ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

El Club BTT Llagostera ha celebrat un sopar a l'Ermita de Sant Grau per agrair la col·laboració de tota la gent que ha fet possible que La Salamandra d'enguany tornés a ser un èxit de participació i rebés valoracions molt positives dels participants. En total, hi han assistit una cinquantena de col·laboradors.

En un comunicat, des del club BTT Llagostera s'ha volgut reconèixer "la gran tasca que duen a terme tot aquest magnífic grup de gent i que ajuden a tirar endavant la marxa. Amb els records d'aquest any encara presents, ja estem treballant en l'edició de l'any que ve que serà molt especial, ja que el Club compleix 30 anys i esperem tornar a ser un referent del calendari de marxes de BTT".


Dilluns, 21 Novembre 2022 08:00

V Torneig de Futbol Sala

Publicat per
El proper diumenge 18 de desembre tindrà lloc el V Torneig de 12 h de Futbol Sala al Pavelló d’Esports Josep Mir, organitzat pel Club Futbol Base Llagostera. Els equips han d’estar formats com a mínim per 8 jugadors i cal ser major de 16 anys. Hi haurà 600 euros amb premis que es repartiran els 3 primers classificats.

Les inscripcions es poden fer fins al 9 de desembre.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

El Club Bàsquet Llagostera presentarà aquest diumenge els equips de la temporada 2022-2023. L’acte tindrà lloc a les 11h a pavelló d’esports Josep Mir. Durant la presentació hi ha previst fer un homenatge al llagosterenc Albert Sàbat que recentment ha penjat les bambes del bàsquet professional per passar a formar part de l’equip tècnic Bàsquet Girona.
La Federació Catalana d’Hípica ha fet un reconeixement als esportistes catalans que han aconseguit medalles al Campionat de Catalunya i Campionats d’Espanya 2021 de les seves disciplines.

Aprofitant la celebració del CSIO BARCELONA 2022, que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Real Club de Polo de Barcelona, s’han lliurat els reconeixents, “Filet d’Or” de la FCH, a diversos genets del país, entre ells a 11 de l’equip de Cavall de Mar de Llagostera. Els guardonats llagosterencs són: Meritxell Bona Navas, Guillem Ferrer Bellvehí, Montse Grabulosa Quer, Gemma Miquel Caballero, Abril Noguera Planella, Clara Noguera Sala, Lia Ortega Molina, Maria Sala Giraut, Sofia Ors Moya, Martí Coll Teixidor i Ona Vilalta Cubarsí.

Dimarts, 30 Agost 2022 14:25

Vols patinar amb el Club Patinatge Llagostera?

Publicat per

Si tens ganes de patinar el Club Patinatge Llagostera t’ho posa fàcil.

Avui, 30 d'agost de 18.30 a 20h i els dies 1, 6 i 8 de setembre de 17.30 a 19h t'ofereix la possibilitat de provar si t'agrada, al Pavelló Municipal. Les inscripcions estan obertes fins al 9 de setembre. Per a més informació podeu enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé al Facebook o Instagram del club.

La marxa popular de BTT La Salamandra, organitzada pel Club BTT Llagostera, va tornar a reunir un gran nombre de participants per viure una bonica jornada de ciclisme de muntanya. Un total de 446 ciclistes de totes les edats, ja que enguany s’estrenava La Salamandra Kids pensada per a la mainada, van poder gaudir dels camins i els corriols que l’organització els havia proposat. Com en la darrera edició, la jornada va transcórrer amb un ambient molt esportiu i molts dels participants han fet arribar al Club BTT Llagostera una valoració molt positiva de la marxa. Tot i que les classificacions queden en un segon pla, ja que es tracta d’una marxa no competitiva, els guanyadors van ser Guillem Cassú (Buff-Megamo Team) i Alba Solés (Edibikes Figueres). De la marxa curta, van vèncer Pol Creus i Lotte Bockstaele. L’entitat llagosterenca, que l’any que ve celebrarà els seus 30 anys de la seva fundació, ha volgut agrair als col·laboradors i persones voluntàries que han donat un cop de mà i han ajudat a tirar endavant la marxa.
Divendres, 19 Agost 2022 08:04

El Club Base Llagostera comença la pretemporada

Publicat per
El CF Base Llagostera escalfa motors per iniciar la temporada 2022-2023. El primer equip ha començat aquesta setmana els entrenaments i aquest cap de setmana es disputaran dos partits amistosos. El primer partit serà dissabte a les 18h al camp municipal, entre el Base Llagostera i el Sauleda i el segon serà diumenge, també a les 18h, a Celrà.

El CF Base Llagostera presentarà els equips de la temporada 2022 -23, aquest dijous 30 de juny a les 20.00h, al Teatre Casino Llagosterenc. L'acte és obert a tothom.

Diumenge, 26 Juny 2022 07:22

Campiones al Trofeu Internacional de xous

Publicat per
Les patinadores del grup xou petit han queden primeres al Trofeu Internacional de xous celebrat a ciutat francesa de Reims aquest cap de setmana. Una meritòria victòria per posar punt i final a una gran temporada del Clup Patinatge Llagostera.

Des del club llagosterenc s’ha fet un agraïment a la col·laboració de tots els col·laboradors que han fet possible la seva participació en aquest trofeu.

Dimarts, 21 Juny 2022 07:52

Una cinquantena de participants a la Trail Kids

Publicat per
Ni el Sol i les altes temperatures d’aquest cap de setmana van impedir celebrar la Trail Kids en família organitzada per l’Escoleta Trail Running amb el suport del Bell-Matí i de l’Ajuntament de Llagostera.

El bosc de la Torre va ser l’escenari escollit per on van transcórrer els diversos traçats de la cursa. L’alcalde, Antoni Navarro i la regidora d’Esports, Silvia Fà, van assistir al lliurament de premis, que va tenir lloc al Parc de la Torre. Com a novetat es va incloure una cursa pensada per fer-la amb tota la família.