ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Fins el 22 d’abril l’oficina de Correus de Llagostera recollirà, com altres anys, aliments per aportar-los al Banc dels Aliments.
El més necessari són aliments infantils, conserves, llegums, oli, pasta i arròs.
D’aquesta forma, la empresa postal s’uneix una vegada més a la Federació de Bancs d’Aliments (FESBAL) en la lluita contra la fam.



 

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) convoca el primer concurs a Llagostera de curtmetratges per mòbil proindependència de Catalunya.

Si voleu participar, les bases són les següents:

 - Els curtmetratges, tenint en compte el tema proposat, poden ser històries de ficció, entrevistes, documentals, animacions de qualsevol tècnica, vídeos musicals, etc, d’estil completament lliure.

 - La durada màxima ha de ser de cinc minuts.

 - Els curts s’hauran de penjar en aquesta pàgina de facebook.

 - L’organització pot retirar qualsevol vídeo que sigui ofensiu i poc respectuós o que no compleixi els requisits establerts a les bases.

 - El termini per penjar els curts és diumenge 19 d’abril.

 - El premi consisteix en una vídeo càmera esportiva GoPro

 - El procés per determinar el curt guanyador tindrà dues fases. La primera és per votació popular (mitjançant el m’agrada del facebook ). A la segona fase un jurat especialista determinarà el curt guanyador entre els més votats.

 - Els treballs no poden ser presentats simultàniament en altres concursos.

 - El jurat pot declarar desert el concurs, si les obres presentades no reuneixen les característiques adequades o els mèrits suficients. Es pot considerar la possibilitat de donar accèssits.

 - El veredicte del jurat és inapel•lable i es farà públic en el decurs del lliurament de premis de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament, que tindrà lloc 23 d’abril de 2015, tot i que serà comunicat prèviament a les persones finalistes.

 Per més informació podeu dirigir-vos al Facebook: https://www.facebook.com/pages/1r-Concurs-De-V%C3%ADdeos-Independentistes/346975522167493?pnref=story

 

CiU presentarà aquest divendres al vespre la seva candidatura a les eleccions municipals de Llagostera. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc al teatre del Casino a les 21 hores on hi ha previst que s’avancin les propostes de futur que la formació política portarà al seu programa electoral. Així mateix es farà un repàs de la feina feta durant aquesta legislatura.

 

En el context de l'exposició "Català, llengua d'Europa" organitzada aquests dies a la Biblioteca Julià Cutiller, hi havia un concurs sobre els continguts de l'exposició.
La guanyadora ha estat la Jihane El Hajji Bekkaoui que s’emporta un val amb dues entrades gratuïtes per als actes de pagament de la Festa Major. Enhorabona!


 

El VídeoMAT és un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn. Enguany els alumnes de grup de treball de matemàtiques de Rosa Sensat “A+A+” s’hi presenten.

Aprofitant la curiositat dels alumnes de Cicle Superior envers les sèries, pel·lícules i música els alumnes han presentat les unitats d'emmagatzematge de la mesura de la informació (bytes, megabytes, gigabytes, ....) i la maquinària on es poden emmagatzemar.

El jurat atorgarà diversos premis segons la categoria. Els treballs amb premis especials, així com d’altres seleccionats per l’equip organitzador, es podran difondre a través del web del programa de TVC Quèquicom.

Alternativa per Llagostera considera insuficient la línia d’ajuts oberta per l’Ajuntament per a l’escolarització dels infants de 0-3 anys i lamenta que no vagin destinats a qui més els necessita. En un comunicat Alternativa celebra que per tercer any consecutiu l’Ajuntament obri una línia d’ajuts, però pensa que “són clarament insuficients i no arribaran a qui més els necessita”. En aquest sentit el portaveu del grup municipal d’ALL, David Parron ha manifestat que “el fet que els ajuts només cobreixin fins a un màxim del 70% del cost de la quota base fa que a la pràctica aquelles famílies amb problemes econòmics greus o molt greus, i que no poden permetre’s pagar l’altre 30% restant o el cost de la matriculació, per exemple, quedin fora de la subvenció. A banda d’això, per a aquests casos més greus creiem que hagués sigut molt important incloure també dins els ajuts el servei de menjador, de manera que es pogués assegurar que els nens i les nenes dels col·lectius més vulnerables tinguessin garantit almenys un àpat en condicions al dia, sense haver de derivar-los als serveis socials municipals”. Així mateix, des del grup d’Alternativa per Llagostera es lamenta la decisió de l’Ajuntament de no obrir les dues llars d’infants municipals, amb tots els serveis el proper curs. Per tot això, Alternativa per Llagostera presentarà al·legacions a la convocatòria d’ajuts.

 

Dilluns, 13 abril 2015 10:57

Visita a la Residència Josep Baulida

Publicat per

El dimecres, 8 d’abril, un grup d’alumnes de 4t i  5è nivell que formen part del Projecte Piràmide, de l'escola Puig de les Cadiretes, han realitzat una visita als usuaris de la Residència Josep Baulida, acompanyats de l’especialista d’Atenció a la Diversitat del centre i d’un pare i una mare voluntaris.

La visita estava organitzada amb la finalitat de potenciar la relació intergeneracional entre alumnes i residents, a través d’una activitat basada en l’entrevista per conèixer els esdeveniments viscuts pels residents al llarg de la seva infància i joventut.

A banda, unes alumnes van oferir als usuaris de la residència unes boniques cançons que foren molt aplaudides.

La valoració de la visita ha estat molt positiva per part dels residents i professionals que els atenen i també, pels nostres alumnes, la mestra d’Atenció a la Diversitat i el pare i la mare acompanyants.

Diumenge, 12 abril 2015 12:54

Commemoració de la proclamació de la II República

Publicat per

L’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera ha commemorat la proclamació de la II República. Els actes han tingut lloc aquest diumenge, 12 d’abril a les 12 del migdia a la Plaça de l’Exili on s'ha fet una ofrena floral amb acompanyament musical. Seguidament els organitzadors i participants s'han desplaçat fins al cementiri municipal on han realitzat una segona ofrena floral al monument als represaliats pel franquisme.

Llagostera torna a situar-se en el mapa. Aquest cop ho fa en l’àmbit cinematogràfic doncs la productora de l’exitosa pel·lícula “Ocho apellidos vascos” ha escollit Llagostera com a un dels emplaçaments de la segona part del film, juntament amb Girona, Monells i la Bisbal. Els responsables de la productora han anunciat que busquen 2.000 figurants per rodar la pel·lícula. El proper 23 d’abril hi ha previst un càsting a Llagostera al local social de la Caixa. Els perfils que es busquen són molt amplis amb edats compreses entre els 8 i 10 anys i els 16 i els 100. Cal tenir disponibilitat per poder participar en el rodatge de l’11 de maig al 17 de juny. A Girona, Monells i la Bisbal, també s'han organitzat càstings, els dies, 20, 21 i 22, respectivament. Per a més informació es pot trucar al 609045775.


 

L’Ajuntament de Llagostera ha publicat el calendari per a les preinscripcions i matriculacions dels infants a El Carrilet i el Niu. El Niu només obrirà les aules de P1 i P2 necessàries per atendre les sol•licituds que sobrepassin la capacitat del Carrilet i l’aula de P0 si hi ha 8 sol•licituds.
Les sol•licituds es podran presentar a partir de l’onze de maig i les matriculacions a partir del 9 de juny.
Per més informació podeu consultar el web municipal www.llagostera.cat