ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Coincidint amb la celebració de la Festa Major de Llagostera, aquest dijous comença una nova edició de la Cuina de Festa Major, organitzada per l’Associació de Restaurants de Llagostera amb la col·laboració de l’Ajuntament. “Un total de 8 restaurants ofereixen menús confeccionats amb plats i receptes tradicionals de les nostres festes amb productes naturals vinculats al territori”, tal i com ha explicat Martí Rosàs, president de l’Associació de Restaurants de Llagostera. La campanya gastronòmica s’allargarà fins al 31 de maig. Els restaurants que hi participen són: El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau, la Taberna d’en Pou i Els Tinars. Els preus dels menús oscil·len dels 22 als 70 euros. Podeu consultar els menús des del web http://restaurantsllagostera.cat

Dijous, 21 Maig 2015 09:01

Recta final de la campanya electoral

Publicat per

El debat dels alcaldables organitzat per Llagostera Ràdio, ha encarrilat aquest dimecres a la nit, la recta final de la campanya electoral de les eleccions municipals previstes pel proper diumenge 24 de maig.

Han estat més de 3 hores on els caps de llista de les 4 formacions que aspiren a l’alcaldia de Llagostera, han exposat els seus principals punts de vista i propostes sobre diversos aspectes d’interès municipal. Estructurat en 4 grans blocs temàtics, pactats prèviament entre CiU, ERC, ALL i PP i amb torns cenyits per dues intervencions de 2 minuts i una minut final de rèplica, els candidats han quedat curts per poder explicar les seves propostes de futur. En les seves intervencions, Fermí Santamaria, alcaldable per CiU, ha volgut posar en valor la feina feta durant els darrers 4 anys destacant que la principal prioritat segueix sent el benestar de les persones de Llagostera i la creació d’ocupació. Toni Navarro, cap de llista d’ERC va defensar entre d’altres, la connexió del carrer Almogàvers amb el Canigó, David Parron d’Alternativa per Llagostera, va proposar més polítiques socials i d’habitatge i Óscar Álvarez, del Partit Popular, mesures encaminades a promocionar el municipi de Llagostera. Els 4 candidats van defensar la necessitat d’un nou geriàtric que millori les instal·lacions de l’actual residència Josep Baulida i garantir l’escolarització dels infants que vulguin accedir a la Llar d’Infants.

El públic assistent va poder formular preguntes als alcaldables, en directe i des de les xarxes socials. Properament us ofererirem el vídeo íntegre del debat.


 

 

 

Dimecres, 20 Maig 2015 17:25

Ha mort Francisco Cano Ramírez

Publicat per
Ha mort Francisco Cano Ramírez, “en Kiki”, de 74 anys. La cerimònia religiosa serà el dijous dia 21 de maig a les 10:30 del matí a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

Del 29 de maig al 6 de juny, la Biblioteca Julià Cutiller, torna a posar en marxa l'horari extraordinari per tal que els estudiants de batxillerat i universitaris puguin estudiar i preparar els seus exàmens finals.

L’activació de l’horari especial és una iniciativa de la regidoria de Joventut i suposa l’ampliació dels horaris d'obertura de la Biblioteca, exclusivament com a sala d’estudi, els divendres de 20.00h a 23.00h i els dissabtes de 16.00h a 20.00h.


 

 

Dilluns, 18 Maig 2015 07:19

El Passeig s'omple de cotxes d'època

Publicat per

Un centenar llarg de vehicles d'època han participat aquest diumenge a la setena trobada de cotxes clàssics i antics organitzada per Lacustària Clàssics. La concentració ha tingut lloc al Passeig Pompeu Fabra on s’han pogut veure cotxes mítics de les marques Cadillac, Porsche, Pontiac, Chevrolet i Ford sense descuidar els mítics models 600, 2 cavalls, Minis i Renault Alpine i Copa turbo entre d’altres. El Passeig ha quedat petit i alguns vehicles s'han exposat a l'Avinguda de l'Esport. Podeu veure més fotos d'aquest enllaç


 

 

Dissabte, 16 Maig 2015 21:08

ERC presenta el seu programa electoral

Publicat per

Prop de 90 persones han assistit a l'acte de presentació del programa electoral d'Esquerra Republicana de Llagostera. La presentació ha anat a càrrec d'Antoni Navarro i han comptat amb l'actuació musical d'Artur Comas.

Aquest divendres al vespre, al teatre del Casino Llagosterenc, Alternativa per Llagostera amb David Parron com a cap de llista, ha presentat el que són les línies mestres del seu programa electoral. Una vuitantena de persones han assistit a l’acte de presentació. 

Llagostera ha celebrat aquest divendres al migdia la Junta Local de Seguretat anual on s’han presentat les dades corresponents al període de maig del 2014 a l’abril del 2015.

Entre les dades presentades destaca la disminució d’un 26,5%  dels robatoris respecte el mateix període de l’any anterior. A nivell global s’han reduït un 7% els fets denunciats passant de 387 a 360 i han disminuït un 5,5% els delictes.

A la Junta local de seguretat hi han assistit el conseller d’Interior Ramon Espadaler, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria,  el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Eudald Casadesús, el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, el sergent de la Policia Local de Llagostera, Joan Linde, el comissari cap de la Regió Policial de Girona dels Mossos d’Esquadra, l’inspector cap de l’ABP Gironès – Pla de l’Estany dels Mossos d’Esquadra Xavier Domènech, el sotinspector d’estrangeria del Cos Nacional de Policia, Joan Colinet i el capità de la Guàrdia Civil de Palamós, Pascual-Fernando Ginés Martí.  


 

 

Segueix actiu el nivell 1 del Pla Alfa al Gironès activat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Recordeu que des del passat 15 de març i fins al 15 d’octubre queda totalment prohibit encendre foc, d’acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i en la franja de 500 metres que els envolta.


 

 

El Partit Popular de Llagostera presenta una sèrie d’idees i accions a dur a terme al poble al seu programa electoral. Entre elles, en destaca la rebaixa d’un 20% del sou de l’alcalde i l’anul·lació de la tercera tinença d’alcaldia. Amb aquest estalvi, els populars proposen crear la figura de l’agent cívic que vigili els accessos a les principals escoles i llars d’infants del poble a les hores punta.

Per fomentar l’activitat al poble, el grup popular proposa reactivar la llicencia d’obres majors sense cap cost econòmic per generar llocs de treball.

Pel que fa al medi ambient, des del grup popular es vol fomentar el reciclatge i l’auto compostatge d’aquells llagosterencs i llagosterenques que tenen pati o jardí.

Per més informació sobre les accions del partit, podeu consultar l’entrevista que El Poll TV va realitzar al seu cap de llista, Òscar Àlvarez clicant aquí.