ELPOLLTV

Dij28032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 02 Agost 2013 08:26

El Butlletí 23 a la venda

Publicat per

El número 23 de la revista local El Butlletí ja és al carrer on destaca un ampli recull de fotografies de la Festa Major i un reportatge molt visual sobre la flora i la fauna de Llagostera. A part de les seccions habituals cal destacar la incorporació de dos nous col·laboradors, en Txema Torrent a l'apartat d'opinió i en Josep Maria Codina Tobías a la nova secció ela geminada. 

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat aquest dimecres 31 de juliol ha aprovat unànimement adherir-se al Pacte Nacional pel dret a decidir i promoure al municipi que entitats, associacions i agents econòmics se sumin també a aquest procés democràtic del dret a decidir i de la celebració d‘una consulta sobre el futur polític de Catalunya.

Dijous, 01 Agost 2013 16:12

Accident entre dos camions a Llagostera

Publicat per

Aquest migdia ha tingut lloc a Llagostera un accident on s’hi han vist implicats dos camions. Per causes que es desconeixen un dels camions que circulava per la C-65, per sobre del pont de Can Navarro, ha xocat per darrera d’un l’altre camió. El conductor del vehicle que ha col·lidit ha quedat atrapat a l’interior de la cabina i ha sigut rescat pels Bombers. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat també els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i el SEM. 

L'assemblea llagosterenca de l'ANC busca una paret cèntrica del poble on poder realitzar un nou grafit. És per això que fa una crida a tots els veïns i veïnes que vulguin cedir un tros de façana o de paret perquè es posin en contacte amb el col·lectiu. Evidentment, s'acordarà amb el propietari el lema i el contingut del mural que, es pretén, sigui elaborat de manera participativa.Els interessats poden enviar un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o bé trucar als telèfons 686682696 / 663630860

Dimecres, 31 Juliol 2013 19:12

Idària engega un nou projecte comercialitzant carbó

Publicat per

La Cooperativa Idària de Llagostera ha iniciat un nou projecte que té dues vessants: generar ocupació i contribuir a gestionar la superfície forestal i evitar, d’aquesta manera, els incendis forestals. Per fer-ho es comercialitzarà carbó de l'Ardenya i de les Gavarres. 

Dimecres, 31 Juliol 2013 09:52

Local en venda a Llagostera

Publicat per

Es ven local comercial de planta baixa de 163,38 metres quadrats situat al Carrer Cantallops de Llagostera. El local també disposa d’un pati exterior cobert de 232,50 metres quadrats i s’hi pot practicar una àmplia activitat comercial.

 El local disposa de: serveis, 2 lavabos (un d’oficina i un altre de taller amb dutxes incorporades), despatx i un petit altell. Així mateix, també té instal·lació elèctrica, aigua, instal·lació d’aire comprimit  i una porta d’entrada elèctrica basculant que permet entrar furgonetes i cotxes de feina.

 La venda és de particular a particular sense opció a lloguer. El preu és de 180.000 euros. Per més informació podeu visitar el web: www.localenvenda.com o bé contactar amb els telèfons  687 52 51 10 - 972 80 56 22

 

 

Dimecres, 31 Juliol 2013 07:41

Filosofia ‘Gavarres', criteris d'Esade

Publicat per

El periodista llagosterenc Joan Ventura, dedica la seva columna publicada a El PuntAvui al projecte Carbó de l'Ardenya i les Gavarres, que es va donar a conèixer en societat durant la celebració de la Fira del Batre aquest passat diumenge. Podeu llegir l’article des d’aquí

Divendres, 26 Juliol 2013 11:49

Segona gran subhasta d'art a Llagostera

Publicat per

Llagostera acollirà el proper 15 d’agost la segona gran subhasta de pintura, objectes i mobles. L’objectiu d’aquesta edició és consolidar-se com a subhasta de prestigi ja que el municipi té una situació geogràfica privilegiada i a més es pretén acostar l’art a Llagostera.

En pintura destaquen obres de Ramon Casas, Cuixart, Vayreda, Josep Maria Solar, Salvador Barrera, Iban Navarro i Josep Sarquella. Mentre que en obra gràfica, hi trobem prestigiosos noms com Miró, Dalí, Picasso, Cuixart i Mir.

A partir del proper 5 d’agost i fins el dia 14,d’11 a 14 h i de 18 a 21:30 h es podran visitar tots els articles que es subhastaran. Aquest any els interessats trobaran articles amb preus de sortida assequibles o d’altres com una vaixella de Cartier de 4000 euros de preu de sortida.

Divendres, 26 Juliol 2013 09:46

Presenten a Llagostera el documental sobre Sebastià Salellas

Publicat per

Aquest dijous 25 de juliol, unes vint-i-cinc persones han gaudit de la projecció sobre l’activista i advocat gironí Sebastià Salellas, més conegut com a Tità, i també sobre una generació d’activistes i l’esquerra catalana des de la Transició fins a l’actualitat. En el documental diverses personalitats des dels seus fills o la seva germana fins a l'actual consellera d'educació passant per exemple per en Quim Nadal o en Josep Maria Terricabras expliquen vivències compartides amb en Sebastià.

Després del documental diverses persones del públic han explicat vivències pròpies amb ell.

Dijous, 25 Juliol 2013 21:49

Minut de silenci davant l'Ajuntament

Publicat per

Aquest dijous al migdia s’ha fet un minut de silenci davant l’Ajuntament de Llagostera per expressar la solidaritat i unir-se al dol pel tràgic accident ferroviari de Santiago de Compostela. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha fet arribar un missatge de condol a l’alcalde de Santiago, Ángel Currás Fernández.