ELPOLLTV

Dij13062024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dilluns, 27 Maig 2024 08:51

Confèrencia de divulgació científica

Publicat per

Què hi ha darrera el batec.

A càrrec de Ramon Brugada, professor catedràtic de cardiologia i director de la Càtedra de Malalties Cardiovasculars a la Universitat de Girona. A l'Hospital Universitari Josep Trueta és cap de cardiologia, director de la Unitat de Cardiopaties Familiars i director del Laboratori de Diagnosi de Genètica Cardiovascular.

El dilluns 27de maig, a la bilbioteca Julià Cutiller de 19 a 20:30 h. 

Exposició commemorativa dels vint anys del Consorci de les Vies Verdes que mostra la transformació de les vies fèrries en vies verdes i l'evolució de la xarxa pedalable gironina.

Del 15 de maig al 30 de juny a l'edifici del costat de l'estació. 

Dijous, 23 Maig 2024 12:08

Taller de Monotípia

Publicat per

No us perdeu el Taller de Monotípia en el qual crearem monotips a través de diferents tècniques i materials i aprendrem sobre el món de l’estampació.  
Més informació i inscripció aquí

Un any més els Implicats Llagostera participaran.a l'Oncotrail. Per recaptar fons han organitzat una botifarrada solidària i una passejada per Ridaura.


Els donatius/tiquets per a la botifarrada es poden adquirir per 9 € a la Llibreria Sureda, Gestrònica i Droguera Frigola fins al divendres 31 de maig.


Tota la recaptació anirà destinada a la Fundació Oncolliga Girona. Durant l'esmorzar es farà un sorteig de productes dels col·laboradors, amb el número de tiquet.

Dimecres, 22 Maig 2024 08:36

Cicle Gaudí "Un amor"

Publicat per

Dins de la programació del Cicle Gaudí es projectarà la pel·lícula d'Isabel Coixet, "un amor". 

Sinopsi

Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural.

En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian). A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

Durant el matí de dissabte tindrà lloc la jornada de portes obertes d'enguany de la Residència Josep Baulida. La jornada comptarà amb l'actuació musical del Grup de Socis del Casino Llagosterenc i una sessió de teatre de varietats. 

Dimarts, 21 Maig 2024 10:06

Jocs de taula a càrrec de Meeple Llagostera

Publicat per

Dilluns 27 de maig, tancant la programació de maig de l'Espai Jove CLV, tindrà lloc l'activitat de jocs de taula a càrrec de Meeple Llagostera. L'activitat se celebrarà de 17 a 19 h de la tarda i per poder assistir cal fer una inscripció prèvia 645027112. 

Dimarts, 21 Maig 2024 10:03

Fira Playmobil Llagostera

Publicat per

El cap de setmana de l'1 i 2 de juny se celebrarà la Fita Playmobil Llagostera. Una fira pensada per a jugar, explorar i a més donar suport a una gran causa. Per a poder accedir a la fira s'haurà de pagar una entrada solidària de 3 € en benefici de l'Associació Duchenne.

Dimarts, 21 Maig 2024 10:00

Confèrencia de divulgació científica

Publicat per

Aquesta activitat, que se celebrarà el 27 de maig,  forma part del projecte BiblioSTEAM per fomentar el coneixement científic i tecnològic, coordinat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona amb la col·laboració de l'ACDIC, Associació Catalana per a la Divulgació Científica. 

A càrrec de Ramon Brugada, professor catedràtic de cardiologia i director de la Càtedra de Malalties Cardiovasculars a la Universitat de Girona. A l'Hospital Universitari Josep Trueta és cap de cardiologia, director de la Unitat de Cardiopaties Familiars i director del Laboratori de Diagnosi de Genètica Cardiovascular.

Dimarts, 21 Maig 2024 09:54

Grup de criança

Publicat per

El dimecres 22 de maig i el dimecres 26 de juny, a la casa de les Vídues, s'ajuntaran el grup de criança. Grup de criança per a famílies amb infants dels sis mesos a tres anys amb l'objectiu de compartir, crear vincles i aprendre.

A l'activitat hi pots assistir amb el teu fill o filla o sol i serà dinamitzada per la Referent del Benestar Comunitari del CAP.