ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dilluns, 20 Desembre 2021 17:53

Èxit total en el 12h Futbol Sala

Publicat per
Aquest diumenge s'ha celebrar amb gran èxit de participació el torneig de 12 hores de futbol sala al Pavelló Municipal Joan Mir de Llagostera.

Un total de 14 equips van participar en l’esdeveniment organitzat pel Club Base Llagostera. L’equip “Los de última hora” van quedar en primer lloc, els segons van ser el “Drink team”, a continuació “Se prende FC” i finalment, en quart lloc, “Maestros 2.1”.

Els guanyadors van ser premiats amb trofeus, descomptes i regals. La regidora d'Esports, Silvia Fà, va assistir al lliurament de premis.

Els partits van ser molt animats i amb un ambient immillorable tant de públic, de jugadors i d’àrbitres.

Dijous, 16 Desembre 2021 07:29

Tot a punt pel Torneig de 12h de Futbol Sala

Publicat per
Un total de 14 equips disputaran aquest diumenge, 19 de desembre, el Torneig de 12h de Futbol Sala, organitzat pel Club Base Llagostera. Els partits s’iniciaran a les 8 del matí, al Pavelló d’Esports Josep Mir, fins a les 8 del vespre. Hi haurà servei de bar i premis pels 3 primers classificats. L’entrada és oberta a tothom.

El club ha emès un comunicat on informa del seu acord amb l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

El futbol base de la UE Costa Brava es fusiona amb el CE Cristinenc per tal de donar cabuda a tots els jugadors i jugadores, que competiran sota el nom d’Unió Esportiva Cristinenc-Costa Brava i la seva seu serà únicament a Santa Cristina d’Aro.

Podeu llegir el comunicat aquí. 

Dimarts, 27 Juliol 2021 23:06

Record a una esquerra màgica

Publicat per
El Municipal de Llagostera ha acollit avui una emotiva roda de premsa de comiat de Pitu Comadevall on hi han assistit membres del Club, familiars, jugadors i aficionats. Pitu Comadevall és segurament el jugador més emblemàtic que ha vestit la samarreta blau i vermella de la Unió Esportiva Llagostera.

El jugador saltenc tanca la seva etapa com a jugador en actiu després de militar en equips com el Salt, el Vilobí, el Barça B, el Girona, Las Palmas, el Gavà, el Badalona, el Pune City de la Indian SuperLeague i el Llagostera. 32 anys on "Pitu" ha fet les mil delícies sobre la gespa de molts camps de futbol amb la seva cama esquerra. Com deia el savi Quim Carbó, que en pau descansi.: " té un guant quirúrgic al peu aquest nano”.

Avui Pitu penja les botes, però seguirà ben lligat al futbol formatiu ja que ocuparà el lloc de coordinador de futbol 7 del Club.

Cal destacar que la porteria de l'entrada del Camp, on ha marcat grans gols com el de l'Avilès, ha sigut batejada per els Almogàvers en homenatge a aquest gran jugador, amb el seu nom.

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós han arribat a un acord mitjançant el qual el primer equip d’aquesta entitat esportiva podrà jugar tots els partits de la Primera Real Federación Española de Futbol, de la temporada 2021-2022, a l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava, i amb la previsió d’ampliar aquest període a properes temporades.

Així ho ha fet oficial la U.E. Llagostera mitjançant un comunicat que podeu llegir aquí.


La UE Llagostera-Costa Brava, que treballa en el trasllat a l’Estartit, va presentar ahir el seu nou escut i també la seva nova denominació, que passarà a ser “UE Costa Brava”. Pel que fa al trasllat a l'Estarit la presidenta del club, Isabel Tarragó, va explicar “en aquests moments s’ha acabat l’exposició pública del plec de clàusules. Ara s’està preparant tota la documentació perquè en 10 dies es pot presentar a l’Ajuntament de l’Estartit perquè valori quina és la millor opció per donar la concessió del Camp Municipal i, un cop hagi decidit, esperem que siguem nosaltres els afortunats. Haurem de córrer per habilitar tot el que tenim en ment, però en tenim moltes ganes i, per feina, ningú no ens aturarà”.
Jordi Xumetra va ser presentat com a nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava ahir dilluns, 19 de juliol, a la seu de Panini, a Torroella de Montgrí. L’atacant de 35 anys, que arriba procedent de la UE Olot, és un dels actius més importants de la nova temporada, tant per la seva experiència i qualitat, com per la seva estreta vinculació a la província i al futbol gironí. Format a la UE Torroella, CF Peralada, UE Figueres i FC Barcelona, la ‘Bala de l’Estartit’ ha militat a UE Figueres, RCD Espanyol B, Girona FC, CF Elche, Levante UD, Real Zaragoza i UE Olot.

