ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 06 Març 2015 08:43

Més radars per trams a les carreteres gironines

Publicat per

Segons publica El Punt Avui, ahir uns operaris duien a terme la instal·lació dels radars per trams a l'N-II, a Girona.El 27 de maig de l’any passat, es va posar en funcionament el radar per tram situat entre Llagostera i Cassà de la Selva. La tendència és anar instal·lant més radars per tram en les carreteres gironines, donat que ara mateix n’hi ha quatre de previstos per instal·lar al tram gironí de l’NII.

A diferència del radar per tram ubicat al Túnel de Vielha, aquest nou radar, juntament amb els de la N-340 entre entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita són els primers que es col·loquen en carreteres convencionals. El límit màxim de velocitat permès en el tram controlat de la C-65 és de 100 km/h.

Podeu llegir la notícia des d'aquí: El Punt Avui

La bola de foc del dia 3 de març de 2015, a les 21.21 hora oficial, va ser captada per Josep Maria Petit Prats, astrònom d’Astrogirona.

Aquest bòlid, d’origen incert, esporàdic i catalogat SPMN030315, ha tingut una magnitud de -11+-2, i s’ha pogut observar molt bé des d’Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears, La Rioja, Navarra, País Basc i sud de França, cap al N-NE. Ha presentat diverses fulguracions i fragmentació progressiva al llarg del recorregut.

Podeu consultar la recerca astronòmica i també aportar les vostres dades si heu observat aquest i/o altres bòlids aquí. Podeu veure el vídeo del bòlid a: http://youtu.be/CFO87GmtQu0

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) convoca el primer concurs a Llagostera de curtmetratges per mòbil proindependència de Catalunya.

Si voleu participar, les bases són les següents:

 - Els curtmetratges, tenint en compte el tema proposat, poden ser històries de ficció, entrevistes, documentals, animacions de qualsevol tècnica, vídeos musicals, etc, d’estil completament lliure.

 - La durada màxima ha de ser de cinc minuts.

 - Els curts s’hauran de penjar en aquesta pàgina de facebook.

 - L’organització pot retirar qualsevol vídeo que sigui ofensiu i poc respectuós o que no compleixi els requisits establerts a les bases.

 - El termini per penjar els curts és diumenge 19 d’abril.

 - El premi consisteix en una vídeo càmera esportiva GoPro

 - El procés per determinar el curt guanyador tindrà dues fases. La primera és per votació popular (mitjançant el m’agrada del facebook ). A la segona fase un jurat especialista determinarà el curt guanyador entre els més votats.

 - Els treballs no poden ser presentats simultàniament en altres concursos.

 - El jurat pot declarar desert el concurs, si les obres presentades no reuneixen les característiques adequades o els mèrits suficients. Es pot considerar la possibilitat de donar accèssits.

 - El veredicte del jurat és inapel•lable i es farà públic en el decurs del lliurament de premis de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament, que tindrà lloc 23 d’abril de 2015, tot i que serà comunicat prèviament a les persones finalistes.

 Per més informació podeu dirigir-vos al Facebook: https://www.facebook.com/pages/1r-Concurs-De-V%C3%ADdeos-Independentistes/346975522167493?pnref=story

 

Dimarts, 03 Març 2015 08:42

Nova imatge de Citroën Llagostera

Publicat per

El concessionari – taller de cotxes Citroën de Llagostera ha remodelat les seves instal·lacions aprofitant el canvi d’imatge de la marca que enguany compleix 90 anys. A part de canviar l’aspecte exterior de l’edifici, també es realitzaran canvis importants a l’interior en els pròxims mesos. Citröen ha redissenyat el seu logotip utilitzant formes més rodones i estilitzades adaptant-se a la moda actual.

Podeu trobar-los a la Carrer Migjorn 1-3 o bé trucant al telèfon 972830217

Dilluns, 02 Març 2015 09:35

Recta final al concurs de portades del Butlletí

Publicat per

Aquest divendres 6 de març finalitza el termini per presentar les imatges al concurs de portades que organitza la revista llagosterenca El Butlletí. Participar-hi és molt senzill, només cal enviar a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. un màxim de 3 fotografies per autor. Enguany el requisit és que a la fotografia hi aparegui aigua, i els premis per a les tres millors instantànies són un sopar per a dues persones i vals de la Unió de Botiguers. Es poden consultar les bases íntegres del concurs al web de l'entitat www.elbutlletidellagostera.cat


