ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dijous, 29 Octubre 2020 13:27

La Copa del Rei obre les portes a la U.E. Llagostera

Publicat per

Una Unió Esportiva de gala ha disputat al Municipal el partit de Copa de Federacions, en el qual el Platges de Calvià els ha posat les coses difícils durant la primera part, molt tancats i ordenats al darrere, cedint pràcticament la possessió de la pilota a l'equip local.

A la segona part, l'equip d'Oriol Alsina amb algun retoc al mig del camp, ha sortit a pel partit i com no podia ser d'una altra manera, amb una jugada de corner arribava el primer gol. L’estratègia obria la llauna a favor dels gironins: Sergio Cortès posava una pilota a l'àrea on Sasha Andreu, sense miraments, rematava a la porteria dels de Magaluf.

El segon gol arribava en una jugada de contraatac dels blau i vermells, en el qual Eric Jiménez centrava una pilota que era mal rebutjada per la defensa del Platges i Sergio Cortès, des de la mitja lluna, no perdonava.

El tercer gol arribava ja quan el partit estava decantat físicament cap als llagosterencs. En una altra jugada de Gil Muntadas, que amb un fort xut estavellava la pilota al pa, en el rebot tocava al porter fent que entrés dins de la porteria.

Una victòria molt important en la qual l'equip de Llagostera s'assegura la seva entrada a la competició de la Copa del Rei. Jugarà contra un Primera o un Segona Divisió que no jugui a la Champions. Un mèrit impressionant per l'equip de la Costa Brava.


Divendres, 23 Octubre 2020 10:50

Albarrán ens marca el camí

Publicat per

Ahir es va disputar un nou duel entre la Unió Esportiva Llagostera i el Nàstic de Tarragona en els quarts de final de la Copa de la Federació, que dona la classificació per jugar la Copa del Rei.

El Nàstic es va avançar en el marcador al final de la primera meitat, mitjançant Bonilla. Un gol de Sascha empatava el partit i posava contra les cordes a un potentíssim Nàstic.

Arribat el final del partit amb empat a 1, els dos equips entraven a disputar la pròrroga amb un Llagostera entregat a totes. Albarrán, jugador del Nàstic i ex Llagostera, en una jugada defensiva va provocar un penal sobre Sascha Andreu, que li va cedir el tir des de la pena màxima a Sergio Cortès.

El davanter blau i vermell no va perdonar i va fer pujar el 2 a 1 final al marcador, amb el que donaria l’eliminatòria al conjunt gironí. Un altre cop l'equip de Tarragona marxava del Municipal sense conèixer la victòria.

Ara, el Llagostera s'enfrontarà al Platges de Calvià, equip de Magaluf, al Municipal de Llagostera, el pròxim dijous 29.


Dimarts, 20 Octubre 2020 15:57

El Club BTT Llagostera estrena pàgina web

Publicat per

Amb l'objectiu d’apropar-se als seguidors i millorar els seus serveis, el Club BTT Llagostera ha renovat totalment la seva pàgina web. D’aquesta manera, es facilitarà la publicació de notícies, la promoció els patrocinadors i el contacte o gestions amb el club.

També els podeu seguir a Instagram i Facebook

Diumenge, 18 Octubre 2020 19:58

Piqué i Shakira visiten el camp del Llagostera

Publicat per
El futbolista blaugrana Gerard Piqué, i la seva dona, la cantant Shakira, s’han desplaçat avui fins al Camp Municipal de Llagostera per presenciar el primer partit de lliga de Segona B, que ha enfrontat la Unió Esportiva Llagostera i el F.C. Andorra. Piqué, mitjançant l’empresa Kosmos, va adquirir l’any 2018 l’equip andorrà. El partit ha finalitzat amb el marcador a 0-0.

La presència de Piqué i Shakira ha aixecat molta expectació, sobre tot quan han abandonat el camp, que ho han fet per interior del local Polivalent on diversos aficionats llagosterencs els han saludat efusivament.


Diumenge, 18 Octubre 2020 15:59

Inici de lliga al Municipal

Publicat per
Avui a les 17h, la Unió Esportiva Llagostera donarà pas a l’inici de la temporada 20/21 a casa davant el potentíssim Andorra de Piqué. Curiosament contra l'equip que va quedar pendent de jugar la temporada passada per l'aturada de les competicions per culpa de la Covid-19. L'equip d'Oriol Alsina manté part de l'eix de l'any passat, amb algun reforç en llocs importants. També cal destacar el retorn de Nico Ratti, exporter de la Unió ara a les files ee l'equip del Pirineu.
Divendres, 11 Setembre 2020 14:33

La UE Llagostera torna als entrenaments

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera torna als entrenaments després que es tanqués el Camp Municipal, mentre es coordinaven i enllestien tots els protocols de les instal·lacions esportives a causa de la Covid-19. El Llagostera es posarà a prova aquest proper dimarts i dimecres al torneig del Pla de l'Estany, que enfrontarà els gironins contra la Unió Esportiva Figueres, l'Olot i el Banyoles. Serà una bona manera per mesurar la pretemporada.
Dijous, 03 Setembre 2020 08:46

Inici de temporada del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per

Aquesta setmana han arrencat els entrenaments per tots els equips del Club Bàsquet Llagostera. Per a la temporada 2020/21, el CBLL comptarà amb nou equips, set de masculins i dos de femenins, més l’Escoleta de bàsquet.

