ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 21 Octubre 2014 10:00

Recaptació per en Ramon de Can Font

Publicat per

Perquè tothom es mereix un enterrament digne, s’està duent a terme una recaptació de fons per l’enterrament d’en Ramon Martínez Carbonell, masover de Can Font.

Encara falten per recaptar 1.150€.


Per participar-hi podeu fer el vostre donatiu al següent número de compte:
ES15 2100 0083 8501 0180 4647 (La Caixa)


 

 

 

 

 

Dimecres, 15 Octubre 2014 12:45

Ara és l’hora, des de Llagostera

Publicat per

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat pel proper diumenge 19 d’octubre l’acte central de la seva campanya ‘Ara és l’hora’ a la Plaça Catalunya de Barcelona. La concentració, que està prevista a les 12h comptarà amb la presència de Muriel Casals, Carme Forcadell, Francesc Homs, Josep Rull i Oriol Junqueras entre d’altres.

Des de Llagostera per la independència s’ha organitzat un autobús per anar a l’acte. Els tiquets es poden comprar a la llibreria Sureda per 8€ i l’hora de sortida és a les 10.30h davant l’aparcament de la Policia Municipal.

Per més informació podeu consultar aquí.


Els fets han passat aquest dimarts al vespre quan la Policia Local de Llagostera va ser alertada que hi havia un home estirat a terra al carrer Fivaller amb una possible aturada cardíaca.
Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una patrulla de la Policia Local. Al comprovar que la persona, es trobava inconscient i sense respiració immediatament es va procedir a practicar-li una Reanimació Càrdio Pulmonar (RCP) durant 5 minuts fins que l’home va començar a recuperar la respiració.
Mentre els agents aplicaven el protocol de reanimació, una ambulància del SEM ha arribat al lloc dels fets i s’ha procedit a fer ús del desfibril•lador mòbil DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic) que la Policia Local disposa en el vehicle. Els tècnics del SEM han seguit amb la RCP i les descarregues del desfibril•lador fins que l’home ha recuperat el pols i la consciència.
L’home de 61 anys i veí de Llagostera ha estat traslladat amb ambulància fins a l’hospital Vall D’Hebron de Barcelona on ha quedat ingressat.
És la segona vegada que la Policia Local de Llagostera fa ús dels desfibril•ladors mòbils per salvar la vida a una persona. El passat mes de febrer una patrulla de la Policia Local va utilitzar el desfibril•lador mòbil del vehicle per socórrer exitosament un home de 36 anys.


Dimarts, 14 Octubre 2014 12:22

Projecte Fórmula Jove

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera, des de l’Espai jove Calaviudi, posa en marxa un nou programa de formació i inserció laboral per a gent jove que no estigui ni treballant ni estudiant.
El programa, batejat amb el nom de Fórmula jove, pretén formar joves d’entre 18 i 24 anys, en diferents oficis adquirint competències professionals genèriques i específiques del sector on es vol fer la inserció.
El programa s’estrena en el sector de l’hostaleria, concretament per formar joves que vulguin esdevenir ajudants de cambrer/a.
Les inscripcions al programa són gratuïtes i poden fer-se del 20 al 23 d’octubre a l’espai jove Calaviudi de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Diumenge, 12 Octubre 2014 20:47

Forquilla de plata per en "Chompi" de Ca l'Artau

Publicat per
L’Associació de Restaurants de Llagostera ha donat la Forquilla de plata 2014 al responsable del restaurant Ca l’Artau en reconeixement a la seva tasca al cap davant del restaurant llagosterenc.
La Unió de Botiguers de Llagostera ha lliurat el cistell de plata 2014 a Ramon Gurnés, del taller mecànic i concessionari Renault de Llagostera. Així mateix la Unió de Botiguers ha lliurat el premi d’aparadors de la Fira del Bolet a Comercial Casals.
Diumenge, 12 Octubre 2014 20:34

El Bell Matí s'emporta l'Ou de Reig 2014

Publicat per
El Grup Excursionista Bell Matí ha rebut el premi Ou de Reig 2014 per els seus 50 anys de trajectòria. L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria li ha fet lliurament del màxim guardó de la Fira del Bolet en reconeixement a la seva tasca. El Bell Matí, juntament amb Can Toni de les Eugues i l’Associació Astronòmica de Girona estava nominat enguany als premis anuals que atorga l’Ajuntament de Llagostera a totes aquelles persones o entitats que han treballat per Llagostera. Joan Sàbat, el president de l'entitat, ha estat l'encarregat de recollir el guardó. L'any 2008, el Bell Matí ja va rebre l'Ou de Reig.
Divendres, 10 Octubre 2014 13:42

La Fira del Bolet es promociona a Girona

Publicat per

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat de diversos cuiners de l’Associació de Restaurants del municipi, han estat promocionant aquest matí la Fira i la Cuina del Bolet de Llagostera repartint tastets de bolets.
S’ha instal•lat una carpa al Pont de Pedra de Girona on s’informava sobre les Jornades gastronòmiques i de la XII edició de Fira del Bolet prevista per aquest 12 d’octubre


 

 

Dimarts, 07 Octubre 2014 15:05

Es busquen voluntaris per la gigaenquesta

Publicat per

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat un nou acte innovador i de gran envergadura per a preguntar als catalans sobre el nou país: la gigaenquesta.
L’objectiu és que 100.000 voluntaris visitin les cases dels catalans per preguntar-los com volem que sigui el nostre país.
Llagostera per la Independència busca voluntaris per dur a terme la gigaenquesta al municipi aquest cap de setmana. Només necessiten un matí del vostre temps per a fer les enquestes; al migdia s’obsequiarà als voluntaris amb un piscolabis.


Un total de 9 restaurants de Llagostera participen enguany a la XII edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet que tindrà lloc del 9 d’octubre al 9 de novembre.
Els restaurants que hi participen són: El Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Can Panedes, Ca l’Artau, Cal Degollat i la Taverna d’en Pou.
Els preus dels menús, per a totes les butxaques, oscil•len entre els 22 i els 70 euros.
L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat de diversos cuiners de l’Associació de Restaurants del municipi, promocionaran la Fira i la Cuina del Bolet repartint tastets de bolets. L’acte tindrà lloc aquest divendres 10 d’octubre de 10 a 12 h al Pont de Pedra de Girona, on hi haurà instal•lada una carpa amb informació de les Jornades gastronòmiques i de la XII edició de Fira del Bolet.
Podeu veure el tríptic amb els menús i programació de la Fira del Bolet des de www.firabolet.com i www.restaurantsllagostera.cat