El llagosterenc Sergi Miquel Valentí, ha sigut escollit nou secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya. Aquest cap de setmana s'ha celebrat el XVIII Congrés de la JNC a Mataró on l'han escollit amb el 72.32% dels vots. Sergi Miquel ha estat el primer candidat a la presidència de l’organització política juvenil escollit per primàries a través de vot electrònic i obert a tota la militància. En el seu discurs com a nou secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Sergi Miquel, ha encoratjat als militants a “sortir, treballar i guanyar el país que hem somniat”. El secretari general també ha assegurat que “aquesta nova JNC té les piles carregades i amb molta força per fer feina” i per "regenerar, pensar i comunicar". D’aquesta manera, Sergi Miquel vol fer una organització “més dinàmica, transparent i on el debat sigui una gran eina. Volem passar de ser una organització independent, a una organització d’Estat quan acabi aquest camí. Hem de definir el nou horitzó de Catalunya”. El nou secretari general, també ha destacat “la importància del 24 de maig per apuntalar el procés als pobles, viles i ciutats de Catalunya on, la JNC, ha de tornar a ser la principal força municipalista juvenil”. A més, assegura que “El 27 de setembre, demostrarem al món que volem ser un Estat d’Europa”. Sergi Miquel és regidor de Joventut (CiU) de l'Ajuntament de Llagostera des de les passades eleccions municipals.


Divendres, 27 Febrer 2015 13:24

Ple ordinari del mes de febrer

Publicat per

Amb els vots favorables de tots els grups, el Ple de l'Ajuntament de Llagostera ha aprovat inicialment el Reglament Orgànic Municipal on, entre d'altres aspectes, es preveu la participació ciutadana dels veïns mitjançant la utilització del Twitter. El regidor de participació ciutadana i portaveu del grup municipal de CiU, Ramon Soler, ha destacat i agraït les aportacions fetes per tots els grups.

La comissió d’Empresa i Ocupació del Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat, una proposta de resolució d’ICV-EUiA que insta el Govern a fer complir l’empresa Endesa Distribución SL els temps de resposta i els paràmetres de qualitat del subministrament d’energia en cas d’interrupció del servei. Aquesta mesura hauria de servir per garantir el manteniment i l’atenció d’emergències en el subministrament elèctric a les localitats de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Llagostera.

La proposta de resolució ve motivada per les deficiències que presenta el servei en determinades ocasions, els talls o aturades ocasionals en el subministrament del fluid i per la decisió de l’empresa de tancar, fa cinc mesos, el centre de Palafolls que implica el trasllat dels centres de guàrdia i l’increment dels temps de resposta davant de les incidències en el subministrament, pel fet que els tècnics s’han de desplaçar des de centres de treball més allunyats al punt de la incidència.

Des del grup parlamentari d’ICV-EUiA es demanava «negociar mesures d’urgència amb l’empresa per buscar solució alternativa a l’eliminació del centre de treball de Palafolls que compleixi de manera efectiva els temps de resposta en cas d’aturada elèctrica», així com a prendre les mesures necessàries per millorar la qualitat del servei en aquests municipis de la Selva Marítima.

La proposta de resolució finalment ha estat transaccionada amb una esmena de refosa proposada pel grup de CiU que no exclou que es reobri el centre de treball de Palafolls per garantir la qualitat del servei. L’esmena aprovada «insta el Govern de la Generalitat a fer complir a l’empresa Endesa Distribución SL el temps de resposta en cas d’interrupció del subministrament així com la resta de paràmetres de qualitat del subministrament d’energia elèctrica reglamentàriament establerts a les localitats de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Llagostera».

Font: Blanes al dia


La setmana passada es varen començar les obres de reforma de la Casa de les Vídues de Llagostera. La remodelació inclou la instal·lació d’una escala i un ascensor, que es construirà en una porció de terreny adjacent a l’edifici que l’Ajuntament ha adquirit amb aquesta finalitat.

Dissabte, 28 Febrer 2015 13:59

Nova edició del Festival’Era

Publicat per

El  Festival’Era torna un any més a Llagostera, enguany les cites es concentren al mes de Juliol.
L’Era electrònica (Pool Party) serà el dissabte 4 de juliol i el Festival’Era el dissabte 25.
Ja hi ha disponible un pack d’entrades pels dos esdeveniments per 36€ a la web http://www.festivalera.com/home