ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dissabte, 28 Setembre 2013 18:43

Jornades Europees del Patrimoni

Publicat per

Una seixantena de persones han assistit aquest matí a la visita guiada al nucli antic organitzada en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. La visita ha anat a càrrec a càrrec de l’arqueòleg Joan Llinàs i ha començat a les deu del matí a la Plaça del Castell. Tot seguit s’ha pogut pujar al campanar i visitar l’Ajuntament. A continuació s’ha baixat a la Plaça Llibertat i s’ha anat fins a Can Caciques on els assistents han pogut comprovar com avança a bon ritme el futur Centre d’Interpretació de l’història de Llagostera. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Llagostera ha participat per tercera vegada a les Jornades Europees del Patrimoni.  

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor sense carnet circulant a 132 quilòmetres per la C-65 a l'alçada de Llagostera. L'infractor és un home veí de Jaen de 42 anys, amb el carnet retirat per punts, que conduïa un Opel Kadett de color blanc. Els fets van tenir lloc el passat 20 de setembre, poc després de dos quarts de dotze del matí.

Dissabte, 28 Setembre 2013 06:59

L'aventurer Albert Bosch omple el local Social

Publicat per

Més de 70 persones han assistit aquest divendres al local Social per conèixer les aventureres d'Albert Bosch, el primer català en fer la travessa en solitari fins al Pol Sud. L’acte ha estat organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí.

Dijous, 26 Setembre 2013 18:42

Possibles incendis intencionats

Publicat per

A primera hora d’aquesta tarda s’ha declarat un incendi de vegetació al terme municipal de Santa Cristina d’Aro.Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat 3 mitjans aeris i 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat així com diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, Agents Rurals...

Dijous, 26 Setembre 2013 18:03

Ple del mes de setembre

Publicat per

Amb els vots favorables de CiU i ERC i el vot contrari del grup d’Alternativa per Llagostera, el Ple de l’Ajuntament del mes de setembre ha aprovat la modificació i pròrroga del projecte d'Intervenció integral en el centre històric de Llagostera, conegut popularment com a Pla de Barris.

Dijous, 26 Setembre 2013 15:47

Foc a Santa Cristina d'Aro

Publicat per

A primera hora d’aquesta tarda s’ha declarat un incendi de vegetació al terme municipal de Santa Cristina d’Aro a la zona coneguda com a Puig del Portugal. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat 3 mitjans aeris i 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat així com diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Policies Locals i ADF de la zona, entre elles Llagostera. La ràpida intervenció ha permès encerclar el foc i evitar que es propagués.

Dimecres, 25 Setembre 2013 18:09

Nous menús al Centre Recreatiu de Cassà

Publicat per

Situat a la Plaça de la Coma, l'emblemàtic Centre Recreatiu de Cassà de la Selva ofereix menús per a colles i grups jovent. Entre setmana el menú és de 9 € mentre que els caps de setmana n’hi ha dos on es pot escollir entre sis primers i sis segons per a 12€ ó 17€ i també es fan menús a convenir. Els menús estan formats per plats com amanides, pastes, peix i carn a la brasa. També ofereix una àmplia varietat de plats combinats i pizzes. El Centre Recreatiu està obert cada dia des de dos quarts de vuit del matí fins la mitjanit. Per a reserves o més informació podeu trucar al telèfon 972 46 00 17 o visitar la pàgina web: http://www.centrerecreatiu.cat

Dimarts, 24 Setembre 2013 07:31

Cursa de transports de Llagostera a Girona

Publicat per

Llagostera ha participat aquest dilluns a la cursa de transports entre Llagostera i Girona dins les activitats de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura 2013.  Dos participants hi han anat amb bicicleta, un amb transport públic i un amb vehicle privat. 

En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica com les obres de construcció del dipòsit d’aigua de Can Pinet avancen a bon ritme. Així mateix, també s’estan efectuant les canalitzacions corresponents fins al nucli urbà i l’entrada de les urbanitzacions la Canyera, Mont-Rei i la Mata. 

Dissabte, 21 Setembre 2013 07:32

Detinguts a Llagostera tres lladres

Publicat per

Els Mossos d'Esquadra han resolt dos robatoris en cases de Llagostera i han detingut tres joves, veïns de la població i delinqüents habituals. En un dels robatoris, dos lladres de 19 i 23 anys van coaccionar i amenaçar un jove de 15 anys per intentar treure-li informació sobre quins objectes de valor té el seu oncle a casa seva. El van tirar a terra i el van amenaçar amb un esprai. Aquella mateixa nit, hi va haver un robatori a casa l'oncle del menor. Segons ha transcendit els lladres es van endur un portàtil una antena parabòlica, unes arracades d'or i una maleta. Gràcies a la Policia Local de Llagostera, els Mossos d'Esquadra han pogut detenir els dos sospitosos.
L’altre robatori va tenir lloc a la urbanització Selva Brava. Els detinguts van passar a disposició judicial aquest dijous i van quedar en llibertat provisional per un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili.