ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimecres, 27 Setembre 2017 12:18

Festa de la Gent Gran

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera ha organitzat pel diumenge 1 d’octubre una nova edició de la Festa de la Gent Gran. Els actes començaran a les 10.45h amb una missa solemne i a les 13h es farà el dinar al polivalent. A les 17h hi haurà ball amb el conjunt “Odisea”.

Poden recollir els tiquets pel dinar a l’Oficina de Turisme de l’Estació totes les persones majors de 65 anys empadronades a Llagostera.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Créixer en Família són uns cicles de conferències organitzats pel Departament de Benestar Social i Família adreçats a pares i mares de nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. Amb una durada de 6 sessions repartides entre els mesos d’octubre i novembre, els pares compartiran experiències i vivències sobre l’educació dels seus fills i filles amb altres pares i un professional expert que els orientarà, guiarà i donarà eines per exercir la paternitat de manera positiva.

Les sessions es realitzaran de 21h a 23h a l’aula d’acollida de l’Escola Puig de les Cadiretes els dies 16, 23 i 30 d’octubre i 6, 13 i 20 de novembre.

El programa no té cap cost ja que està finançat pel Departament de Benestar Social i Familia però cal inscripció prèvia abans del 2 d’octubre per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Per a més informació sobre el contingut de les sessions i el programa podeu consultar el tríptic adjunt a continuació. 


Dimecres, 27 Setembre 2017 07:56

Botifarrada de tardor

Publicat per
Un grup de llagosterencs ha organitzat la primera botifarrada de tardor. L’acte tindrà lloc el proper diumenge 1 d’octubre, durant tot el dia, davant de l’Institut de Llagostera, on tothom qui vulgui podrà utilitzar diverses barbacoes per fer-se el menjar. Cal portar de casa el menjar, les taules i les cadires.
Per tal de donar a conèixer la importància de seguir correctament els tractaments mèdics, aquest dimecres 27 de setembre hi ha prevista una xerrada informativa a càrrec de les farmacèutiques Noelia Delgado i Magda Saurí. La xerrda tindrà lloc al local de la Farinera a les 16 h. La xerrada s’emmarca dins del programa d'educació sanitària a la gent gran amb l'objectiu d'augmentar el coneixement sobre l'ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig.
Dissabte, 23 Setembre 2017 10:36

L’Hora del Conte

Publicat per

El dimarts 26 de setembre a les 17.30 es durà a terme a la Biblioteca Julià Cutiller una nova edició de “L’Hora del Conte”. El conte escollit és "La pallassa Priska" a càrrec d’Eva González.


Dimecres, 20 Setembre 2017 20:33

IX Festa de la Mobilitat

Publicat per

Dins del marc de les activitats de la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura 2017, Llagostera celebra el proper diumenge 24 de setembre la XI Festa de la Mobilitat.                                           

Com cada any s’ha organitzat una caminada i una pedalada i diverses activitats gratuïtes davant del polivalent.

Per a la pedalada i caminada podeu inscriure-us trucant al 972 830 379, al 972 805 152 o enviant un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del 22 de setembre.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Dimarts, 19 Setembre 2017 17:56

Calidae a Llagostera

Publicat per

Divendres 22 de setembre a les 21h es durà a terme al Casino Llagosterenc el concert de Calidae, una formació de músics professionals que gaudeixen de la jubilació. 


Dimecres, 13 Setembre 2017 12:51

Festa Petita

Publicat per

El proper dissabte 16 de setembre s’ha organitzat la Festa Petita a Llagostera. A partir de les 12 i fins a ben entrada la nit hi haurà activitats per a petits i grans. Podeu consultar la programació al cartell adjunt a continuació.

Dels actes programats per la Festa Petita, degut a la previsió meteorològica adversa el sopar i ball es farà al local Polivalent.


Dimecres, 13 Setembre 2017 12:33

Comença la campanya pel referèndum

Publicat per

El proper divendres 15 de setembre s’inicia la campanya del referèndum de l’1 d’octubre.

Llagostera per la Independència ha organitzat l’acte d’inici de campanya a les 10 del vespre a la Plaça Catalunya on hi intervindran Artur Comas, Quim Aiguabella, Oriol Cortés i Eugènia Riera.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Dimecres, 13 Setembre 2017 12:10

Gimcana sobre rodes

Publicat per

El proper dissabte 16 de setembre s’ha organitzat dins dels actes de la Festa Petita el Quovadis, una gimcana sobre rodes.

Les inscripcions es podran fer a partir de les 16.30h a la Plaça del Castell i a les 17h començarà.

El QuoVadis és una gimcana sobre rodes on els participants hauran de superar diverses proves per aconseguir guanyar. Els trajectes d’un control a l’altre s’hauran de fer amb un vehicle de quatre rodes, sempre respectant les normes de circulació.

Per a més informació sobre l’activitat podeu consultar el cartell adjunt a continuació.