ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Diumenge, 08 Gener 2017 19:20

El llagosterenc Santi Navarro abandona el Dakar

Publicat per
El pilot llagosterenc Santi Navarro i el seu copilot Oriol Vidal, s’han vist obligats a abandonar la seva participació al Rally Dakar. Els gironins de l’equip Yamaha Trivimon, han dit adéu per culpa d’uns problemes mecànics en els seu buggy, que tot i poder resoldre, no van tenir temps d’arribar a la sortida de la quarta etapa.Navarro i Vidal participaven per primera vegada en el Rally més dur del món amb un Buggi Yamaha que duia un adhesiu molt especial, en record i homenatge a l’Eduard Carreras.
Dijous, 22 Desembre 2016 10:02

Nou podi de la llagosterenca Clara López Tintiñà

Publicat per
Clara López Tintiñà s’ha proclamat sots campiona provincial després d’aconseguir la segona posició al 28è Cros de Vidreres en la categoria infantil femení del campionat Gironí . En un circuit de terra, amb molta herba, corbes molt tancades i una distància de 1.760 metres, l’atleta de Llagostera va fer com sempre una fantàstica sortida i es va col·locar en segona posició, lloc que va saber mantenir fins a l’arribada tot i la proximitat de dues corredores que tenia a just al darrera. Tintiñà, amb un temps de 6 minuts i 22 segons va assolir el seu millor resultat d’aquesta temporada, només superada per l’atleta del GEiEG Gemma Frigola amb un temps de 6 minuts i 10 segons. Altres resultats destacats van ser la cinquena posició de Ruben Martínez en categoria Pre Benjamí, la novena i tretzena posició de Robert Joanola i Nil Mas, respectivament en categoria Benjamí.
Dimecres, 14 Desembre 2016 16:34

Neix un nou club de futbol a Llagostera

Publicat per
Futbol Base Llagostera. Aquest és el nom escollit i donat d’alta al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya, pel nou club de futbol llagosterenc. Segons els seus promotors, “el club neix de la inquietud d'un grup de pares que considera que l’actual Unió Esportiva Llagostera ha deixat de ser un club de poble per passar a ser una empresa”. El president de l’entitat, Josep Aliu, ha explicat que “l’objectiu principal del club, és que tots els nens del poble que ho vulguin, independentment del seu nivell i qualitat esportiva, puguin jugar a futbol a Llagostera”. Aliu, ha explicat també, que “en cap cas pretenen competir ni fer la guerra contra ningú”. Des de la nova entitat s’ha començat a treballar per poder estrenar-se com a club la propera temporada amb equips a totes les categories possibles, especialment Escoleta i Juvenil. Pel que fa a la compaginació amb la Unió Esportiva Llagostera, els responsables del nou club entenen que tenen els mateixos drets per poder utilitzar el camp i “per tant tindrem que repartir-nos els dies”. Podeu seguir l’actualitat del nou club des de Twitter @basellagostera
Dilluns, 12 Desembre 2016 12:09

Nou podi per a la llagosterenca Clara López Tintiñà

Publicat per
L’atleta Clara López Tintiñá, ha pujat de nou al podi. En aquesta ocasió, la llagosterenca ha quedat en tercera posició amb un temps de 5’ 36”, en el recorregut de 1.510 m del 15è Cros de Banyoles, celebrat aquest cap de setmana al Parc de la Draga de capital del Pla de l’Estany. Titinyà ha estat superada per l’atleta del C.A. Igualada Carla Bisbal i de Gemma Frigola del GEiEG. Cal destacar també la quarta posició aconseguida pel corredor Ruben Martínez Real, atleta prebenjamí de Llagostera en el recorregut de 550 m amb un tems de 2’ 10” on hi han participat un total total de 45 atletes.
Dimecres, 23 Novembre 2016 12:27

Darrers dies per inscriure's a les 12 hores de futbol sala

Publicat per

El proper dimecres 30 de novembre finalitza el període d’inscripcions dels equips que vulguin participar a les 12 hores de futbol sala. El torneig es disputarà el proper 18 de desembre de 9 del matí a 9 del vespre a les instal·lacions de pavelló Josep Mir. Per a més informació podeu consultar la informació publicada al web de l’Ajuntament de Llagostera, accessible des d'aquí.

Dimarts, 08 Novembre 2016 20:53

12 hores de futbol sala

Publicat per

El Patronat Municipal d’Esports ha organitzat 12 hores de futbol sala. El torneig està previst pel proper 18 de desembre de 9 del matí a 9 del vespre a les instal·lacions de pavelló Josep Mir. Els equips que vulguin participar-hi hauran de formalitzar la corresponent inscripció del 21 al 30 de novembre seguint les indicacions disponibles al cartell adjunt a continuació. Durant tot el dia hi haurà servei de bar.


La llagosterenca Clara López Tintiñà, ha pujat al podi en la categoria infantil femení, del 43è Cros de Santa Coloma de Farners, celebrat aquest diumenge, al Circuit dels Saioners. Amb un temps de 4’04” en el recorregut de 1.220 metres, la corredora de Llagostera ha quedat en tercera posició, on hi han participat un total de 33 corredors.
Llagostera ha culminat els actes de celebració del vint-i-cinquè aniversari del Pavelló Municipal d’Esports amb un partit de pretemporada de l’ACB, entre el Divina Seguros Joventut i l’ICL Manresa.
Les entrades per assistir al partit de commemoració dels 25 anys del pavelló Josep Mir de Llagostera, s’han esgotat, segons ha informat el Patronat Municipal d’Esports. En només dos dies les 500 invitacions gratuïtes s’han repartit entre els llagosterencs que les han sol·licitat. El partit es disputarà aquest divendres 9 de setembre entre el Divina Seguros Joventut i l’ICL Manresa, on hi juguen els llagosterencs Albert Sàbat i Guillem Jou. El partit començarà a les 20:30 h i l’accés al pavelló es podrà fer a partir de les 19:30 h.


Dimecres, 31 Agost 2016 20:39

El Club de Bàsquet Llagostera escalfa motors

Publicat per

El bàsquet de Llagostera comença la temporada el divendres 2 de setembre amb diverses rondes d’entrenaments per edats.

Els nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2008 entrenaran de 17.45h a 18.45h.

Els nens nascuts el 2004 o 2003 entrenaran de 18.45h a 20h.

Les nenes nascudes el 2004 o 2003 entrenaran de 20h a 21h.

Les inscripcions s’obriran el dia 5. Per a inscriure’s podeu acudir al 2n despatx del primer pis del pavelló els dimarts o els dijous de 20h a 21.30h.