ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Aquest divendres arriba la tercera edició de "Corda Lokal" amb les actuacions de Sotrac, Benisfrí, Aida i Dj Ortín. Organitzat per l’Espai Jove Ca la Viudi, el concert començarà a les 19 h i s’allargarà fins a les 23 h a l’escenari instal·lat a la Plaça Llibertat. Hi haurà servei de barra i entrepans. L’accés al concert és gratuït.
Amb motiu de les adverses previsions meteorològiques anunciades per les properes hores, l'Ajuntament de Llagostera ha decidit traslladar el concert Sinatra 100 anys, previst per aquest dissabte 1 de juliol a la plaça del Castell, al Teatre de Casino Llagosterenc. El concert començarà a les 22 h i tota la recaptació anirà destinada a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
Dimarts, 27 Juny 2017 15:03

Tot a punt per a la Rural Pool Party

Publicat per

Aquest dissabte 1 de juliol, arriba a la masia Can Gascons de Llagostera, l’aperitiu del Moritz Festival'Era. La Rural Pool Party manté el seu caràcter íntim, amb un aforament reduït que gaudirà d’una acurada selecció de Djs i productors del panorama nacional, amb la incorporació de l’internacional Alemany Moomin (DE), que actuarà per primera vegada a tot l’estat després d'editar l'any passat el seu álbum A Minor Thought a Smallville Records. De la programació cal destacar l’actuació de Fernando Lagreca, l’asturià SKYGAZE i l’activista incansable de l'escena local barcelonina Radiocontrol així com les actuacions de JMII i Olde Gods. La festa començarà a les 14h i s’allargarà fins a les una de la matinada. Seran 11 hores de diversió pels amants de la música electrònica, amb piscina, menjar de KM 0 en un marc incomparable. Per a més informació podeu consultar el web www.festivalera.com


Avui 20 de juny és el Dia Mundial de les Persones Refugiades. L’Ajuntament de Llagostera penjarà aquesta tarda a les 17h al balcó de l’ajuntament una pancarta commemorativa realitzada conjuntament pels alumnes de l’Escola Lacustària i l’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera.
El Dia Mundial del Refugiat se celebra cada 20 de juny per commemorar la força, valor i perseverança d’aquestes persones que marxen dels seus països per culpa de guerres, idees polítiques o religioses entre molts altres motius i volen trobar un món millor per les seves famílies. La iniciativa ha estat impulsada per l'entitat local Llagostera acull. 


 

Dilluns, 19 Juny 2017 16:59

IX Marxa popular BTT

Publicat per

El proper diumenge 25 de juny el Club BTT Llagostera ha organitzat la IX Marxa Popular BTT. La sortida será a les 9.30h des del Polivalent i hi haurà dos circuits, un de 21km i un de 32km.
Per a més informació podeu consultar el web http://www.bttllagostera.cat


Dilluns, 19 Juny 2017 16:53

Revetlla de Sant Joan

Publicat per

Llagostera es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. A les 21h s'encendrà la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó procedent del Castellet de Perpinyà. L'acte comptarà amb la lectura per part de l'hereu i la pubilla del manifest de la Flama del Canigó.
A continuació es farà el sopar-ball amb disco mòbil a càrrec de Dj Albert i Ruben.
Per a més informació podeu consultar els cartells adjunts a continuació.


 

Can Rodríguez de Llagostera acollirà el proper dissabte 17 de juny una xerrada sobre el futur de la llengua catalana a càrrec d'Albert Rossich. L’acte, obert a tothom tindrà lloc a les 19:30 h al local situat al número 22 del carrer Consellers. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Dimarts, 13 Juny 2017 17:08

Cap on va l’escola pública?

Publicat per
En quina salut es troba avui el sistema públic d'educació? Quines esperances i quines amenaces pot representar el projecte Escola Nova 21? Quina és la deriva ideològica i estratègica que s'amaga rere els nous models d'avaluació i l'anomenada "autonomia de centre"? Per què la inversió pública catalana en matèria d'educació és la més baixa d'Europa? Per intentar donar resposta i debatre sobre aquestes qüestions, l'Assemblea d'Esquerres de Llagostera amb la col·laboració de Llagostera Solidària, ha organitzat una xerrada sota el títol de Cap on va l’escola pública? La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc aquest dijous 15 de juny a les 20 h a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roig a càrrec del mestre, historiador i escriptor Xavier Díez.
Dimarts, 13 Juny 2017 10:03

Botifarrada solidària

Publicat per

El proper diumenge 18 de juny els Implicats Llagostera han organitzat una botifarrada solidària per recollir fons per participar a l’Oncotrail de Girona.

L’àpat serà a les 10h al porxo del Polivalent però pels que vulguin agafar gana a les 8h s’ha organitzat una passejada per Ridaura.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Dilluns, 12 Juny 2017 21:56

Llibràlegs

Publicat per

El proper dijous 15 de juny a les 21h la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat “Llibràlegs”, una trobada de diàlegs breus entre dos actors i els seus personatges enmig d’una biblioteca en que els llibres i la paraula són els protagonistes.