ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dimarts, 18 Juny 2019 08:34

27è Festival de Patinatge

Publicat per
El Club Patinatge Llagostera celebra aquest divendres 21 de juny el 27è Festival de Patinatge. El Festival tindrà lloc a les 20 h al Pavelló d’Esports Josep Mir. Hi haurà servei de bar.
El passat divendres 14 de juny, una petita representació del Club Bàsquet Llagostera va estar present a la cerimònia d’entrega de trofeus de la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol que se celebra anualment a Llambilles. El CBLL va estar guardonat amb dues distincions, com a campions provincials de la categoria de Sots21 Masculí -equip que també ha quedat subcampió de Catalunya- i com a campions de lliga Mini Masculí Nivell B.

Sens dubte un premi merescut per dos equips que han posat la cirereta al pastís d’una molt bona temporada del Club Bàsquet Llagostera, que també ha registrat bones actuacions amb altres equips, com una novena posició provincial del PreInfantil Masculí i una desena del PreMini Masculí A, a més dels bons papers fets per equips com el Cadet Masculí, el PreInfantil Femení o el mateix Sènior Masculí.

El Club Taekwondo Llagostera ha tancat la temporada 2018/2019 de la millor manera possible. El passat cap de setmana diversos esportistes del club van participar a la XVII Copa Andorra 2019 en les categories Infantil i Cadet. Jan Vilella va aconseguir la primera posició, Denis Stamate i Denissa Alexandra, la segona ,Jan Teixidor la tercera i Ivan Arjona la quarta.
La Unió Esportiva Llagostera, Oriol Alsina, Isabel Tarragó i Miquel Orobitg han rebut aquest dijous al vespre un reconeixement per part de l’Ajuntament de Llagostera, per la seva trajectòria esportiva i èxits assolits. L’alcalde en funcions, Fermí Santamaria, acompanyat del regidor d’Esports, també en funcions, Jesús Malagón els hi ha lliurat una placa. Santamaria ha destacat els èxits assolits per la Unió Esportiva Llagostera que han dut el nom del municipi arreu del país. En aquest mateix sentit ha felicitat al tirador paralímpic Miquel Orobitg.

L’acte ha tingut lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Divendres, 07 Juny 2019 10:42

Campionat de Catalunya de Bàsquet Sots21 a Llagostera

Publicat per
El Pavelló Municipal d'Esports Josep Mir de Llagostera acollirà aquest de setmana el Campionat de Catalunya de Bàsquet categoria Sots21 Nivell A1 on hi participa l’equip del Club Bàsquet Llagostera. Els partits es disputaran dissabte a les 17 h i a les 19 h i diumenge a les 10 i a les 12 h.
Dissabte, 01 Juny 2019 22:39

El Llagostera torna a segona B

Publicat per
El Llagostera torna a fer-la grossa pujant a segona B després d’empatar 1-1 al camp del Portugalete i fer bo el resultat del partit d'anada (2-0).

L'equip d'Oriol Alsina torna així a fer història i jugarà la propera temporada a la categoria de bronze del futbol professional.

Un centenar d'aficionats han viatjat fins al País Basc en autobús.

La llagosterenca Paula Serrat ha participat aquest cap de setmana al VIII Open Europeu de Taekwondo de Karlovac (Croàcia) on ha aconseguit la primera classificació en la categoria 59-63 kg junior. La jove promesa del Taekwondo català hi ha participat convocada per la Federació Catalana Arts Marcial (FAMC).
Dilluns, 27 Maig 2019 21:40

Primera edició del Torneig Costa Brava Football

Publicat per
La UE Llagostera organitza aquest proper cap de setmana a Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge la primera edició del Torneig Costa Brava Football.

Es tracta d’una competició de futbol base de primer nivell per a les categories de benjamins i alevins que comptarà amb un total de 32 participants en cadascuna d’elles i amb la presència d’equips com el FC Barcelona i el Girona FC, així com amb altres referents del futbol formatiu català com el CF Damm, la UE Cornellà i el CF Reus. El Levante també serà present en el torneig que celebrarà de manera simultània a Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge la primera fase dissabte i a Llagostera i Santa Cristina d’Aro la fase final i de consolació diumenge.

L’actualitat del I Torneig Costa Brava Football es podrà seguir a través de les xarxes oficials de la competició, Twitter (@BravaFootball) i Instagram (també @BravaFootball), així com per les xarxes oficials de la UE Llagostera.

Diumenge, 26 Maig 2019 06:21

El Llagostera encarrila l’ascens a segona B

Publicat per

El Llagostera no ha fallat i ha guanyat el Portugalete per 2 a 0 en el partit d’anada de l’eliminatòria per pujar a segona B. Crespo i Aimar han estat els autors dels dos gols marcats en el primer temps. Un bon resulat pels homes d’Oriol Alsina, que dissabte visitaran el camp del Portugalete per intentar sentenciar l’ascens a la categoria de plata del futbol professional.

El Llagostera es va sentir acompanyat en tot moment per l’afició que va omplir el camp municipal. La mala notícia va ser la lesió de Pitu. Avui es coneixerà l’abast de la lesió.

L’equip de veterans del Llagostera Club Handbol s’enfrontarà el proper diumenge 26 de maig al Club Handbol Matadera. El partit de tornada de quarts de final de la Lliga Catalana Màsters, tindrà lloc a les 12:30 h al pavelló Josep Mir de Llagostera.

Des del Club s’ha fet una crida per assistir al pavelló i animar l’equip.