Els entrenaments han començat sota estrictes protocols i mesures de prevenció per evitar la propagació de la COVID-19. Els equips han d’entrar tots junts per la porta del Pavelló o del Polivalent que tenen assignada. És obligatori l’ús de mascareta des que s'arriba al Pavelló fins que s’inicia l'entrenament, així com canviar-se les sabates de carrer per les de bàsquet abans d'entrar al parquet. També abans d'entrar al recinte es pren la temperatura a tots els jugadors i entrenadors i, en cas de donar una temperatura superior a 37,3 reiteradament, el jugador o entrenador no pot entrenar aquell dia. Cada jugador ha de portar la seva pròpia ampolla d’aigua i no la pot compartir amb cap company. Un cop acabat l'entrenament, es desinfecta tot el material utilitzat i sempre que es pugui es passa la mopa per la pista utilitzada.

Un cop el material hagi estat desinfectat, els jugadors i entrenadors es canvien les sabates, es col·loquen les mascaretes i se’n van en grup cap a fora el pavelló per la porta assignada.

L’aler llagosterenc Guillem Jou (1997) ha estat escollit capità de l’equip Baxi Manresa, que un any més militarà a la Lliga Endesa, primera divisió estatal del bàsquet masculí. La 2020/2021 serà la quarta temporada de Jou a l’equip manresà i la segona en la qual exercirà com a capità de l’equip.

Per la seva banda, Carla Jou (1994) tornarà a les pistes després de superar una lesió de llarga durada. Jugarà amb el Geieg-Uni Girona a Lliga Femenina 2, la segona divisió estatal del bàsquet femení, en la que serà la dotzena temporada a l’equip gironí, després d’haver debutat anys enrere amb el primer equip de l’Uni Girona i haver estat convocada amb la selecció espanyola.

La UE Llagostera-Costa Brava dirigida per Oriol Alsina ha iniciat aquest dilluns la pretemporada a 2a B. L’equip blau i vermell manté pràcticament, amb pocs retocs, la plantilla de l'anterior campanya formada per Marcos Pérez, Albert Torra, Lucas Viale, Diego González, David Bigas, Aimar Moratalla, Pitu Comadevall, David García, Álex Cobos, Pau Juvanteny, Adri García, Gil Muntadas, Sergio Cortés, Eric Jiménez, Jordi Maymí, Sascha Andreu, Kuku Kanteh, Anselm Pasquina, Christian Dieste, Youssef Zayzou, Monchi Blanco, Jerry Merveille, Gerard Pouget, Joan Puig, Pol Llubera, Lolo Montyi Eric Zalaya. Alguns d’ells, amb fitxa del filial, reforçaran l’equip llagosterenc en aquesta dura campanya.

Pel que fa a les incorporacions, el primer equip de la U.E Llagostera comparà amb les incorporacions de Julen Monreal (CF La Nucía), Alejandro Muñoz ‘Muñi’ (EC Granollers), Aleix Roig (CE Sabadell) i Pere Martínez (Burgos CF). Pel que fa als membres del staff, estarà representat per Oriol Alsina, Oscar Àlvarez, Gerard Garrido, Guillem Ferrer, Alex Redondo Edgar Alsina, Jordi Mir, Eduard Bardera, Jordi Cumelles, Alex Luis "Sepu", Cristo Avilés, Marc Castellsagué, Israel Simón, Josep Valentí i Josep Hidalgo.

Una temporada que no només es tindrà que lluitar per mantenir la categoria, sinó on es pot mirar d'assolir la categoria de plata de la Lliga SmartBank o la nova 2a B Pro.

L’Escoleta de Trail Running Cap de Creus continua treballant en el seu creixement i el proper mes de setembre oferirà un nou projecte a Llagostera de la mà del C.E. Bellmatí.
Els principis de l’Escoleta s’estructuren en 4 grans blocs de treball: gestió esportiva, educació, gestió emocional i salut.
Degut a la situació actual, l’Escoleta de Trail Running s’ha reforçat amb la incorporació de professionals de salut al seu equip de treball, per oferir la millor formació als entrenadors i alumnes respecte a aquesta nova normalitat.
El dimecres 16 de setembre a les 17 h s’ha organitzat una sessió informativa al Local Polivalent
El projecte de l’Escoleta de Trail Running va nèixer al 2013 a Vilajuïga (Alt Empordà) i en l’actualitat compta amb 3 “Escoletes”: Vilajuïga, Llançà i Navata. Durant el curs 2019/2020 es van acollir més d’un centenar d’alumnes entre 4 i 16 anys entre els tres centres.