ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

El Llagostera s’ha assegurat aquest cap de setmana disputar el play-off d’ascens a Segona B. L’equip d'Oriol Alsina va aconseguir-ho ahir empatant a 1 amb el Granollers, després d’un brillant temporada que els manté líders del grup en la classificació.
Dimecres, 27 Març 2019 17:30

Tot a punt per a una nova edició del MIC

Publicat per

Un total de 35 municipis, entre ells Llagostera, acolliran partits de la 19a edició del MICFootball que tindrà lloc del 17 al 21 d'abril amb la participació de 364 equips, procedents de 44 països dels 5 continents. Per fomentar la competitivitat dels equips i continuant la dinàmica dels anys anteriors, se seguiran desdoblant categories i aquest cop la juvenil es dividirà en jugadors de primer i de segon any, per un costat, i de tercer any, per l'altre -aquest fet ja succeïa en cadets i en infantils. En total, hi haurà nou categories, des de U12 fins a U19 en masculí i femení de futbol -11, i U12 masculí de futbol-7.

L'acte ha comptat amb la presència d'Àlex Granell, jugador del Girona Futbol Club, i de Laia Palau, jugadora de bàsquet de l'Spar Citylift Girona.

Per a més informació podeu consultar el web www.micfootball.com

El grup xou petit del Club Patinatge Llagostera, ha aconseguit la tercera classificació del IV Trofeu Ciutat d’Alcoi celebrat aquest dissabte. Les patinadores del Club Llagosterenc han entusiasmat al jurat i al públic assistent amb la coreografia ‘Llueix-me’.
El Club Cavall de Mar de Llagostera va estar present a la V Gala de Reconeixement a les Joves Promeses de l’Esport Gironí, organitzada pels Serveis Territorials de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya. Prop de 140 esportistes de 29 modalitats esportives d’entre 14 i 18 anys de les comarques gironines van rebre el reconeixement pels èxits esportius assolits l’any 2018. Concretament, es va homenatjar els esportistes que van guanyar el Campionat de Catalunya o que van pujar al podi als Campionats d’Espanya o a competicions internacionals. Entre aquests esportistes, hi va haver 10 genets de diferents disciplines eqüestres. L’equip Cavall de Mar va tenir dos representants entre els guardonats: Guillem Ferrer, que va ser segon classificat al Campionat d’Espanya de Joves Genets i segon classificat per equips a la mateixa competició, i Gemma Miquel, Campiona de Catalunya en Categoria Menors Una Estrella, tots dos en la disciplina de TREC.

Aquest és el cinquè any que els serveis d’Esports a Girona organitza aquests reconeixements, i els genets de Cavall de Mar hi han estat presents des del principi. La gala es va celebrar a l’Auditori de Girona el dimarts 19 de març i va comptar amb la presència del director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig; del representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas, i del 5è tinent d'alcalde de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas.

Dimecres, 20 Març 2019 07:04

Paula Serrat la nova promesa del Taekwondo

Publicat per

La llagosterenca Paula Serrat segueix recollint premis i reconeixements per la seva brillant trajectòria esportiva en el Taekwondo. Aquest dimarts ho ha fet a la 5a edició dels Reconeixements a les Joves Promeses de l'Esport Gironí, que organitza la delegació territorial de l’Esport a Girona, on s’ha reconegut als joves de 14 a 18 anys que la temporada anterior han guanyat campionats de Catalunya, d'Espanya o del món.

Paula Serrat entrena des de fa 9 anys, al Club Taekwondo Llagostera i actualment és Campiona de Catalunya.
Divendres, 01 Març 2019 06:41

El MIC escalfa motors

Publicat per
Per Setmana Santa el MICFootball arribarà a la 19a edició i el MICBasketball a la 3a. El MICFootball, que l’any passat va batre el rècord amb més de 900 partits jugats i 372 equips participants, de 42 països dels 5 continents, se celebrarà del 16 al 21 d’abril. Un any més Llagostera serà una de les seus del torneig internacional. Ahir va tenir lloc a la Diputació de Girona la presentació i la signatura d’una declaració d’intencions per garantir que els torneigs MIC – Mediterranean International Cup de futbol base i de bàsquet base continuïn celebrant-se a les comarques gironines durant quatre anys més, fins al 2023.
Els participants podien escollir entre 4 recorreguts: 42km des de Girona, 30km des de Cassà de la Selva, 21km des de Llagostera i 10km des de Santa Cristina d’Aro.

514 corredors ho han fet des de Llagostera. Aquest ha estat el moment de la sortida.

Podeu consultar les classificacions des de www.maratonviasverdes.com

Dissabte, 16 Febrer 2019 08:49

Setena edició de la Marató de les Vies Verdes

Publicat per

Aquest proper diumenge 17 de febrer, tindrà lloc una nova edició de la Marató de les Vies Verdes recorrent el traçat del Carrilet, des de Girona fins a Platja d’Aro. Els participants poden escollir entre 4 recorreguts: 42km des de Girona, 30km des de Cassà de la Selva, 21km des de Llagostera i 10km des de Santa Cristina d’Aro.

La sortida tindrà lloc de forma simultània a les 9 del matí des de les 4 poblacions. 

El pavelló Olímpic de Reus serà l'escenari aquest cap de setmana del campionat de Catalunya de grups de xou. Entre els participants hi ha 12 clubs gironins, entre ells el Club Patinatge Llagostera amb la coreografia “Llueix-me” del Grup Xou Petit.

El passat passat mes de gener, el club llagosterenc, es va classificar per poder participar-hi, aconseguint la tercera posició al Campionat Territorial de Girona, celebrat a Fontajau.

Dissabte, 02 Febrer 2019 08:02

Trobada d’escoles de bàsquet a Llagostera

Publicat per
El passat dissabte 26 el Club Bàsquet Llagostera va celebrar, la Trobada d’Escoles de Bàsquet al Pavelló Municipal Josep Mir. A la cita no hi va faltar ni el bon ambient festiu ni la il•lusió d’uns nens i nenes que comencen a fer els seus primers partits de bàsquet, sense caràcter competitiu. Hi van particpar els equips dos equips premini llagosterencs, el Club Bàsquet Vilafant, el FEDAC Salt, el Celrà i el PreMini del Nou Caulès de Vidreres.