ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

El Llagostera es va tornar a enfrontar ahir a un Albacete més crescut que fou capaç de vèncer a l’equip per un gol de penal dubtós.
Els d’Oriol Alzina varen jugar els últims minuts de partit amb el porter René lesionat ja que havien exhaurit la possibilitat de canvis.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera

Ahir al vespre es varen disputar la majoria de partits classificatoris de la segona ronda de la Copa del Rei. El Llagostera es va enfrontar a partit únic contra l’Albacete al Municipal de Palamós – Costa Brava.

El partit fou molt igualat i tot i que els locals varen començar guanyant per un gol de Mosquito, l’Albacete va igualar el marcador forçant la pròrroga. Finalment Benja va marcar el gol de la victòria al minut 103.

El Club Bàsquet Llagostera ho té tot a punt per a començar la nova temporada. El període d’inscripció serà els dies 9, 16 i 18 de setembre, de les 19:30 a les 21:30 h, a les oficines situades al Pavelló Municipal d’Esports, Josep Mir. El full d’inscripció i les instruccions per fer el pagament les trobareu al Pavelló a partir de dilluns dia 31 i des d'aquí.

El llagosterenc Jordi Falgueras de Bike Area Llagostera, ha pujat al podi de la segona edició de les quatre hores de resistència BTT Cervià de Ter. Ho ha fet com a segon classificat darrera d’Albert Cot (Orko Bikes), en una cursa on hi ha participat 150 corredors.

Albert Sàbat ha tancat el fitxatge amb el FIATC Joventut per dues temporades. El base ve de jugar dues temporades amb L’Autocid Burgos de la lliga LEB or.

Amb unes estadístiques pròximes al 40% en tirs de tres i una molt bona capacitat ofensiva el base llagosterenc ha jugat a la lliga ACB amb el Casademont Girona, ha passat pel Tenerife Baloncesto, Gestibérica de Vigo, Akasvayu Vic, CB Sant Josep, CB Canarias y Lucentum Alicante.

Des del Poll TV desitjem molta sort en la nova etapa que comença amb el FIATC Joventut.

Dijous, 06 Agost 2015 07:58

El Club Handbol de Riudellots busca jugadores

Publicat per

El Club Handbol de Riudellots de la Selva busca noies de més de 6 anys del municipi i pobles dels voltants, entre ells Llagostera, per formar part de l’equip. Per a més informació podeu contactar amb Carles Pedrola al 628523348 o bé visitar https://sites.google.com/site/handbolriudellots.

Dimarts, 28 Juliol 2015 09:21

Alsina entrenarà el Llagostera

Publicat per

Segons publica en l'edició d'avui el diari El Punt Avui, Oriol Alsina serà l'entrenador de la U.E Llagostera. Alsina ha aprovat el tercer nivell d'entrenador i té tota la documentació a punt per poder exercir al capdavant de l'equip la propera temporada .

Podeu llegir la noticia aquí.

Casas, barcelonista des de ben petit, forma part de l’equip que es presenta amb en Joan Laporta com a cap de llista per les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona del proper dissabte 18 de juliol.
En Joaquim, jugador del Llagostera dels 6 als 20 anys, és actualment conseller delegat de Nàutica Casas, S.A. Quan va rebre l’oferiment de participar en aquest procés, no va dubtar ni un moment en acceptar-ho, doncs per un barcelonista com ell és un honor.
Des del Poll TV hem parlat amb en Joaquim i li hem demanat que es “mullés” i fes una petita predicció del resultat. La seva opinió és la següent:
Laporta 35%
Bartomeu 30%
Benedito 22%
Freixa 13%


Dissabte va tenir lloc al Pavelló Municipal d'Esports de Llagostera el XXIII Festival Provincial de Patinatge Artístic de Llagostera.

Com cada any, els diferents grups del club van fer gaudir el públic amb les seves actuacions.A part dels grups locals, els grups de l'Athletic Silenc i del Foment Deportiu Cassanenc també van participar en el festival com a convidats.

Un cop acabades les actuacions i després de la sempre espectacular marxa, coreografia on participen tots els patinadors del club, Eva Estanyol, coordinadora i entrenadora del club durant els últims 24 anys, va rebre un sentit i emotiu homenatge de comiat.

Diumenge, 07 Juny 2015 20:31

Última victòria del Llagostera

Publicat per

El Llagostera ha consolidat aquest any el seu ascens a Segona A. Després d’acariciar el play-off d’ascens a primera, el Llagostera ha acabat la temporada amb una merescudíssima novena posició. Amb una segona volta completament brillant, l’equip ha aconseguit mantenir-se en la zona alta de la taula classificatòria.

Avui, en un partit on cap equip es jugava res, el Llagostera ha guanyat per 2 a 4 al camp del Real Valladolid.

Des del Poll TV felicitem a tot l’equip per la temporada feta i esperem que segueixin així el proper any!