ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Del 29 de juny al 21 d’agost es durà a terme una nova edició del Casal d’Estiu del Casal Parroquial Llagosterenc, pensat per a nens i nenes i joves de 4 a 16 anys. Les inscripcions poden realitzar-se de l’1 al 5 de juny, de dos quarts de sis a vuit a de la tarda, a les instal·lacions del Casal, situades a la carretera de Tossa s/n. Les places són limitades. A partir del dia 8 de juny, si encara queden places, es podran deixar les inscripcions a la Perruqueria i estètica Comas (Can Miquel) al carrer Joan Maragall, 36.

Convergència i Unió ha estat la força més votada amb un total de 1946 vots. Aquest resultat equival a 9 regidors. La segona formació més votada ha estat Esquerra Republicana amb 587 vots equivalents a 3 regidors. Seguint a Esquera, Alternativa per Llagostera ha obtingut 315 vots i per tant tindrà 1 regidor a la Sala de Plens. El partit amb menys vots ha estat el Partit Popular que ha obtingut 119 vots i per tant no tindrà cap regidor.

Diumenge, 24 Maig 2015 21:21

CiU guanya les eleccions municipals a Llagostera

Publicat per
Convergència i Unió s’ha imposat com a força més votada a les eleccions municipals de Llagostera amb 1946 vots. La participació ha sigut del 54,61%. ERC es manté com a segona força amb 587 vots i Alternativa com a tercera amb 316 vots. El PP ha obtingut un total de 119 vots, i segueix sense aconseguir representació a l’Ajuntament de Llagostera. Amb aquestes dades la distribució de regidors queda de la següent manera CiU: 9, ERC: 3 i ALL: 1.

Dissabte, 23 Maig 2015 23:57

Els Diables de l'Onyar cremen Llagostera

Publicat per

Un any més els Diables de l’Onyar s’han ocupat del correfoc de la Festa Major de Llagostera amb un espectacular final a la Plaça Catalunya que ha culminat amb un concert de rumba a càrrec del grup El Cigarrito de después. Pots veure més fotos des d’aquest enllaç

 

Aquesta tarda s’ha disputat el tradicional campionat de tir al plat, organitzat per la Societat de Caçadors Sant Hubert. El guanyador ha estat en Carles Maurici Bagudanch amb 15 plats. El segon classificat ha estat l’Àngel Martí Pla amb 14 plats i en Màxim Coll Delpech ha quedat en tercera posició amb el mateix número de plats.


 

 

 

 

 

Dissabte, 23 Maig 2015 18:26

XLVI concurs de dibuix del Bell-Matí

Publicat per
Un any més el Grup Excursionista Bell-Matí ha omplert la plaça de nens i nenes artistes per participar al concurs de dibuix infantil que enguany arriba a la 46 edició. Tots els dibuixos s’exposaran al local Social de “La Caixa” durant tots els dies de la Festa Major. El lliurament de premis, tindrà lloc al mateix local el diumenge dia 24 de maig, a dos quarts d’una del migdia.

Dissabte, 23 Maig 2015 08:36

5.580 llagosterencs estan cridats a les urnes

Publicat per
Un total de 5.580 llagosterencs estan cridats a les urnes, aquest diumenge 24 de maig. CiU, amb Fermí Santamaria de cap de llista, ERC amb Toni Navarro, ALL amb David Parron i el PP amb Òscar Álvarez al capdavant són les 4 formacions que es presenten i aspiren a l’alcaldia de Llagostera. El col·legi electoral, situat a les instal·lacions de l’IES Llagostera, obrirà les portes a les 09:00 del matí fins a les 20:00 hores, moment en que començarà l’escrutini. Des de elpollTV us informarem puntualment de la jornada electoral, que enguany coincideix amb la celebració de la Festa Major.

Divendres, 22 Maig 2015 20:27

Roger Bahí i Olga Conesa: hereu i pubilla 2015

Publicat per
Roger Bahí Buhigas i Olga Conesa Ortíz són el nou hereu i pubilla de Llagostera. Pau Rusiñol i Paula Nuell, heureu i publilla del 2014 han estat els encarregats de traspassar els poders.

El centre d’equitació Cavall de Mar, presenta enguany una exposició al local de Can Roure a la Plaça de la Llibertat.

S’exposen imatges de les instal·lacions, els seus cavalls i els serveis que ofereixen així com la trajectòria de Cavall de Mar.

Es tracta d’una exposició molt interessant, sobretot per a la mainada!

L’exposició es podrà visitar el dissabte 23 de maig de 18h a 21h, el diumenge 24 i el dilluns 25 de 12h a 14h i de 18h a 21h.


 

 

 

 

 

L’IBI, l’Impost de Bens Immobles que recapta anualment l’Ajuntament, no pujarà aquest 2015. Així ho hem pogut contrastar i comprovar aquest matí demanant les dades a l’oficina de recaptació municipal, després de les múltiples peticions a la redacció de elpollTV arran de l’enrenou ocasionat a les xarxes socials, per les declaracions del cap de llista d’ERC, Toni Navarro, durant el debat dels alcaldables, on va manifestar que el proper rebut de l’IBI pujarà un 80% i que l’Ajuntament recaptaria 500.000 euros més en concepte d’aquest impost. Les dades proporcionades per l’oficina de recaptació indiquen que pel 2015 l’Ajuntament té previst recaptar, en concepte d’IBI urbana, un total de 2.081.625,07 €, un 1,19% menys que l’any 2014 que va ser de 2.106.685,49 €. Pel que fa a l’IBI de rústica, es preveu ingressar 208.945,04 €, xifra que representa un 2,76% menys, respecte l’any anterior que va ser de 214.883,78 €. D'aquesta manera els rebuts de l'IBI baixen un 1,5% de mitjana. 

.Rebaixa dels valors cadastrals

També hem pogut comprovar que enguany, no s'ha acceptat a tràmit la rebaixa dels valors cadastrals sol·licitada per l’Ajuntament per demanar-ho fora de termini, tal com també va manifestar el candidat d’ERC. Aquesta incidència es va compensar en el Ple del mes de desembre del 2014 modificant a la baixa el tipus impositiu que s’utilitza per fer el càlcul de l’IBI. Aquesta modificació va ser aprovada amb els vots de CiU i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera.