ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimarts, 09 Gener 2018 07:04

Tot a punt per celebrar la Festa de Sant Antoni

Publicat per
Llagostera es prepara per celebrar la trenta-dosena edició de la Festa de Sant Antoni. Com a novetat, enguany la Missa es trasllada a les 7 de la tarda del dissabte. El gruix de les activitats tindran lloc diumenge 14 de gener a partir de les 9:30 amb la concentració i esmorzar pels genets a l’esplanada de Can Cassoles. A les 11 hi ha prevista la cercavila de carrosses i cavalls des del pont de Can Gotarra fins a la plaça Catalunya on a partir de les 12 es beneiran tots els animals. Els actes finalitzaran a les 13 amb una exhibició d'habilitat amb cavall i carro a l’esplanada de Can Cassoles. Durant l’audició de sardanes es sortejaran importants premis.
Divendres, 29 Desembre 2017 09:39

Gran Quina del CF Base Llagostera

Publicat per

El dissabte 30 de desembre de 18h a 21h es durà a terme al Local Polivalent la Gran Quina del CF Base Llagostera.

Es vendran 200 cartrons únics que al retornar-los es podran bescanviar per un entrepà de botifarra. 


Dimarts, 02 Gener 2018 07:44

Tot a punt per rebre els Reis Mags a Llagostera

Publicat per

Un any més Llagostera donarà la benvinguda el proper 5 de gener als Tres Reis de l’Orient. La cavalcada iniciarà el seu recorregut a les set del vespre des de l’Avinguda de l’Esport i transcorrerà pel Passeig Romeu, el Carrer Pau Casals, el Passeig Pompeu Fabra i seguirà pels carrers Fivaller i Almogàvers fins a la Plaça Catalunya, on tindrà lloc la recepció Reial.


Dijous, 28 Desembre 2017 17:38

Concert d’any nou

Publicat per

El dilluns 1 de gener es durà a terme a l’Església Parroquial el tradicional concert d’any nou a càrrec de la Coral de Cantaires de Caldes amb la col·laboració especial del Cor Adult de l’Escola de Música de Llagostera.


Dijous, 28 Desembre 2017 17:28

Festa de Cap d'Any

Publicat per

Els Castellers de les Gavarres han organitzat per la nit del 31 de desembre una festa de Cap d’Any al Polivalent de Llagostera a partir de la 1.

Podeu consultar més informació aquí.


Dijous, 21 Desembre 2017 12:46

Torneig de futbol sala

Publicat per

El proper dissabte 23 de desembre es disputarà al Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir un torneig de futbol sala a benefici de La Marató de TV3.

A partir de les 9h. 


Dimecres, 20 Desembre 2017 16:58

Cinema infantil: Ballerina

Publicat per

El proper dissabte 20 de desembre es durà a terme al Teatre del Casino Llagosterenc la projecció de la pel·lícula d’animació “Ballerina” a les 18h. L’entrada és gratuïta. 


Dilluns, 18 Desembre 2017 16:16

Cantada de Nadales a la Plaça Catalunya

Publicat per

El divendres, 22 de desembre a partir de les 10 del matí l'alumnat de l'escola Lacustària farà una cantada de nadales a la Plaça Catalunya per celebrar el final del trimestre. A les 10:00h el grup de Petits, a les 10:30h el grup de Mitjans i a les 11:00h el grup de grans.


Dimecres, 13 Desembre 2017 08:11

Quins ous, al Modoni

Publicat per
La Comissió de Festes de Llagostera ha organitzat un original Concurs de Truites que tindrà lloc el proper diumenge 17 de desembre, a partir de les 12 del migdia, al Modoni. El concurs preveu una sola categoria (com et surti dels ous) i dos premis: Un pernil i dues ampolles de Vi Classe. Més informació i inscripcions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Des de ElpollTv us animem a participar-hi!


Dimarts, 12 Desembre 2017 08:37

XXI Mercat de Nadal de Llagostera

Publicat per

Mercat de productes i elements nadalencs, tallers, contes i el tió solidari, són algunes de les activitats del Mercat Nadal de Llagostera que enguany arriba a la vint-i-unena edició. Durant el tot el dia, el proper dissabte 16 de desembre tindrà lloc a la plaça Catalunya el Mercat on hi ha prevista la participació d’una vintena de parades. Durant tot el dia, la Unió de Botiguers oferirà promocions, ofertes i descomptes als comerços associats.

Podeu consultar la programació des d’aquí.