ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 24 Febrer 2014 08:44

Nou servei jurídic a Llagostera

Publicat per

Al Passeig Pompeu Fabra, 90 hi trobareu el despatx Pol Nadal Advocat. Dirigit per un professional amb àmplia experiència en totes les àrees del dret, el despatx aposta per un servei jurídic de qualitat i personalitzat segons les necessitats del client.

En Pol Nadal ofereix un ampli ventall de serveis relacionats amb el dret mercantil, dret civil, dret penal, dret laboral i dret administratiu.

Donant servei tant a particulars com a empreses, des de Pol Nadal, s’atenen totes les necessitats del client de manera confidencial i transparent.

Per a fer-hi alguna consulta només cal trucar al 972 805 196 o al 696 699 979 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Dilluns, 24 Febrer 2014 07:30

Preparant l'Aplec de Panedes

Publicat per
El Grup Excursionista Bell Matí ha començat a preparar l’Aplec de Panedes previst pel proper 18 de maig. Aquest cap de setmana un grup de membres de l’entitat han netejat la zona i també han provat les graelles per recuperar forces.

La sala Balclis de Barcelona traurà a subhasta el dia 26 de febrer dues obres del pintor llagosterenc Emili Vilà Gorgoll. Es tracta d’un dibuix a carbó titulat “El pintor Foujita amb model” signat i datat al 1928 i una pintura a l'oli “Vistes de la Costa Brava”. Ambues obres tenen un preu de sortida de 700 euros.

Dijous, 20 Febrer 2014 11:20

Premien el projecte 'Carbó d'Ardenya i Gavarres'

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera ha acollit aquest dimarts 18 de febrer al migdia l’acte de lliurament de premis del primer Concurs de la Fundació Hope Projects per nous emprenedors. El projecte guanyador ha estat el de ‘Carbó d’Ardenya i Gavarres’ vinculat a la Cooperativa d’Inserció Idària de Llagostera. 

L’acte va concloure amb l’entrega del premi de mans del president del Patronat de la Fundació Hope Projects, Pere Merino, als responsables del projecte, Anaïs Pascual i Ricard Grabulosa, que consisteix en un taló valorat en 12.000 que servirà per finançar part del projecte. 

Uns 65 caminaires varen participar a la Nocturna d’Hivern del passat 15 de febrer. La ruta de més de 20 quilòmetres va durar aproximadament quatre hores.

L’itinerari va començar pel pla de Panedes, Can Matutano i la Torre del Moros, fins a assolir la cota més alta del Puig Aldric. Vorejant la urbanització de Sant Miquel d'Aro la ruta continuava fins a Can Salvador on s’hi va fer parada per sopar. Després de sopar, l’excursió va continuar pels camps de Can Morató i el molí d'en Llambí fins arribar al punt de sortida.

Des del Bell-Matí volen agrair als propietaris de Can Salvador haver posat a la seva disposició les seves instal·lacions per fer-hi parada i als companys de l’avituallament que varen preparar una bona brasa. 

Els alcaldes dels municipis de Llagostera, Cassà de la Selva, Quart i Llambilles s’han reunit amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat de Generalitat de Catalunya, Santi Vila, per buscar solucions a la problemàtica pel que fa al trànsit de la carretera C-65 al seu pas pel municipi de Llambilles i els efectes que se’n puguin derivar. En aquest punt de la xarxa viària gironina, regulat per semàfors s’hi concentren diàriament importants retencions en ambdós sentits de la marxa. La reunió ha tingut lloc aquest passat dijous al Parlament de Catalunya.

L’Ajuntament de Llagostera ha acollit aquest dimarts al migdia l’acte oficial de lliurament de premis del I concurs de la Fundació Hope Projects (FHP) per a nous emprenedors. El projecte guanyador ha estat el “Carbó d’Ardenya i Gavarres”, impulsat per la Cooperativa d’Inserció Idària amb seu a Llagostera. Els nous empresaris han rebut de mans del president del Patronat de la FHP, Pere Merino, un taló per valor de 12.000 € per ajudar a finançar el projecte. L'acte ha comptat amb la participació de l'Alcalde de Llagostera, Fermí Santamria i del regidor de Medi Forestal, Carles Serrat. Properament us oferirem un vídeo resum de l'acte.

Dilluns, 17 Febrer 2014 11:38

LOPD Montoliu obre oficina a Llagostera

Publicat per

Des de fa uns dies s’ha establert al carrer Almogàvers número 6 de Llagostera l’empresa LOPD Montoliu que es dedica a donar suport a les empreses en referència a la Llei Orgànica de Protecció de Dades. 

Llagostera ha acollit aquest diumenge al matí la sortida d’un dels trams de la 2a Marató de les Vies Verdes, concretament la Mitja Marató. Enguany els organitzadors han incorporat les distàncies de 30 km amb sortida a Cassà de la Selva i de 10 km amb sortida des de Castell d’Aro. La sortida s’ha fet de forma simultània a totes les poblacions amb arribada a Sant Feliu de Guíxols. La cursa està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i Diversport, amb la col·laboració de la Diputació de Girona. L’edició d’enguany ha comptat amb més de 1.500 participants, 700 més que al 2013.

El Pla de Govern 2011-2014 estableix com a objectiu prioritari reduir el fracàs escolar, potenciant la lectura sistemàtica al llarg de tota l’escolaritat.

Un dels eixos d’actuació del Departament d’Ensenyament és l’activació de “L'impuls de la lectura” en l’àmbit educatiu. Per als centres educatius comporta un nou enfocament per a potenciar la competència lectora de l’alumnat, basada en els tres eixos fonamental com: "Saber llegir" (aprenentatge de la lectura), "Llegir per aprendre" (ús de la lectura per a l’aprenentatge) i "El gust per llegir" (adquisició de l’hàbit lector)

L’Institut de Llagostera i l’Escola Puig de les Cadiretes són centres educatius escollits pel Departament d’Ensenyament per a l’aplicació del Pla “l’Impuls de la lectura”. Enguany, ambdós centres planifiquen i executen una activitat conjunta a 4t ESO i 3r PRI per a impulsar la pràctica de la lectura i millorar els resultats educatius.

Dos dimecres al mes, els alumnes d'ambdues etapes realitzen l'activitat de forma conjunta a l'escola Puig de les Cadiretes. Prèviament, un grup d’alumnes de 4t ESO prepara amb la seva professora les activitats de comprensió de la lectura escollida i posteriorment, les desenvolupen amb els alumnes de 3r PRI amb la interacció de les seves tutores.

Aquest segon trimestre les lectures escollides són capítols de “El petit príncep”, en commemoració del 70è aniversari de la mort de l’autor d’aquesta obra literària, Antoine de Saint Exupéry.

La dedicació dels centres educatius envers el foment de la pràctica de la lectura hauria de comptar amb la implicació de la família, de forma que l’alumne/a trobi a casa el clima favorable per a la lectura en família, la disponibilitat de llibres adients als seus interessos, la visita a la biblioteca municipal ...

Perquè “L’impuls de la lectura” esdevingui un èxit, és necessari el compromís de tots els sectors de la comunitat educativa: alumnes, famílies i docents.