ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 10 Gener 2014 07:06

El Síndic de Greuges ha rebut 13 visites

Publicat per

El Síndic de Greuges ha rebut un total de 13 visites en el seu desplaçament a Llagostera. Les persones ateses per l’equip del Síndic han presentat 9 queixes i han fet 7 consultes. Les problemàtiques plantejades han estat bàsicament temes relacionats amb consum (electricitat i aigua), pensions, urbanisme, multes de trànsit i medi ambient. Aquesta presència del Síndic de Greuges de Catalunya a Llagostera respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s‘emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

El xec de 1000€ per gastar a les botigues de la Unió de Botiguers de Llagostera ja ha estat sortejat. L’afortunada ha estat la Mireia Malagón Dausà, que tenia la butlleta guanyadora de Donna’s Estètica.

En breu podreu veure a El Poll TV el reportatge d’aquesta jornada tant especial.

La perruqueria DTall, situada al Carrer Music Aguiló, nº 30, ofereix tractaments Biolage adaptats a les necessitats de qualsevol necessitat del cabell ja sigui enfortir i reparar, protegir o prevenir la caiguda i a més a més, ofereix un 3x2 en rentats i assecats.

El seu horari és de dimarts a dijous de 9h a 13 h i de 15h a 19 h; i divendres i dissabtes de 9h a 19h. Per demanar hora, cal trucar al 972 831 837.

Dimecres, 08 Gener 2014 18:24

Local en venda a Llagostera

Publicat per

Es ven local comercial de planta baixa de 163,38 metres quadrats situat al Carrer Cantallops de Llagostera. El local també disposa d’un pati exterior cobert de 232,50 metres quadrats i s’hi pot practicar una àmplia activitat comercial.

 El local disposa de: serveis, 2 lavabos (un d’oficina i un altre de taller amb dutxes incorporades), despatx i un petit altell. Així mateix, també té instal·lació elèctrica, aigua, instal·lació d’aire comprimit  i una porta d’entrada elèctrica basculant que permet entrar furgonetes i cotxes de feina.

 La venda és de particular a particular sense opció a lloguer. El preu és de 180.000 euros. Per més informació podeu visitar el web: www.localenvenda.com o bé contactar amb els telèfons  687 52 51 10 - 972 80 56 22

 

 

Durant l’any, l’entitat Càritas Llagostera s’encarrega de recollir joguines  i les arregla i les condiciona per tal que el dia de Reis puguin estar llestes per arribar en mans dels més petits. Llibres, nines, peluixos, cotxes, jocs de taula i fins i tot bicicletes són alguns dels obsequis que els Reis de Càritas reparteixen a través de tiquets des de serveis socials a les famílies més desvalgudes. 

Gràcies a la solidaritat dels llagosterencs, que durant l’any donen joguines a l’entitat, cap nen del poble es queda sense regal de Reis. Enguany 159 famílies han sol·licitat recollir joguines pels seus fills.

Dilluns, 06 Gener 2014 08:30

La transformació del nucli antic de Llagostera

Publicat per

El Punt Avui dedica dues de les seves pàgines a la transformació del nucli antic de Llagostera, fent un repàs de les darreres actuacions que s’hi han realitzat entre la rehabilitació de les façanes, la restauració de la muralla, l’arranjament del carrer Olivareta i la creació de nous equipaments com el centre d’interpretació de Can Caciques i la nova plaça sorgida després d’enderrocar l’antic magatzem de la Brigada Municipal. Podeu llegir l’article des d’aquí.

Els Reis d’Orient han arribat a Llagostera carregats de regals, màgia i il·lusió. Un total de 150 persones han format part de la comitiva reial que ha recorregut els carrers de Llagostera fins a la Plaça Catalunya on han donat un obsequi a tots els nens i nenes. L’alcalde de Llagostera els ha donat la benvinguda i els ha demanat un Skate park.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania prendre certes mesures bàsiques d’autoprotecció per minimitzar els riscos de les cavalcades de Reis i poder gaudir amb seguretat de la nit més màgica de l'any. Podeu consultar els consells de seguretat des d’aquí. A Llagostera la cavalcada començarà a les 19 h des de l'Avinguda de l’Esport i seguirà pel Passeig Romeu, carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, carrer Fivaller, carrer Cristòfol Colom, carrer Àngel Guimerà fins a la Plaça Catalunya on es farà la tradicional recepció reial.

Eurotaller ha sortejat avui, entre tots els seus amics, un Ipad Mini. L’afortunada ha estat Glòria Malagón Aguilera.

Eurotaller realitza periòdicament sortejos entre els integrants del seu grup d’amics. El dia 23 va sortejar 5 paneres i aquest mes de gener es sortejaran entrades per anar a veure el musical "Sonrisas y lágrimas" al teatre Tívoli de Barcelona.

Per ser amic només cal fer-se, de manera gratuïta, el carnet “Amic del Taller”. Amb el carnet, el taller ofereix un 15% de descompte en la mà d’obra de les reparacions així com una acumulació de punts bescanviables per més descomptes.

Divendres, 03 Gener 2014 09:07

150 participants a la Cavalcada de Reis de Llagostera

Publicat per

Un total de 150 persones formaran part de la comitiva que acompanyarà els Reis d’Orient durant la cavalcada a Llagostera organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i la Comissió de Reis.

Com a novetat enguany la cavalcada començarà amb el llançament d’un petard i una petita pirotècnia a l’arribada a la Plaça Catalunya i l’animació d’un follet obrirà la cavalcada que compte amb la col·laboració especial de El Far. Escola de Teatre i Dansa Musical, El Club Patinatge Llagostera i la Colla Gegantera. La cavalcada també comptarà amb la participació d’un grup de malabars de Foc i la col·laboració de la Unió de Botiguers.

L’Itinerari començarà a les 19 h des de l'Avinguda de l’Esport i seguirà pel Passeig Romeu, carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, carrer Fivaller, carrer Cristòfol Colom, carrer Àngel Guimerà fins a la Plaça Catalunya on es farà la tradicional recepció reial.