ELPOLLTV

Dim18062024

Back Estàs aquí:Inici Notices Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 11 Novembre 2016 15:22

Cap de setmana típic de tardor

Publicat per

Tindrem núvols i algunes pluges diumenge a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 04 Novembre 2016 11:40

S'aproxima un canvi de temps

Publicat per

Ens deixa l’anticicló i ens porta un cap de setmana de pluges i baixada contundent de les temperatures. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 28 Octubre 2016 12:23

Cap de setmana de Sol

Publicat per

Temperatures agradables, només tindrem alguns intervals de núvols propers a la costa. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 21 Octubre 2016 12:06

Augmenten les temperatures!

Publicat per

Cap de setmana de tardor amb pluges i augment de les temperatures. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 14 Octubre 2016 14:34

Cap de setmana amb Sol i núvols

Publicat per

Cap de setmana tranquil després de la tempesta, dissabte farà Sol i diumenge tindrem núvols, però sense pluges. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 07 Octubre 2016 12:16

Cap de setmana ennuvolat

Publicat per

Cap de setmana amb intervals de núvols, que seran més densos el diumenge, amb algunes pluges a la línia de la costa. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 30 Setembre 2016 11:31

Tornen les pluges

Publicat per

Cap de setmana amb intervals de núvols i possibles pluges el diumenge, però amb  temperatures suaus. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 23 Setembre 2016 11:28

Primer cap de setmana de tardor

Publicat per

Tindrem intervals de núvols i algunes pluges, sobretot el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 16 Setembre 2016 13:16

Cap de setmana de núvols

Publicat per

Tindrem núvols i possibles pluges intenses i temperatures suaus. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 09 Setembre 2016 14:34

Cap de setmana amb cel ennuvolat

Publicat per

Possibilitat d’algunes pluges divendres i dissabte a la tarda, diumenge farà Sol i les temperatures seran més suaus que dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.