ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Diumenge, 18 Octubre 2020 15:59

Inici de lliga al Municipal

Publicat per
Avui a les 17h, la Unió Esportiva Llagostera donarà pas a l’inici de la temporada 20/21 a casa davant el potentíssim Andorra de Piqué. Curiosament contra l'equip que va quedar pendent de jugar la temporada passada per l'aturada de les competicions per culpa de la Covid-19. L'equip d'Oriol Alsina manté part de l'eix de l'any passat, amb algun reforç en llocs importants. També cal destacar el retorn de Nico Ratti, exporter de la Unió ara a les files ee l'equip del Pirineu.
Divendres, 11 Setembre 2020 14:33

La UE Llagostera torna als entrenaments

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera torna als entrenaments després que es tanqués el Camp Municipal, mentre es coordinaven i enllestien tots els protocols de les instal·lacions esportives a causa de la Covid-19. El Llagostera es posarà a prova aquest proper dimarts i dimecres al torneig del Pla de l'Estany, que enfrontarà els gironins contra la Unió Esportiva Figueres, l'Olot i el Banyoles. Serà una bona manera per mesurar la pretemporada.
La UE Llagostera-Costa Brava dirigida per Oriol Alsina ha iniciat aquest dilluns la pretemporada a 2a B. L’equip blau i vermell manté pràcticament, amb pocs retocs, la plantilla de l'anterior campanya formada per Marcos Pérez, Albert Torra, Lucas Viale, Diego González, David Bigas, Aimar Moratalla, Pitu Comadevall, David García, Álex Cobos, Pau Juvanteny, Adri García, Gil Muntadas, Sergio Cortés, Eric Jiménez, Jordi Maymí, Sascha Andreu, Kuku Kanteh, Anselm Pasquina, Christian Dieste, Youssef Zayzou, Monchi Blanco, Jerry Merveille, Gerard Pouget, Joan Puig, Pol Llubera, Lolo Montyi Eric Zalaya. Alguns d’ells, amb fitxa del filial, reforçaran l’equip llagosterenc en aquesta dura campanya.

Pel que fa a les incorporacions, el primer equip de la U.E Llagostera comparà amb les incorporacions de Julen Monreal (CF La Nucía), Alejandro Muñoz ‘Muñi’ (EC Granollers), Aleix Roig (CE Sabadell) i Pere Martínez (Burgos CF). Pel que fa als membres del staff, estarà representat per Oriol Alsina, Oscar Àlvarez, Gerard Garrido, Guillem Ferrer, Alex Redondo Edgar Alsina, Jordi Mir, Eduard Bardera, Jordi Cumelles, Alex Luis "Sepu", Cristo Avilés, Marc Castellsagué, Israel Simón, Josep Valentí i Josep Hidalgo.

Una temporada que no només es tindrà que lluitar per mantenir la categoria, sinó on es pot mirar d'assolir la categoria de plata de la Lliga SmartBank o la nova 2a B Pro.

Dilluns, 23 Desembre 2019 09:13

El Simpa guanya el Torneig de 12 hores de Futbol Sala

Publicat per

L’equip Simpa s’ha imposat aquest diumenge al Torneig de 12 hores de Futbol Sala organitzat pel Club Futbol Base Llagostera, on hi han participat un total d’11 equips. La final l’han dispotat el Simpa i el Corsaro que ha finalitzat amb una emocionant i llarga tanda de penals.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha fet el lliurament de premis acompanyat dels responsables del Club organitzador.

El Torneig ha tingut lloc a les instal·lacions del Pavelló Josep Mir de Llagostera.

Dimarts, 10 Desembre 2019 19:42

Torneig de Futbol Sala

Publicat per
El proper diumenge 22 de desembre tindrà lloc el Torneig de 12 h de Futbol Sala al Pavelló d’Esports Josep Mir, organitzat pel Club Futbol Base Llagostera.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

Diumenge, 01 Desembre 2019 10:42

El Club Futbol Base Llagostera presenta els equips

Publicat per
El Club Futbol Base Llagostera va presentar el passat 24 de novembre els equips que disputaran la temporada 2019-2020. La presentació va tenir lloc al Camp Municipal d'Esports on van assistir-hi els jugadors de les diverses categories així com els equips tècnics i familiars.
Dissabte, 01 Juny 2019 22:39

El Llagostera torna a segona B

Publicat per
El Llagostera torna a fer-la grossa pujant a segona B després d’empatar 1-1 al camp del Portugalete i fer bo el resultat del partit d'anada (2-0).

L'equip d'Oriol Alsina torna així a fer història i jugarà la propera temporada a la categoria de bronze del futbol professional.

Un centenar d'aficionats han viatjat fins al País Basc en autobús.

Dilluns, 27 Maig 2019 21:40

Primera edició del Torneig Costa Brava Football

Publicat per
La UE Llagostera organitza aquest proper cap de setmana a Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge la primera edició del Torneig Costa Brava Football.

Es tracta d’una competició de futbol base de primer nivell per a les categories de benjamins i alevins que comptarà amb un total de 32 participants en cadascuna d’elles i amb la presència d’equips com el FC Barcelona i el Girona FC, així com amb altres referents del futbol formatiu català com el CF Damm, la UE Cornellà i el CF Reus. El Levante també serà present en el torneig que celebrarà de manera simultània a Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge la primera fase dissabte i a Llagostera i Santa Cristina d’Aro la fase final i de consolació diumenge.

L’actualitat del I Torneig Costa Brava Football es podrà seguir a través de les xarxes oficials de la competició, Twitter (@BravaFootball) i Instagram (també @BravaFootball), així com per les xarxes oficials de la UE Llagostera.

Dilluns, 20 Maig 2019 18:08

El Llagostera s’enfrontarà al Portugalete

Publicat per

El Llagostera s’ha proclamat campió de tercera divisió. L’equip dirigit per Oriol Alsina signa així una temporada brillant després de sentenciar la lliga amb un 0-3 al camp de l’Ascó.

Avui s’ha sabut el Portugalete serà el rival del Llagostera en l’eliminatòria de la fase d’ascens a segona B. L’equip llagosterenc rebrà al municipal a l’equip basc el proper cap de setmana i la tornada es jugarà a l’estadi del Portugalete el cap de setmana de l’1 i 2 de juny.

El Llagostera s’ha assegurat aquest cap de setmana disputar el play-off d’ascens a Segona B. L’equip d'Oriol Alsina va aconseguir-ho ahir empatant a 1 amb el Granollers, després d’un brillant temporada que els manté líders del grup en la classificació.