ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha defensat l'actuació dels Mossos d'Esquadra després del partit en què l'equip local va vèncer al Nàstic i va pujar a Segona A. Santamaria ha respost a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que no s'ha adonat "qui era que provocava a qui", perquè precisament un grup d'aficionats del Nàstic va llançar pedres i ampolles a la gespa mentre els llagosterencs celebraven la victòria. Santamaria, que ha enviat una carta als mossos felicitant-los per haver actuat a temps, lamenta que ara l'alcalde de Tarragona critiqui que els antiavalots anessin a deshora. "El que és trist és que allò que podia ser una festa, acabés d'aquesta manera", ha dit Santamaria.

Font: ACN

 

Divendres, 20 Juny 2014 10:32

Setmana de l'Energia Sostenible

Publicat per

Del 23 al 27 de juny es celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible per fomentar l'eficiència energètica i les energies renovables, difondre bones pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics.
Llagostera, com a municipi signatari del Pacte dels alcaldes per a una energia sostenible local, també es suma a la setmana, i organitza dues activitats per dijous vinent:
- Dijous 26 de juny de 10 a 13h, al mercat: Punt informatiu sobre l’eficiència energètica a les llars, des d’on es repartiran alguns obsequis i recursos educatius.
- Dijous 26 de juny a les 15h, al Local social de La Caixa: Xerrada sobre l’eficiència energètica al comerç on s’aprendrà a interpretar la factura de la llum i es donaran alguns consells per reduir el consum energètic i alhora estalviar diners.
Per més informació podeu consultar els cartells adjunts

Divendres, 20 Juny 2014 14:48

No hi haurà cap “Fan Zone” a Llagostera

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera ha emès un comunicat on explica que no ha autoritzat la instal•lació de cap ““Fan Zone” o concentració de seguidors del Gimnàstic de Tarragona a la Plaça Catalunya de Llagostera.
Podeu llegir el comunicar sencer aquí.

Divendres, 20 Juny 2014 09:38

Independentisme ferm

Publicat per

L’alcalde Llagostera Fermí Santamaria ha participat aquest dijous al vespre al debat “Es farà la consulta? Com farem la independència?” organitzat per Solidaritat Catalana per la independència (SI) i el Cercle d’Estudis Sobiranistes. L’acte ha tingut lloc a l’auditori Irla de la Generalitat a Girona on hi han participat el secretari general de SI, Uriel Bertran, el coordinador de l’ANC a Girona, Josep Bosch, el regidor de la CUP a Girona, Jordi Navarro i el portaveu d’ERC a la Bisbal d’Empordà Lluís Sais.Podeu llegir la crònica del nostre company Jordi Nadal, publicada avui a El Punt Avui

L’alcalde Llagostera, Fermí Santamaria participarà aquest dijous al vespre al debat “Es farà la consulta? Com farem la independència?” organitzat per Solidaritat Catalana per la independència (SI) i el Cercle d’Estudis Sobiranistes. L’acte tindrà lloc a les 20 h a l’auditori Irla de la Generalitat a Girona on hi participaran el secretari general de SI, Uriel Bertran, el coordinador de l’ANC a Girona, Josep Bosch, el regidor de la CUP a Girona, Jordi Navarro i el portaveu d’ERC a la Bisbal d’Empordà Lluís Sais. La moderació del debat anirà a càrrec de Jordi Pibernat, secretari d’organització de SI a les comarques gironines.

Dijous, 19 Juny 2014 13:14

Resum del pas de TV3 per Llagostera

Publicat per

Ja fa quatre temporades que el programa Divendres de TV3 visita pobles de Catalunya i els explica als telespectadors diversos temes d’interès general de la població. Després de quatre temporades, enguany ha estat el torn de Llagostera.

Dimecres, 18 Juny 2014 19:30

#sigues12

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera, amb la col·laboració d’El  Poll TV ha preparat aquest espot per animar a tots els llagosterencs, gironins i aficionats del futbol en general a assistir al Municipal el proper dissabte.

Ajuda’ns a pujar a 2a compartint aquest vídeo amb el hashtag #sigues12, junts ho aconseguirem!

Dimecres, 18 Juny 2014 17:37

El G.E Bell-Matí visita el Taga

Publicat per

El passat diumenge15 de juny, el grup excursionista Bell-Matí va realitzar una sortida matinal al Taga, una de les muntanyes més representatives i populars del Ripollès. El Taga es troba a la Serra Conivella i separada de la Serra Cavallera per la Portella d’Ogassa.  Des de dalt, es pot observar una àmplia panoràmica de les muntanyes de l’entorn, que abasta gran part dels Pirineus Orientals, el Canigó, el Montseny, Montserrat, el Pedraforca i les valls més properes del Ripollès. Encara que no és una muntanya gaire alta, la seva part superior es troba totalment desforestada.
El grup excursionista va iniciar el trajecte a Sant Martí d’Ogassa, seguint el camí de la Bassaganya,  la Portella d’Ogassa i seguint per la carena fins el cim. La baixada la varen fer pel coll de Comallonga fins al coll de Jou.

Dimecres, 18 Juny 2014 16:39

Bolca una caravana a la Costa de l'Alou

Publicat per

Aquest migdia s’ha produït un aparatós accident a la carretera C65 al seu pas pel terme municipal de Llagostera a l’alçada de la Costa de l’Alou. En l’accident s’hi ha vist implicat un vehicle que circulava amb una caravana que ha quedat volcada per causes que es deconeixen. L’accident ha obligat a tallar la circulació en ambdós sentits de la marxa, segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit. 

Dilluns, 16 Juny 2014 14:14

L’escola Lacustària celebra el final de curs

Publicat per

El passat dissabte 14 de juny es va celebrar, al pati de l’escola Lacustària, la festa d’acomiadament del curs 2013/2014.
Es varen dur a terme varies activitats com una exhibició de sardanes, jocs de cucanya i altres activitats a càrrec dels alumnes de l’escola.
El sopar es va acabar fent dins l’escola per la pluja; la novetat d’enguany foren els creps, que van tenir molt èxit!
Després de sopar, per acabar  la vetllada, hi va haver Disco Mòbil.
A continuació podeu veure un recull de les millors imatges.