ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Les patinadores del grup xou petit del Club Patinatge Llagostera s’ha classificat terceres al campionat provincial celebrat aquest dissabte al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. Prop de 3.500 persones van assistir al campionat territorial de grups xou on hi van participar un total de vint grups que competien en quatre categories. En grups quartets, el campió va ser el CPA Porqueres, en grups Juvenils el CPA Girona, en grups petits el PA Blanes FP i en grups grans el CPA Olot. Amb aquest tercer lloc, el Grup de Xou del C.P.Llagostera es classifica per anar al campionat de Catalunya que es celebrarà a Lleida els dies 1 i 2 de febrer.

Tercera derrota consecutiva del primer equip de Llagostera. En una autèntica piscina, el Llagostera no ha pogut sumar els seus primers punts del 2014. Ambdós equips estaven d'acord en suspendre el partit però l'àrbitre, ha preferit jugar-lo tot i l’acumulació d’aigua al camp que l’ha fet impracticable. El resultat final 2 a 0 a favor del Lleida. Podeu llegir la crònica del parit des de uellagostera.com

Dilluns, 13 Gener 2014 06:43

Segona derrota consecutiva del Llagostera

Publicat per

El Llagostera no ha pogut guanyar el sempre complicat Huracán. Dos gols en accions d’estratègia en només 4 minuts de diferència li han donat la volta a un marcador que havia obert Enric Pi. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Diumenge, 12 Gener 2014 08:33

Isabel Tarragó, millor directiva de club 2013

Publicat per
La presidenta de la Unió Esportiva Llagostera Isabel Tarragó, ha estat distingida com a 'millor dirigent de club' de l'any 2013 per l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport. Tarragó va rebre el guardó aquest divendres 10 de gener en un acte celebrat a Barcelona.
Diumenge, 05 Gener 2014 07:15

Derrota del Llagostera amb el Vilarreal B

Publicat per

El Llagostera ha començat l’any encaixant la segona la segona derrota de la temporada que, tot i les baixes, ha fet mèrits per, com a mínim, empatar amb el Vilarreal B (1-0). Tot i la derrota dels llagosterencs, l’equip es manté líder. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la Unió Esportiva Llagostera.

Dijous, 26 Desembre 2013 07:31

Lluís Carrillo nominat a millor entrenador del 2013

Publicat per

L’entrador del primer equip de Llagostera, opta al Premi millor entrenador del 2013, organitzat per la publicació online LaSegundaB. Lluís Carrillo és un dels 4 entrenadors nominats del Grup III juntament amb els entrenadors de l’Huracàn València, l’Olímpic de Xàtiva i l’Atlètic Balears respectivament. Les votacions s’obriran el dia 30 de desembre. 

Diumenge, 22 Desembre 2013 19:36

Campions d'hivern

Publicat per

El Llagostera ha empatat a 2 a casa del Elche Ilicitano. D’aquesta manera l’equip llagosterenc es proclama campió d’hivern al seu grup de Segona B. Podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

El Llagostera juga aquest matí el darrer partit de la primera volta de la Lliga. Ho farà a l’estadi de primera divisió Martínez Valero contra el filial de l’Elx . Els blaugrana es desplacen amb els 17 futbolistes disponibles. Són baixa els lesionats Planagumà, Aimar, Salva Chamorro, Lobato i Álex Cruz, més el sancionat Vallho, únic jugador de camp que havia disputat fins ara tots els partits de lliga. La convocatòria la formen Moragón, Ratti, Barón, Enric Pi, Masó, Cano, Òscar Àlvarez, Tito, Pitu, Barnils, Jordi López, Tarradellas, Fullana, Eloy Gila, Nuha, Sellarès i Aumatell.

Fa uns dies, es va celebrar a Lloret de Mar el Campionat de Debutats on competien les patinadores que han obtingut el certificat aquest any 2013. En la categoria Cadet varen actuar l’Alexia Pérez i l’Alexia Cosmello i en infantil va actuar la Carla Salguero, que va obtenir la millor puntuació i va quedar primera classificada.

Ara que s’acaba l’any, és el moment de fer memòria de les últimes competicions individuals que estan donant molt bons resultat al club a nivell provincial i català.

El mes d’octubre va significar el retorn a la competició de Sandra Posas , ja recuperada d’una lesió, que va quedar primera a la Copa de Girona en la seva categoria, en aquest trofeu cal destacar a més la participació de Mireia Codina que va quedar segona de les Juvenils i Alba. Pérez que va obtenir el tercer lloc del podi infantil. Neus Mateu que va disputar la Copa Territorial va quedar tercera classificada.

Pel que fa a competicions a nivell català, el mes de novembre es va celebrar la Copa Catalana, aquí cal destacar la bona feina i bon nivell de dues patinadores del nostre club; Sandra Posas que va tornar a pujar al lloc més alt del podi i Mireia Codina que va quedar quarta.

El passat 24 de novembre, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Taekwondo Infantil  al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. El Club Taekwondo Llagostera hi va assistir amb disset nens d’entre 9 i 13 anys que van participar en diferents categories, 8 dels quals es varen classificar en primera posició:  Nissrine Neqrouz, Paula Serrat, Nerea Buyo, Cristina Moaisa, Carlos Funellosas, Alberto Ailisoaire, Abdeslam Boukabous i Mohamed Neqrouz. En Mohamed Dahouti va obtenir medalla de plata, i Coral Ramírez, Manal Boukabous, Óscar Gallego i Joel Muñoz varen obtenir medalla de bronze. També van participar al campionat Aidan Ramírez, Chaymbe Boukabous, Aleix Serrat i Ricardo Ambel.

La pròxima edició del Campionat de Catalunya serà el proper 13 d’abril de 2014