ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de música, teatre i espectacles de carrer per a la temporada 2015-2016.

La programació teatral inclou espectacles infantils i per a adults de companyies professionals i amateurs. La temporada també inclou els espectacles que formaran part del cicle Escenaris 2016 de Teatre al Gironès. Destaquen els espectacles Fer riure és un art, de Joan Pera, La farsa de Walworth, de la companyia La Planeta, o Un tramvia anomenat desig, de la companyia Les Antonietes, a més d’un gran ventall d’espectacles infantils i familiars.

La programació inclou tot un seguit de propostes musicals variades que van des de la música clàssica al jazz, passant pel cant líric i la cançó d’autor. Enguany la programació comptarà amb presències destacades com la del Quartet Brossa amb Judit Neddermann, Rusó Sala i Caterinangela Fadda, Toni Xuclà i Gemma Humet o Meraki Ensemble.

Podeu consultar la programació de la temporada i obtenir informació de la venda d’entrades des de www.llagostera.cat.


Aquesta tarda tindrà lloc al centre ocupacional que la Fundació Ramon Noguera té a Llagostera una xerrada sobre els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. La xerrada tindrà lloc a les 18:30 a la plana 2 del centre cultural Can Roig (carrer Lleó 1).
Dilluns, 19 Octubre 2015 10:30

Jornada de Portes Obertes a United Caps

Publicat per

L’empresa de fabricació de taps de plàstic de United Caps a Llagostera, antiga fàbrica de Can Pascual, i fins fa poc anomenada Procap, organitza una Jornada de Portes Obertes.

L’objectiu de la jornada és mostrar el procés de fabricació dels taps de plàstic i conèixer de primera mà com es treballa en una de les fàbriques més modernes del sector.

La jornada està programada pel proper dissabte 7 de novembre i les portes seran obertes de 9:30 a 13:30. La durada de la visita serà de 30 minuts i s’ha de confirmar la reserva trucant al telèfon 972 830 025.

El Poll TV ha visitat la fàbrica de United Caps recentment i recomana que qui no l’hagi visitat ara té una molt bona oportunitat per fer-ho. La visita no deixarà indiferent a ningú.

Aquest dissabte 24 d’octubre a les 19 h. s’inaugura l’exposició La Temporal titulada L’hora del Comú, una mostra que girarà al voltant de les maquinàries dels dos primers rellotges que van fer sonar les hores al poble, les quals recentment han estat restaurades pel grup de col·laboradors de Can Caciques.

Per complementar la nova exposició el diumenge 13 de desembre es realitzarà una jornada basada en els rellotges del campanar. Podeu consultar la programació de la jornada des d’aquí.

Dimecres, 14 Octubre 2015 12:44

Els Jardins del Mas Maiensa celebren 20 anys

Publicat per

Els Jardins del Mas Maiensa celebren 20 anys i ho volen celebrar amb una visita guiada, uns contes interactius i una plantada commemorativa.

Tothom que vulgui assistir a celebrar aquesta data tan especial ha de fer-ho prèvia reserva enviat un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al mòbil 663 051 546. Atenen al mòbil i al Whatsapp. 

Dimarts, 13 Octubre 2015 12:16

Canicross & Bikejoring solidari a Cavall de Mar

Publicat per

T’agrada caminar, córrer i/o anar en bici amb el teu gos?. Cavall de Mar Solidari organitza, el pròxim dia18 d’Octubre la primera Canicross & Bikejoring solidària de Llagostera.

Per reserves i horaris podeu consultar el cartell adjunt o bé fent clic aquí.

Llagostera es prepara per acollir el proper dilluns 12 d’octubre la Fira del Bolet, que enguany arriba a la tretzena edició i amplia la programació amb un sopar i mapping la nit anterior.  

Durant tot el dia el nucli antic de Llagostera es convertirà en un mercat ambientat a principis del segle passat amb parades, activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. 

Per a promocionar la fira s’han editat 30.000 tríptics amb l’àmplia programació de la Fira del Bolet i la campanya gastronòmica on hi participen un total de 9 restaurants amb menús per a totes les butxaques que oscil·len entre els 22 i els 70 euros.

Com a novetat, la Fira del Bolet de Llagostera amplia la seva programació amb un sopar boletaire la nit anterior a la Plaça Catalunya on també es farà l’entrega dels premis del concurs de caçar bolets, el cistell i la forquilla de plata de la Unió de Botiguers i l’Associació de Restaurants i el premi Ou de Reig, que cada any l’Ajuntament atorga a una persona o entitat que per alguna de les seves tasques i/o vinculació amb el poble de Llagostera es mereix un reconeixement.

A partir de les 21:30 del diumenge 11 d’octubre es podrà veure a la façana del Casino Llagosterenc un mapping inaugural de la Fira del Bolet. 

Aquest any Joan Roca, el prestigiós cuiner del Celler de Can Roca, recollirà l’Ou de Reig d’honor, amb motiu del seu suport a l’Ajuntament i l’Associació de Restaurants de Llagostera. 

Podeu veure els horaris i les activitats de la fira, aquí.

Dilluns, 05 Octubre 2015 10:13

El fantàstic món dels bolets

Publicat per

Xerrada boletaire "El fantàstic món dels bolets" a càrrec de l'associació micològica Joaquim Codina.

La xerrada tindrà lloc al Local Social de La Caixa el proper diumenge 11 d'octubre a les 19.00h.

Aquest diumenge 11 d’octubre tindrà lloc la setzena edició de la caminada Llagostera – La Bisbal Memorial d’Isabel Vilà.

La sortida de la caminada tindrà lloc a dos quarts de vuit del matí des de la Plaça Catalunya. Un quart abans es farà el tradicional homenatge a càrrec de l'Ajuntament de Llagostera. A la una del migdia es preveu arribar a La Bisbal on es farà la lectura d’un manifest recordatori del Foc de La Bisbal

Dilluns, 05 Octubre 2015 08:44

Exposició de la II Fira del Llibre Prohibit

Publicat per

La Biblioteca Julià Cutiller inaugura avui dilluns 5 d'octubre la primera exposició de la II Fira del Llibre Prohibit de Llagostera. L’exposició està centrada en autors/-es catalans que en algun moment de la seva trajectòria literària se’ls ha censurat part de la seva obra.

L’horari per poder veure l’exposició és dins l’horari habitual de la biblioteca i estarà exposada fins el 16 d’octubre.