“Em sento encara competitiu, em feia gràcia jugar una lliga tan competitiva com la Primera RFEF. El Llagostera m’ha ofert la oportunitat i vull aprofitar-la”, va destacar Xumetra. “M’agradaria que el trasllat del club a l’Estartit es materialitzés, seria un somni jugar al meu poble i seria perfecte tancar el cercle de la meva carrera d’aquesta manera”, va ressaltar el futbolista, que ha signat pel Llagostera per dues temporades.

L’acte va comptar amb el director general de Panini, Lluís Torrent, que va lliurar a Jordi Xumetra el cromo de la seva primera temporada a Primera Divisió amb el Levante. També hi van assistir la presidenta del club, Isabel Tarragó, l’entrenador, Oriol Alsina, i el director esportiu, Edgar Alsina. El Llagostera ja ha tancat nou fitxatges: el porter Álvaro García, els centrals Bruno Perone i Toni Gamell, el lateral esquerre Manel Royo, el pivot Alejandro Galindo, els extrems Álvaro García i Álex Calatrava, el davanter Boris Garrós i el mateix Jordi Xumetra.


Diumenge, 23 Maig 2021 17:09

Nova gesta històrica de la U.E Llagostera

Publicat per
El Llagostera s’ha converit avui en equip de primera RFEF després d’empatar a 3 amb l'Hèrcules, el gegant alacantí. El partit ha començat amb molta solidesa defensiva per els dos equips conscients del que s'hi jugaven.

Al minut 19 una gran jugada local feia pujar amb un gran cop de cap d’Andreu Guiu el primer gol al marcador A la segona part Sascha al 52 i després Sergio Cortés de penal al 65 posaven 3 a 0 al marcador. Amb un equip llagostenc més relaxat, els alacantins que veien perillar l'eliminatòria, han apretat fins que Benja en dos ocasions i Sidoel en els últims 10 minuts de partit han aconseguit igualar el marcador. Amb l’empat final el primer equip de la U.E Llagostera dirigida per Oriol Alsina assoleix una nova gesta increïble proclamant-se nou equip de la nova primera RFEF.


El grup xou petit del Club Patinatge Llagostera farà aquest diumenge 16 de maig a les 12h, el comiat de la seva coreografia Insectívores. Amb aquest espectacle el Club llagosterenc s’ha classificat dues vegades pel campionat d’Espanya. L’aforament per accedir al pavelló està controlat i complet degut a les restriccions de la Covid-19. L’acte es podrà seguir en directe pel perfil Instagram del grup xou petit.


La Unió Esportiva Llagostera s'ha imposat per 2-0 al Llevant B, aquest diumenge al Municipal de Llagostera.

Els gironins han sortit amb una alineació de molt toc de pilota amb Pitu, Pau Juvanteny i Sergio Cortés donant molta qualitat i tècnica a la sortida de pilota. Durant tota la primera part ha sigut de joc amb anades i vingudes, amb molt de joc per bandes dels granotes i amb verticalitat buscant Sascha Andreu per els locals però sense aconseguir avançar en el marcador per part de ningú.

La segona part Oriol Alsina ha fet algun canvi que han fet créixer ofensivament l'equip fins que en una boníssima Asistencia d’Andreu Guiu rematava impecablement Sascha de cap fent pujar el primer gol al marcador local, al minut 68.

Un Llagostera superior i molt ben col·locat al camp ha frenat els intents del Llevant d'igualar el partit fins que al minut 88 Andreu Guiu tornava a protagonitzar una gran jugada des del mig del camp que aconseguia superar el porter llevantí i fer pujar el segon gol, i definitiu 2-0, al marcador. Amb aquest resultat el Llagostera és tercer de la lligueta d'ascens. El proper partit serà diumenge a les 18h al camp de La Nucia.