ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Meteorologia

Meteorologia

Quan ja portem ben bé un mes de temperatures molt altes més pròpies de l’estiu que de la primavera finalment Ha arribat l’estiu astronòmic i sembla que la canícula no afluixarà de moment, de fet és ara que hauria de començar, i de moment ja hem tingut un estiu més llarg de l’habitual, veurem com acaba!

Dissabte, 10 Juny 2017 07:48

Cap de setmana esplèndid

Publicat per

Quan encara queden uns quants dies per a l’entrada astronòmica de l’estiu, l’estiu meteorològic ja està aquí i ens presenta potser les seves intencions amb la calor que arribarà els propers dies.

Divendres, 02 Juny 2017 15:19

Cap de setmana amb algunes pluges

Publicat per

Déu n’hi do quina primavera tan càlida que estem tenint. Hem deixat ja enrere el mes de maig, que ha estat un mes força sec de pluja i amb temperatures més altes que l’habitual per l’època.

Dissabte, 27 Maig 2017 11:49

Cap de setmana amb temperatures d'estiu

Publicat per

Si la setmana passada comentàvem que teníem temperatures elevades, aquesta setmana hem tingut valors de finals de juny, amb una enorme invasió d’aire càlid que ens ha avançat l’estiu.

Dissabte, 06 Maig 2017 07:46

Cap de setmana típic de primavera

Publicat per

Ja hem entrat en el mes de maig i la primavera comença la recta final, a un mes i escaig d’entrar a l’estiu, el temps encara va oscil·lant sense acabar-se de decidir a deixar enrere l’hivern.

Doncs si venien d’unes setmanes molt típiques de primavera avançada, aquesta setmana hem tingut un mini retorn a l’hivern, amb una setmana ben freda per estar a finals d’abril.

Divendres, 21 abril 2017 15:27

Cap de setmana de Sant Jordi amb temperatures suaus

Publicat per

Hem tingut novament una setmana fantàstica de primavera, amb temperatures molt i molt agradables al migdia durant la Setmana Santa, però encara fresques al matí i, de fet, tan fresques que el divendres 21 a primera hora hem tingut algunes glaçades.

Divendres, 14 abril 2017 09:59

Setmana Santa amb temps tranquil

Publicat per

Estem tenint uns dies preciosos típics de l’estació primaveral, amb unes temperatures molt agradables al migdia i amb una llum màgica realçada a més a més amb alguns núvols prims que han anat decorant el cel.

Divendres, 07 abril 2017 13:31

Cap de setmana esplèndid de primavera

Publicat per

De mica en mica ja ens anem endinsant en la primavera i els camps comencen a agafar amb força els colors intensos propis de l’estació, amb la vegetació i els boscos revifats amb l’augment progressiu de les temperatures i amb les bones regades que hem tingut darrerament.

Quan hem superat ja la segona setmana de l’època més bonica de la llum, de la vida natural, la primavera, encara tenim algunes fuetades de temporal hivernal, estació que encara es resisteix a abandonar-nos.