ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols el campionat territorial Júnior i Sènior de patinatge artístic. Raquel Gómez del Club Patinatge Llagostera ha quedat primera classificada a la categoria Sènior. La propera cita per a aquesta patinadora del club llagosterenc serà els dies 21 i 22 de juny, a la Seu d'Urgell on competirà al Campionat de Catalunya Sènior.

El Llagostera haurà de tornar-ho a intentar a la segona ronda després de perdre per un gol a 0 amb el Racing de Santander. Un gol marcat en pròpia porteria per Marc Sellarés a les acaballes del partit ha impedit que el Llagostera pugés directament a Segona A.

No obstant, els d'Oriol Alsina han fet un bon paper a Santander on el gol de la derrota ha arribat a només 2 minuts del final.

Diumenge, 18 Maig 2014 18:10

El Llagostera empata a zero amb el Racing

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha empatat (0-0) contra el Racing de Santander avui al Municipal al primer partit del play-off d'ascens a la Lliga Adelante. L'eliminatòria es decidirà a Santander. Podeu llegir la crònica del partit des del web de la U.E Llagostera.

Diumenge, 18 Maig 2014 08:23

El grup xou juvenil guanya el Campionat de Catalunya

Publicat per

Ahir dissabte, dia 17 de maig, es va celebrar a Cerdanyola del Vallès la competició de la Copa Catalana de Grups Xou de patinatge artístic, on l’equip llagosterenc participant va guanyar.
El grup MIMS del Club de Patinatge Llagostera va obtenir la millor puntuació i va quedar classificat en primer lloc, a la categoria de "show juvenil".
En la mateixa categoria hi competien un total de sis equips. El segon classificat fou el grup Sense  Hipoteca de la Federació gironina i els tercers varen ser Inspirat, de la Federació de Lleida.

Divendres, 16 Maig 2014 09:57

Diumenge, tots amb el Llagostera!

Publicat per

Aquest diumenge 18 de maig la U.E. Llagostera juga el partit d’anada del play-off d’ascens a segona divisió A a les 12h al Municipal. No obstant, a partir de les 9h ja hi haurà activitat al voltant del camp. El presitigiós Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines, i per iniciativa de Carns Esteve de Llagostera  han decidit fer una botifarrada - esmorzar popular abans del matx, amb l’objectiu d’agafar forces i donar el màxim suport a la Unió Esportiva en aquest històric partit d’ascens a la Liga Adelante.
Recordeu que podeu comprar la vostra entrada anticipada a les oficines fins aquest vespre a les 20.30h.

Font: U.E. Llagostera

Diumenge, 11 Maig 2014 23:29

La U.E. Llagostera s'enfrontarà al Racing

Publicat per

La UE Llagostera s'enfrontarà a doble partit al Racing de santander en el play off d'Ascens a Segona Divisió, segons ha determinat el sorteig realitzat a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. El Primer Partit de la promoció es jugarà al Camp Municipal de Llagostera aquest diumenge, 18 de maig, celebrant-se la volta a El Sardinero el dia 25 d'aquest mateix mes.

Diumenge, 11 Maig 2014 20:12

Campions!

Publicat per

El Llagostera s’ha proclamat campió del seu grup a Segona B després de guanyar 1 a 0 a l’Elche B al Municipal davant de més de 1.500 espectadors.
El gol de la victòria l’ha marcat Eloy Gila al minut 56. Des d’aquell moment, l’afició ha embogit.
El partit ha estat força disputat ja que l’Elche Ilicitano lluitava per una posició a la zona de play-off de la taula.
El Llagostera s’ha proclamat campió de la Lliga de segona divisió B Grup 3 amb 69 punts.

Enhorabona campions!

Font: U.E. Llagostera

Imatges: Jun Ying

Divendres, 09 Maig 2014 08:51

La UE Llagostera vol el camp a rebentar

Publicat per

Aquest diumenge el primer equip de la Unió Esportiva Llagostera rep l’Elche Ilicitano a les18 hores. En joc hi ha proclamar-se campions i poder jugar el play-off d’ascens a la Liga Adelante. Des del Club s’ha fet una crida per omplir el Municipal. Més informació sobre preus i entrades a uellagostera.com

Diumenge, 04 Maig 2014 10:53

Empat del Llagostera davant el Levante B

Publicat per

Un centenar d’aficionats varen donar suport ahir a la U.E Llagostera al Ciutat E. Buñol on l’equip va aconseguir empatar 1 a 1.
El gol del Llagostera el va marcar Salva Chamorro al minut 82 remuntant un gol dels locals, que necessitaven la victòria per a mantenir-se a la categoria.
Els minuts finals del partit van ser d’allò més  intensos on l’àrbitre va expulsar dos futbolites del Levante B i Enric Pi xutar un penal que Ovejero li va aturar.
La propera ocasió per animar a l’equip és diumenge 11 de maig a les 18h al Municipal contra l’Elche.

 

Font: U.E. Llagostera

A mitjans d’abril es va disputar la Copa del Rei de Tir Olímpic al Club de Tir de Mollet del Vallès. Concretament es va fer la 3a fase d’armes d’aire comprimit i la 1a fase d’armes del calibre 22.

El tirador llagosterenc Miquel Orobitg hi va obtenir molt bons resultats :
- 1ra posició  en Carabina aire comprimit dret, a 10 metres amb 592,3 punts
- 2na posició en Carabina calibre 22 “Matx anglès”, a 50 metres amb 600,8 punts
- 1ra posició en Carabina calibre 22, “3 x 402, a 50 metres amb 1103 punts