ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

El llagosterenc Rubén Martínez Real s'ha proclamat sotscampió del Circuit Gironí de cros 2019/20 en la categoria benjamí masculí. Les germanes llagosterenques Aina i Nora Portés Casadevall han aconseguit la tercera i quarta classificació en la categoria benjamí femení. En la categoria Prebenjamí masculí, el corredor llagosterenc Àlex Martínez Real també forma part del top 10, en aconseguir la novena posició.
Dilluns, 23 Desembre 2019 09:13

El Simpa guanya el Torneig de 12 hores de Futbol Sala

Publicat per

L’equip Simpa s’ha imposat aquest diumenge al Torneig de 12 hores de Futbol Sala organitzat pel Club Futbol Base Llagostera, on hi han participat un total d’11 equips. La final l’han dispotat el Simpa i el Corsaro que ha finalitzat amb una emocionant i llarga tanda de penals.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha fet el lliurament de premis acompanyat dels responsables del Club organitzador.

El Torneig ha tingut lloc a les instal·lacions del Pavelló Josep Mir de Llagostera.

Les germanes Aina i Nora Portés Casadevall van proclamar-se campiona i sots campiona respectivament, en la categoria benjamí del XVIII Campionat provincial de Cros celebrat el passat cap de setmana a Banyoles. El llagosterenc Rubén Martínez Real va arrodonir la jornada en quedar tercer en la mateixa categoria. Un total dde 5 atletes del Club Atletisme Llagostera hi van participar.
Dimarts, 10 Desembre 2019 19:42

Torneig de Futbol Sala

Publicat per
El proper diumenge 22 de desembre tindrà lloc el Torneig de 12 h de Futbol Sala al Pavelló d’Esports Josep Mir, organitzat pel Club Futbol Base Llagostera.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

Diumenge, 01 Desembre 2019 10:42

El Club Futbol Base Llagostera presenta els equips

Publicat per
El Club Futbol Base Llagostera va presentar el passat 24 de novembre els equips que disputaran la temporada 2019-2020. La presentació va tenir lloc al Camp Municipal d'Esports on van assistir-hi els jugadors de les diverses categories així com els equips tècnics i familiars.
Diumenge, 01 Desembre 2019 12:31

Presentació dels equips del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per
El passat 24 de novembre va tenir lloc la presentació dels equips del Club Bàsquet Llagostera per la temporada 2019-2020. L’acte va tenir lloc al Pavelló Josep Mir on es van presentar els 11 equips de les diverses categories on hi juguen un total de 120 jugadors i jugadores.
Diumenge, 24 Novembre 2019 15:20

Josep Maria Codina guanya la Llagostrail 2019

Publicat per

El llagosterenc Josep Maria Codina, amb un temps de 1 h 40 minuts i 20 segons s’ha imposat a la sisena edició de la Llagostrail on hi han participat un total de 375 corredors i un centenar d’infants. Codina ha sigut el més ràpid de la cursa de 21 km, seguit de Ioseb Samaniego amb només dos segons de diferència i d’Alberto Vinagre amb 1 h, 41 minuts i 24 segons.

En la categoria femenina dels 21 km la primera posició ha sigut per Cristina Carreras amb un temps de 2 hores, 5 minuts i 54 segons, seguida d’Anna Buxó (2:17:57) i Laura Baeza (2:18:55).

En la cursa de 12 quilòmetres els podis han estat per Josep Sànchez, Xavi Bernal i Josep Salvatella, que pràcticament han entrat igual amb poc més d’una hora de temps.

Anna Roca, Cristina Font i Laura Francès Sant Martín han estat les guanyadores en la categoria femenina. <p>
Podeu consultar totes les classificacions des de www.curses.cat

Dilluns, 28 Octubre 2019 17:03

Bons resultats del Club Atletisme Llagostera a Olot

Publicat per
10 atletes del Club Atletisme Llagostera han participat aquest cap de setmana al 24è Cros d’Olot, dins del Circuit Gironí 2019/20. En la categoria benjamí́ masculí́, el corredor Rubén Martínez Real ha quedat segon classificat. En la categoria benjamí femení, les germanes Aina i Nora Portés han quedat tercera i quarta, respectivament i en la categoria benjamí femení la llagosterenca Aloma Parés Adroher ha quedat vuitena.
Dimecres, 09 Octubre 2019 16:36

Nova oferta d'activitats esportives dirigides

Publicat per

El proper dilluns 14 d’octubre comença la nova temporada d’activitats esportives dirigides. Les inscripcions poden fer-se presencialment al Pavelló d’Esports Josep Mir o bé en línia des d’aquest enllaç.

