ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 08 Juny 2014 23:08

Èxit del Flashmob i primer concurs de Selfies

Publicat per

Aquest diumenge al vespre ha tingut lloc a la Plaça Catalunya el ja tradicional Flashmob de la Festa Major. Enguany com a novetat s’ha fet un concurs de selfies entre tots els participants. El guanyador es donarà a conèixer dilluns i guanyarà un sopar a Cal Degollat. Totes les “autofotografies” es poden veure al Facebook de l’Ajuntament de Llagostera.

Diumenge, 08 Juny 2014 22:25

L'equip Red Bull Boy's el més ràpid

Publicat per

L'equip Red Bull Boy's amb el dorsal número 12, pilotat per Aris Vidal i Valentí Riera, ha estat el més ràpid de la desena baixada de carretons amb un temps de 50 segons i 40 dècimes. En la categoria de carretó més ben fet ha estat pel dorsal número 4 i el més original pel número 4. 

Diumenge, 08 Juny 2014 22:14

Baixada de carretons sense incidents

Publicat per

La desena baixada de carretons de la Festa Major s’ha desenvolupat sense cap incidència destacable, un total de 18 carretons hi han participat. Al finalitzar la baixada s’han lliurat els premis, al carretó més ràpid, més ben fet i més original així com diversos obsequis que s’han sortejat entre tots els participants.

Divendres, 06 Juny 2014 20:42

Pau Rusiñol i Paula Nuell, hereu i pubilla 2014

Publicat per

Pau Rusiñol i Paula Nuell han estat proclamats hereu i pubilla 2014 en una votacions molt ajustades on hi han participat un total de 411 persones. Els espera una Festa Major molt moguda. Tots els candidats s’han fet una fotografia de família juntament amb Albert Pedraza i Paula Bahí, hereu i publilla del 2013 que han tornat a deixar el llistó molt alt.

Diumenge, 08 Juny 2014 07:05

Nit de versions de Festa Major

Publicat per

Hotel CochambreRagatunning han protagonitzat la nit de dissabte oferint versions al nombrós públic que ha omplert el polivalent. En acabat, s'ha realitzat una cercavila a càrrec de Percuart que ha acabat al Parc de l'Estació amb txiri-miri i pinxos per a tothom.

 

Diumenge, 08 Juny 2014 00:57

Espectacular correfoc musical

Publicat per
Espectacular combinació de pólvora i música. Els Diables de l’Onyar han fet una fantàstica actuació aquest dissabte a la nit. El correfoc ha recorregut diversos carrers del poble sortint de la Plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya on ha culminat amb un gran espectacle de foc, pirotècnia i música en viu a càrrec The Blackiss.
Dissabte, 07 Juny 2014 17:30

Campionat de tir al plat de Festa Major

Publicat per

Després dels entrenaments del matí aquesta tarda s’ha disputat el Campionat de tir al plat al camp de can Fonollerons organitzat per la Societat de Caçadors Sant Hubert de Llagostera.

El primer classificat ha estat en Maxim Coll Delpech amb 13 plats. El segon, en Josep Rabassedas Domínguez amb 12 i el tercer en Josep Català Almandoz també amb 12 plats.

Gran èxit en la primera nit del polivalent. La programació de la nit de divendres ha trencat motlles i el polivalent llagosterenc ha quedat ple a vessar. El punt àlgid de la nit ha estat amb l’actuació de Txarango que ha tocat cançons tant del seu nou disc Som Riu com de treballs anteriors. Prèviament havien actuat els grups locals Sotrac i Al Aire. Els primers han comptat amb la col·laboració de la Colla Gegantera de Llagostera i del llagosterenc Moug (Marc Ortín) en la interpretació d’unes peces.  La nit ha acabat amb l’actuació del grup lleidatà Pastorets Rock. 

 

Un any més, el tradicional repic de campanes acompanyat de la Cuca Feliua i la Colla Gegantera de Llagostera han posat ritme al primer dia de Festa Major. La cercavila ha començat puntual des de la Plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya on s’ha fet el pregó i un espectacle d’animació infantil.

Divendres, 06 Juny 2014 22:24

El "desinformatiu", pregó de la Festa Major

Publicat per

Amb motiu dels 30 anys de Llagostera Ràdio, el pregó de la Festa Major d’enguany ha anat a càrrec de l’equip directiu de l’emissora llagosterenca i dels conductors del programa d’esports El Marcador. El pregó ha consistit en un “desinformatiu” de notícies iròniques. Seguidament Pau Rusiñol i Paula Nuell han estat nomenats hereu i pubilla de Llagostera. Ambdós agafen el relleu a Albert Pedraza Durà i Paula Bahí Buhigas, hereu i publilla del 2013