ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dissabte, 04 Octubre 2014 20:44

Empat del Llagostera a Vitòria

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha jugat avui contra el Deportivo Alavés a Vitòria. Cap dels dos equips ha aconseguit imposar-se i el marcador ha acabat 0 a 0.
Cal destacar la funció defensiva d’Alcalá i Ruymán davant dels atacs del Deportivo Alavés.
Podeu llegir la crònica sencera aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

Dilluns, 29 Setembre 2014 08:00

Fes-te soci dels Gol*fus!!

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha aconseguit una gran fita; jugar a la Lliga Adelante. Per això, necessita tot el suport de l'afició, per seguir fent història! Fes-te sòci dels Gol*fus i anima de valent aquest equip guanyador.

Per més informació sobre altes de soci podeu trucar al 609 982 862 o visitar els següents locals: Bar Cafeteria Plan B, Bar El Centre, Cafeteria Cal Negre, Swing Cafè, Pub l'Enrenou i Bar Modoni.

 Ens veurem a la Fira del bolet! 

Diumenge, 28 Setembre 2014 12:01

Derrota de la U.E. Llagostera contra el Saragossa

Publicat per

El partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Adelante contra el Saragossa va acabar 0 a 1 al Municipal de Palamós – Costa Brava. Els de Santi Castillejo varen tenir oportunitats per marcar, però la falta de punteria i precisió els van passar factura. El Saragossa es va avançar amb gol de Borja al minut 30 i tot i les clares ocasions de l ‘equip local el marcador no es va moure més. El porter del Llagostera, René, va aturar un penal a Eldin.
Podeu llegir la crònica sencera del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera


Dissabte, 20 Setembre 2014 21:36

El Llagostera guanya al Barça B al Mini Estadi

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha guanyat avui el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Adelante. L’equip fa un nou pas endavant guanyant fora de casa contra el Barça B per 0 a 1.
L’equip gironí ha fet un gran partit tot i que el gol ha estat de Patric en pròpia porta.
Aquest resultat ha permès als de Santi Castillejo guanyar els primers tres punts fora de casa.
Podeu llegir la crònica sencera del partit aquí.


Font: U.E. Llagostera

Diumenge, 14 Setembre 2014 11:07

Empat a 0 del Llagostera a casa

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera va jugar ahir el partit corresponent a la quarta jornada contra l’Osasuna a l’estadi municipal de Palamós – Costa Brava davant d’unes 3.000 persones. Els llagosterencs varen tenir varies oportunitats de gol, però el porter de l’Osasuna, Riesgo va estar molt encertat. 
Tot i la superioritat tècnica de l’equip local, el partit va acabar 0 a 0.
Podeu llegir la crònica sencera aquí.
Font: U.E. Llagostera


Dimecres, 10 Setembre 2014 22:03

El Llagostera eliminat de la Copa del Rei

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha perdut l’eliminatòria de la Copa del Rei per 2 gols a 0 a l’estadi Benito Villamarin contra el Betis.
L’equip llagosterenc ha estat, sobretot en la primera part, força superior als sevillans, però no han pogut capgirar el marcador després dels gols de Matilla (minut 46) i Rennella (minut 52).
Podeu llegir la crònica del partit aquí.


Font: U.E. Llagostera


El Llagostera no ha aconseguit guanyar en seu segon partit oficial fora de casa al Nuevo Colombino de Huelva.
El rival ha estat superior durant el partit i els llagosterencs no han aconseguit arribar a porteria tot i els dos canvis ofensius de la segona meitat del joc (Juanjo i Querol).
Pedro Ríos del Recreativo de Huelva ha estat l’autor dels dos gols, un al minut 45 i l’altre al minut 68.
Per més informació podeu consultar la crònica del partit a www.uellagostera.com

Dilluns, 01 Setembre 2014 09:45

Primera victòria del Llagostera a la Lliga Adelante

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera va jugar ahir el primer partit oficial al Municipal de Palamós – Costa Brava i va aconseguir sumar els tres primers punts de la temporada guanyant per 2 gols a 0 al Leganés.

El partit, que es va disputar sense públic per la sanció del comitè d’apel•lació, fou força disputat pels dos equips que estrenaven ascens. El primer gol va arribar el minut 45 quan Sergio León va rematar a porteria, fent el primer gol del Llagostera a segona divisió. El segon gol el va marcar Jordi López en el segon temps.


Dilluns, 25 Agost 2014 15:40

Partit a porta tancada

Publicat per
El primer equip del Llagostera s’estrenarà com a local a Lliga Adelante jugant a porta tancada contra el CD Leganès. El motiu, la sanció imposada pel Comitè d'Apel·lació de la Real Federación Española de Fútbol pel lamentable incident racista protagonitzat per una aficionada durant el partit de fase d'ascens a Segona Divisió A entre la UE Llagostera i el Real Racing. En un comunicat la UE Llagostera lamenta novament l’esmentat incident i demana disculpes “davant aquests fets tan lamentables”.

La Unió Esportiva Llagostera ha jugat avui a les 21h el primer partit a la Lliga Adelante contra Las Palmas de Gran Canària. Els de Santi Castillejo han rebut 2 gols en contra, un a la primera part i l’altre a la segona. Tot i el caràcter lluitador de l’equip llagosterenc, els canaris han estat superiors i han guanyat el partit per 2 gols a 0.