ELPOLLTV

Dij18042024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 23 Juliol 2013 07:18

Campanya gastronòmica de la Cuina del Batre

Publicat per

Amanida del segar i batre, espaguetis de blat i sèpia amb salsa de pop, milfulls de cogombre i iogurt, cua de bou a la cassola amb rovellons, peix del dia a la brasa de carbó, rap al forn amb picada, muselina suau i patates panadera o amanida de pernil d’ànec amb parmesà són alguns dels plats que configuren els menús de la Cuina del Batre organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants del municipi.

La campanya ha començat aquest cap de setmana on hi participen 7 restaurants de Llagostera: Els Tinars, Ca la Maria, Can Cassoles, Cal Degollat, El Carril, Panedes i Ca l’Artau i s’allargarà fins el diumenge 28 de juliol, dia de la Fira del Batre que enguany arriba a la seva sisena edició. Els preus dels menús oscil·len entre els 22 i els 80 euros.

Podeu consultar el programa i menús de la campanya des de www.visitallagostera.com

Dimarts, 23 Juliol 2013 00:00

Pizzes fetes al poble, per la gent del poble

Publicat per

Vols sopar de forma econòmica i bona? La pizzeria La Lluna t’ho posa fàcil! Tan si prefereixes quedar-te a casa i gaudir d’una bona pizza com si vols anar a menjar al local, la pizzeria La Lluna t’ofereix totes les pizzes grans a 8 euros, les pizzes petites a 6 i les tapes a 4,50.  Per més informació i comandes podeu trucar al telèfon 972 80 55 66 o passar pel número 26 del Carrer Fivaller. 

Dilluns, 22 Juliol 2013 09:58

Presentació de 'Guanyarem'

Publicat per

El proper dijous 25 de juliol, el Local Social acollirà la presentació i projecció de ‘Guanyarem’. Un documental sobre el pensament i la trajectòria de l’activista i advocat gironí Sebastià Salellas (1948-2008), i alhora, sobre tota una generació d’activistes i l’esquerra catalana des de la Transició fins a l’actualitat.

A més, el director del documental Lluc Salellas serà present a la projecció.

L’acte començarà a les 20:30 h i està organitzat per Llagostera Solidària, l’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera i Joves per la Terra.

La popular Caminada a la Llum de Lluna ha arribat enguany a la seva XIX edició. Tot i la pluja 152 persones han participat a la sortida nocturna organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí que ha acabat a les 12 de la nit amb un bany a la piscina municipal.

Divendres, 19 Juliol 2013 09:11

Llagostera: porta d'entrada a la Costa Brava

Publicat per

Llagostera vol aprofitar la seva situació geogràfica per situar-se com a porta d’entrada a la Costa Brava i posicionar-se com a complement a l’oferta turística dels municipis veïns.  La gastronomia, l’entorn natural, el patrimoni arquitectònic i les fires i festes són els 4 pilars sobre els quals es sustenta l’oferta turística de Llagostera. 

 

Dijous, 18 Juliol 2013 19:15

Cavall de Mar obre una galeria d’art a Platja d’Aro

Publicat per

El Centre d’Equitació Cavall de Mar engega un nou projecte. Es tracta d’una galeria d’art que s’inaugura aquest proper divendres 19 de juliol a Platja d’Aro.

El local està destinat a exposicions on els visitants podran gaudir de la pintura i es troba ubicat davant la Policia Local de Platja d'Aro. L’acte d’obertura de la galeria que porta per nom “l’art d’escollir”, tindrà lloc demà a les 20 h al mateix recinte on s’exposaran els diversos quadres.

Les càmeres de elpolltv.cat cobriran l’acte i posteriorment es podrà visualitzar un vídeo-resum de la jornada.

Avui dijous 18 de juliol, es durà a terme la presentació dels recursos turístics de Llagostera i del material i actuacions que s’han posat en funcionament al municipi. L’acte tindrà lloc a les 11:30 h a la seu del Centre de Visitants del Gironès, a Sarrià de Ter. Durant la presentació, intervindran Joaquim Roca i Ventura, Conseller comarcal de Turisme del Consell comarcal del Gironès; Ramon Soler, regidor de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera; Ramon Ramos, Director del Patronat de Turisme Costa Brava- Girona i Fermí Santamaria, Alcalde de Llagostera.

Les càmeres de elpolltv.cat seran presents a l’acte, fet que us permetrà visualitzar un vídeo-resum de la ponència.

El Grup Excursionista Bell Matí organitza una estada d’estiu a la Vall d’Aran. Els campaments es duran a terme del 10 al 17 d’agost i l’estada es farà al Càmping Espalias de Bossòst. Cada dia es faran sortides a l’alta muntanya de la zona (Forcanada, Mulleres, Vallé d’Ôo...). El preu és de 235 euros i si algú vol assistir-hi dies puntuals el preu per dia és de 30 euros. El preu inclou el viatge, l’estada, la manutenció, el material logístic i de muntanya comunitari. 

Per participar a l’estada és obligatòria la llicència federativa modalitat C. En cas de no tenir-la és obligatori contractar-ne una de temporal per als dies dels campaments, que costa 20 euros. 

La data límit d’inscripció és el dilluns 5 d’agost. Per més informació podeu consultar el cartell adjunt més avall o a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 972 83 12 89. 

 

Dilluns, 15 Juliol 2013 16:13

El G.E. Bell-Matí organitza la travessa Ulldeter-Núria

Publicat per

Aquest diumenge el Bell-Matí ha organitzat la clàssica travessa Ulldeter-Núria. Les més de 30 persones que anaven caminant s’han desplaçat amb autobús fins a Ulldeter i la resta d’acompanyants han seguit amb el bus fins a Queralbs per agafar el Cremallera que els ha dut a Núria. La gent que ha anat caminant ha pujat fins el Coll de la Marrana, on han esmorzat. En aquest punt, el grup excursionista que anava a peu, s’ha separat en dos: un grup ha anat pel camí més habitual passant per Coll de Tirapits i Coll de Carançà, mentre que els altres han passat per Coma de Vaca i camí dels Enginyers. Des de Núria els participants que han gaudit de la sortida, han baixat fins a Queralbs on els esperava l’autobús per tornar-los a Llagostera.

La piscina municipal de Llagostera es sumarà, el proper 14 de juliol, a la banyada per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple, igualment com 630 piscines d’arreu de Catalunya.

Aquesta malaltia interromp les ordres que el sistema nerviós envia al cervell. Com que de moment no té cura, el programa intenta recaptar fons per futures investigacions. Els assistents a la piscina podran fer aportacions voluntàries en una guardiola; adquirir material del Mulla’t com ara samarretes, tovalloles i tasses, entre d’altres i també nedar en solidaritat amb les persones que conviuen amb la malaltia. 

Tots els participants rebran un diploma acreditatiu.