ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 23 Gener 2015 11:40

L'alcalde al dia: "Fibra òptica a Llagostera"

Publicat per

La fibra òptica ha arribat a Llagostera. Recentment, s’han vist pels carrers del municipi, operaris de telefonia realitzant unes obres de canalització pel desplegament de fibra òptica al poble. La canalització es va realitzar des de la central de Telefònica al Carrer Ferrer fins a la connexió amb la C-35 a l’alçada del CEIP Puig de les Cadiretes. En aquest espai  de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens n’explica els detalls.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat un seguit de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2015. Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferènciaa les persones en situació d’atur i inscrits a la Borsa de Treball de Llagostera. Tots els cursos es duran a terme a l’Oficina l’Estació i han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits. Podeu consultar l’oferta formativa des d’aquí. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 28 de gener de 10 a 14 h a l‘Oficina de l‘Estació.


Dimarts, 20 Gener 2015 10:53

Izquierdo Torrent contra el Banc Popular

Publicat per

Abans de l’esclat de la crisi econòmica i quan ja es veia a venir l’esclat de la bombolla immobiliària, alguns bancs varen començar a incloure a les hipoteques les clàusules sòl o les clàusules sostre. Aquestes clàusules són una limitació a l’alça del tipus d’interès variable de les hipoteques. Generalment, aquests casos s’han de tractar de manera individualitzada degut a la seva complexitat. Recentment a Llagostera s’ha donat un cas d’aquestes característiques que ha arribat als jutjats. El bufet d’advocats Izquierdo Torrent ha fet una intervenció satisfactòria i s’ha declarat la clàusula nul·la.

El diumenge 22 de febrer es celebrarà la Rua de Carnaval de Llagostera. Les colles carnavalesques que es vulguin apuntar ho hauran de fer única i exclusivament enviant un correu electrònic  a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   a partir de les 10 del matí del dijous 29 de gener de 2015. No s’acceptaran les inscripcions que arribin abans d’aquesta data.
Podeu consultar les bases de participació aquí.
El full d’inscripció està disponible en aquest enllaç.


 

 

Dilluns, 19 Gener 2015 11:31

Èxit de l’observació del cometa Lovejoy

Publicat per

L’observació del cometa Lovejoy del passat dissabte al Centre Cultural Can Roig de Llagostera fou tot un èxit amb més de 250 visitants amb destacada presència de nens.

Les cues van ser importants, tothom volia observar amb tots els equips, l'ocasió s'ho valia. I si alguns encara no heu observat el cometa, no us el perdeu. Recordeu que tots els dimecres, de 18:30 a 20:30 l'observatori està obert.

Font: Astrogirona


Diumenge, 18 Gener 2015 17:25

Èxit de la XXIX edició de la Festa de Sant Antoni

Publicat per
A diferència de l’any passat, el temps ha acompanyat durant la celebració de la Festa de Sant Antoni que enguany ha arribat a la XXIX edició. Més d’un centenar llarg de cavalls han desfilat pels carrers del poble acompanyats dels seus genets. Tots ells han rebut un raspall commemoratiu de la diada.


Divendres, 16 Gener 2015 21:23

Amb gana d’Escenaris!

Publicat per

El Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona i 17 ajuntaments del Gironès, entre ells Llagostera han presentat aquest divendres la programació d’Escenaris 2015 – Amb gana d’Escenaris! que enguany arriba a la seva onzena edició amb una oferta de 90 representacions. Es preveu que Escenaris 2015, que es celebra del 18 de gener al 28 de juny, superi els 16.000 espectadors. La presentació ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, la consellera comarcal de Cultura, Roser Estañol i la directora artística d’Escenaris, Marta Fluvià. Els ajuntaments del Gironès que hi participen juntament amb Llagostera són Bescanó, Bordils, Campllong, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva Madremanya, Quart, Sant Gregori, Salt, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Vilablareix. Com a novetat d’enguany, la directora artística d’Escenaris, Marta Fluvià, ha destacat les entrades EVA: “l’entrada adquirida d’Escenaris porta directament a un altre espectacle d’un altre municipi a un preu increïble!. És una entrada amb Valor Afegit ja que, la mateixa entrada, permetrà veure un bon espectacle a preus súper rebaixats. Les ofertes es podran trobar, cada setmana, al web www.escenaris.cat”. Fluvià també ha subratllat la importància d’aquest cicle com a plataforma per a les companyies gironines que en aquesta edició sumen 14.


Divendres, 16 Gener 2015 11:05

L'alcalde al dia: "Balanç de les festes de Nadal"

Publicat per

Després de la millora de l’enllumenat públic de Nadal i del gran èxit de la cavalcada de Reis a Llagostera, en aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria fa balanç de les festes nadalenques.

Amb motiu de la celebració de la Festa de Sant Antoni prevista per aquest diumenge 18 de gener estarà prohibit estacionar des de les 6 del matí fins al pas dels serveis de neteja a totes les zones del recorregut degudament senyalitzades per la Policia Local.

El recorregut i afectacions de trànsit i estacionament de vehicles és el següent: Sortida: esplanada Pavelló, Av. de l’Esport, Ctra. Sant Llorenç, C/ de la Coma, C/ Donzelles, Pl. i C/ Barceloneta, C/ Ganix, C/ Joan Maragall, C/ Consellers, C/ Comte Guifré, C/ Àngel Guimerà, Pl. Catalunya (benedicció dels animals), C/ Àlvarez de Castro, Pg. Pompeu i Fabra, C/ Constància, C/ Barcelona, Pg. Romeu, Pg. Tomàs Boada, Pg. Pompeu i Fabra, Ctra. Sant Llorenç i Av. de l’Esport (final recorregut).


Amb la vista posada a les eleccions municipals del proper mes de maig, la secció local d’ERC ha convocat una reunió informativa “oberta als simpatitzants”. L’acte tindrà lloc el dilluns 19 de gener a les 21:30 a la sala polivalent del centre cultural Can Roig.