ELPOLLTV

Div19042024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Durant tot al dia, el Parc de l’Estació i rodalies ha estat l’escenari de nombroses activitats vinculades a la pagesia i a les feines del camp recuperant tradicions amb demostracions d’oficis, tallada de troncs, cercaviles i exposició de vehicles clàssics, tractors i maquinària agrícola.

La Fira del Batre organitzada per l’Ajuntament de Llagostera conjuntament amb l’Associació de segadors i segadores del municipi i altres entitats ha comptat també una cinquantena de parades d’artesans, brocanters i comerços de la Unió de Botiguers del municipi així com amb una trobada amb més de 200 Puntaires de punta al coixí, una mostra d’art i exposició de pintors, exposició de gossos de caça, passejades amb ponis, una exposició de ràdios antigues (col·lecció de Robert Deulofeu) i una demostració del projecte “Carbó d’Ardenya i Gavarres.

D’aquesta manera la Fira del batre de Llagostera es consolida com a una de les més concorregudes d’estiu al Gironès, tal i com ha destacat l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria. 

Diumenge, 28 Juliol 2013 06:30

Revetlla de Sant Jaume al Parc de l'Estació

Publicat per

El Parc de l'Estació s'ha omplert aquest dissabte a la nit per celebrar, un any més, la Revetlla de Sant Jaume organitzada pel Casal Parroquial Llagosterenc. Durant la nit es va poder gaudir d'entrepans calents, servei de bar, coca i del ball a càrrec del grup Harmonia. 

 
 

Un total de 7.149 espectadors han passat enguany per les 58 actuacions del festival 'ESCENARIS 2013', Teatre al Gironès. Unes xifres que consoliden aquesta 9a edició amb un increment del promig d'assistència.

Han estat sis mesos, del 20 de gener fins al 30 de juny, amb representacions teatrals pràcticament tots els caps de setmana en els municipis que hi participe, entre ells Llagostera.

L'objectiu fonamental del projecte és dinamitzar el teatre professional de petit format als pobles de la comarca del Gironès. Per a fer-ho possible, “ara més que mai, és imprescindible la mancomunació d'esforços entre tots els ajuntaments que hi participen, juntament amb el Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona”, tal com expliquen els seus organitzadors. 

Els ajuntaments que hi participen són Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Quart, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Vilablareix.

Dissabte, 13 Juliol 2013 20:59

Llagostera celebra el Sant Cristòfol

Publicat per

Centenars de conductors han sortit al carrer amb les seus respectius vehicles, alguns d’ells engalanats per a l’ocasió per participar a la cercavila de Sant Cristòfol. La rua de vehicles ha començat a l’Avinguda de l’Esport fins a la Plaça Catalunya on el mossèn Enric Plantés, els ha beneït. Tots els participants han rebut un obsequi de la mà de l'hereu i la pubilla. Com ja és habitual els actes acabaran al Parc de l’Estació amb un sopar i ball organitzat per la U.E. Llagostera.

Dissabte, 06 Juliol 2013 14:33

La Gàbia de les Boges omple de públic la Plaça del Castell

Publicat per

Més de 400 persones no s’han volgut perdre aquest divendres l’estrena de l’obra de teatre La Gàbia de les Boges, una comèdia basada en l'obra La cabe aux foulles de l'autor francès Jean Poiret, amb adaptació lliure de Joan Barbé. La direcció de l'espectacle ha anat a càrrec d’Anna Hidalgo i de Francesc Pujadas amb la interpretació d’actors i actrius locals.L’obra gira al voltant d’una parella d’homosexuals feliçment casada des de fa vint-i-un anys, propietària d’un cabaret de transvestits anomenat La Gàbia de les Boges, que es veu embolicada en un joc d’aparences amb els futurs sogres conservadors del seu fill.

Un estiu més, la Plaça del Castell es convertirà els propers divendres 5 i dissabte 6 de juliol en un escenari excepcional per acollir una representació teatral, aquest cop, “La Gàbia de les Boges” 

Llagostera ha celebrat aquest dissabte la Festa del Segar organitzada pels membres del col·lectiu llagosterenc de segadors i segadores i el suport de l’Ajuntament de Llagostera. Un any més la Colla d’en Casota de Sant Joan les Fonts, juntament amb els segadors i segadores de Llagostera han estat els principals protagonistes de la Festa del Segar, que enguany arriba a la cinquena edició. La Festa del Segar obre la programació d’estiu de Llagostera i serveix de prèvia a la Fira del Batre prevista pel proper 28 de juliol. Els actes han comptat amb un concurs d'estirar corda, un flashmob i han finalitzat amb una cantada d'havaneres i un sopar popular. 

Dimecres, 19 Juny 2013 21:57

Xerrada informativa sobre la LOMCE

Publicat per

Una cinquantena de mares, pares i professors han assistit a la xerrada sobre la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) que s’ha celebrat aquest vespre a l’Escola Lacustària. La xerrada ha anat a càrrec del professor de la Universitat de Girona, Josep Callís, que ha explicat alguns dels punts d’aquesta proposta de reforma de la Llei d’Educació impulsada pel ministre Wert. 

Dissabte, 15 Juny 2013 21:49

Festa de final de curs de l'Escola Lacustària

Publicat per

L'AFA de l'Escola Lacustària ha celebrat aquesta tarda la festa de final de curs de l'escola. Les activitats han començat a les 18h al pati de l'escola i tan alumnes com pares i mares han pogut jugar a jocs de cucanya i participar a diverses activitats a càrrec dels alumnes de l'escola. Cap a les 21h ha començat el sopar a base de rostit, patates , botifarra, coca, vi i aigua pels adults i patates, botifarra, coca i aigua pels més petits. La festa a acabarà amb Disco mòbil a càrrec de DJ Jordi. 

La Policia Local de Llagostera, juntament amb membres del cos de Mossos d'Esquadra de Trànsit i formadors en Educació per a una Mobilitat Segura, han realitzat una sessió formativa adreçada als alumnes de les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes. Com a cloenda d’aquesta activitat, els dies 5, 6 i 7 de juny, els alumnes han realitzat una sessió pràctica al local polivalent de Llagostera on s’hi ha habilitat un Parc Infantil de Trànsit  amb diversos circuits.