Podeu consultar l’oferta d’activitats i els horaris des d’aquí.

Carla Aranda Oliveras, Gemma Miquel Caballero i Guillem Ferrer Bellvehí de l’equip llagosterenc Cavall de Mar han participat al Campionat d’Espanya de Trec, que s’ha celebrat els dies 20, 21 i 22 de setembre al Centre Hípic Zolina (Navarra). Per poder concórrer en aquest certament, aquests genets han hagut de participar en diversos campionats classificatoris i ser seleccionats per la Federació Catalana d’Hípica. Tots tres van desplaçar-se a Navarra el dimarts anterior, ja que es va aprofitar la trobada dels millors genets de l’estat per fer un clínic de tecnificació a càrrec del medallista José Romera. Aquestes activitats corresponen a un programa dirigit a crear un bon equip de Trec junior per als campionats del món 2020.

En total, la delegació de Llagostera que es va desplaçar fins a Navarra la van formar setze persones, entre genets, entrenadores, familiars i membres de l’equip que no es van voler perdre l’ocasió de recolzar els seus companys. A nivell tècnic, la delegació l’encapçalaven les dues entrenadores del club Marta Planella i Marina Sala.

A nivell esportiu, cal destacar la bona actitud que van tenir els genets i que els va permetre superar les dificultats que sempre sorgeixen en aquest tipus de competicions. La concentració, el nivell de preparació i els valors adquirits d’esportivitat i respecte per als cavalls i els rivals van ajudar a que el paper de l’equip de Cavall de Mar fos destacat. Un exemple clar d’aquesta qualitat personal i esportiva va ser que Guillem Ferrer va ser escollit pels seus competidors com a representant dels genets per a les qüestions que sorgissin amb els traçadors i l’organització.

Carla Aranda Oliveras va quedar primera classificada de la categoria Open 0 estrelles. Cal destacar que la Carla debutava en aquesta categoria, on el nivell tècnic és molt alt. Al final, una gran actitud i un molt bon nivell de monta a totes les proves li van permetre pujar al més alt del podi.

Gemma Miquel Caballero va quedar tercera del Campionat d’Espanya en Categoria 1 estrella. La Gemma va fer debutar el seu cavall Patchwork, amb el qual ha fet un intens treball de preparació durant un any. La concentració i la gran compenetració els van portar a ser els guanyadors de la prova PTV i proclamar-se bronze del Campionat d’Espanya.

Finalment, Guillem Ferrer Bellvehí, que competia en la categoria Júnior 2 estrelles va assolir un sisè lloc final. Guillem competia amb Mer-Nabat, un cavall que s’estrenava en la disciplina del TREC. L’actuació del binomi va apuntar que seran un gran equip que poden donar molts èxits en un futur gens llunyà. Aquesta era la segona participació de Guillem Ferrer al Campionat d’Espanya en la categoria; l’any passat va donar la sorpresa pujant al segon lloc del podi, i guanyant el lloc per als mundials 2018; en aquesta ocasió, va haver de treballar la confiança i la comunicació amb el seu nou company, i les sensacions van ser extraordinàriament prometedores.

Cal destacar el gran mèrit que té per als genets de TREC arribar a participar al Campionat d’Espanya. Aquesta fita és molt difícil d’assolir, i només s’aconsegueix amb persistència i molta disciplina. A més, el campionat requereix d’unes grans dosis de concentració i esforç físic i mental. És per això que es pot afirmar que quan es competeix a aquest nivell ja podem dir que es tracta d’esportistes d’elit, tal i com han explicat les responsables de Cavall de Mar.