, 24, 30 i 31 d‘octubre. Podeu passar a recollir el descompte amb el carnet Jove CLV, per l’espai Jove Ca la Viudi, totes les tardes de dilluns a dijous de 16 a 20h. Més informació i horaris del Bus Nit aquí.

Diumenge, 18 Octubre 2015 20:18

Comença la temporada de teatre infantil

Publicat per

El Llop ferotge, ha inaugurat la temporada de teatre Xarxa, de la Fundació d‘espectacle infantil i juvenil de Catalunya a Llagostera. L’obra, de la companyia Príncep Totilau, ha tingut lloc al Teatre del Casino on hi han assistit un centenar llarg de persones. La propera sessió està programada pel 8 de novembre on es representarà La Blancaneus i els set nans.